تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 187 از 328 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

چه بدتر ! اونا دیگه خیلی احمقن .
    همون 300 ملیونو باید نصف کنن !
    تمام بدبختیش همینه دیگه ! فشار روی مرد ! ولی اگر نصف نصف باشه حداقل میدونه اگر هم به طور مثال کل زندگیشون 1000 تومن بیارزه 500 تومن برای مرده میمونه 500 هم به زن ! نه اینکه مرده بره بشینه گوشه زندان یا اینکه قسط ببندن کلا درآمدشو تو ماه بده برای قسط مهریه و زنه هم حاشو ببره !
    دقیقاً حواسم به این موضوع بود!
    برای کسانی که آهی در بساط ندارن، مهریه بالا فقط نقش شوهر آزاری رو داره!
    و در مقابل برای زن به عنوان اهرم فشار و گروگان استفاده میشه، که اگه طرف خواست دست از پا خطا کنه، سریع پای مهریه رو وسط بکشه!
    وگرنه مشخصه که نه از مهریه و نه از نصف کردن زندگی پولی در نمیاد. تنها خاصیتش اینه که تکلیف دو طرف مشخصه.
    تنها راهی موجود اینه: سری که درد نمیکنه دستمال نبندیم!
    در واقع کسی مجبور نیست مهریه بالا رو قبول کنه؛ این یه تعهده

نمیدونم این کلمه مهریه واسه چی هست؟ بهتره بگیم قهریه!

2. 4 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

220 هزار سقط جنین در سال 91 به ثبت رسید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببنید این فقط مال سال 91 هست.
    بدون شک هر سال هم رشد خاوهد داشت.
    من فرض رو میگیرم که این آمار دقیق هست و خوشبینانه هم نیست.
    220 هزار تا سقط جنین غیر قانونی درسته؟ حداقل 800 هزار تا رابطه جنسی هم وجود داشته که به سقط کارشون نرسیده.. این رو قبول دارید؟ واقع بینانه بخواهیم بگیم..
    میشه 1 میلیون نفر. 500 هزار تا پسر..500 هزار تا دختر

هر دو تا جنس هم مقصر هستند. هم پسر و هم دختر.
    این امار فاجعه هست اگر بخواهیم بهش فکر کنیم و اثرات اون در سال های آتی مشخص خواهد شد.
    حالا برین نمودار بیارین که فساد تو کدام کشور ها بیشتر هست....
    ما که داغون شدیم رفت اما بدبخت نسل های آینده
    Last edited by Life24; 03-01-2015 at 18:22.

4. 3 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

220 هزار سقط جنین در سال 91 به ثبت رسید

ببنید این فقط مال سال 91 هست.
    بدون شک هر سال هم رشد خاوهد داشت.
    من فرض رو میگیرم که این آمار دقیق هست و خوشبینانه هم نیست.
    220 هزار تا سقط جنین غیر قانونی درسته؟ حداقل 800 هزار تا رابطه جنسی هم وجود داشته که به سقط کارشون نرسیده.. این رو قبول دارید؟ واقع بینانه بخواهیم بگیم..
    میشه 1 میلیون نفر. 500 هزار تا پسر..500 هزار تا دختر

هر دو تا جنس هم مقصر هستند. هم پسر و هم دختر.
    این امار فاجعه هست اگر بخواهیم بهش فکر کنیم و اثرات اون در سال های آتی مشخص خواهد شد.
    حالا برین نمودار بیارین که فساد تو کدام کشور ها بیشتر هست....
    ما که داغون شدیم رفت اما بدبخت نسل های آینده
    به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، دکتر «علی اکبر سیاری» روز دوشنبه در همایش رویکردهای جدید جمعیتی، گفت: از این تعداد سقط جنین ، 120 هزار مورد ، غیر قانونی و حدود یکصد هزار مورد هم به دلایل پزشکی بوده است.
    در انگلیس (که سقط جنین قانونی است و خدمات پزشکی محسوب میشه و بالطبع رایگان است و تقریبا هیچ ریسکی نداره و در بیمارستان توسط پزشکان انجام میشه) و همینطور روابط آزاد است و ممنوعیت قانونی وجود نداره و رابطه داشتن ترسی نداره و حتی تابوی فرهنگی هم نیست و همه این چیزها، در سال 2013 روی هم 187 هزار سقط جنین صورت گرفته که به نسبت جمعیت تقریبا مشابه ایران است، و البته در ایران اون 120 هزار مورد هم پر ریسک بوده، هم بسیار گرون قیمت و خلاف قوانین و توسط غیرپزشکان و ... . در ژاپن با جمعیت 130 میلیون نفری این آمار کمتر از 200 هزار در سال است یعنی تقریبا نصف ایران در حالی که سن ازدواج بالاتر است و روابط آزاد است و ... .

این مسئله ربطی به ازدواج نداره بلکه به سواد مربوط است و دلیل این همه سقط در ایران بی سوادی است. راه حل این نوع مشکلات اجتماعی ترویج ازدواج نیست، اون افرادی که با هم رابطه دارند و بعدا باعث بارداری میشه براشون ازدواج کار ساده تری است و حتی در اون شرایط اضطراری دیگه چیزهایی مثل شغل و سربازی و مهریه و ... اهمیت خیلی کمی پیدا می کنه، باید نگاه کرد چه عواملی وجود دارند که حتی با بی اهمیت شدن چیزهایی مثل شغل و مهریه و ... در نهایت باز هم خیلی از این افراد تصمیم می گیرند سقط کنند به جای ازدواج. آمار سقط غیرقانونی رو در کشور خیلی راحت میشه پایین آورد، از طریق آموزش صحیح و دقیق مسائل جنسی و روابط و راه های پیشگیری و ... در مدارس، کاری که در همه کشورهای مدرن صورت می گیره و نتیجه خیلی مثبتی هم داشته.

6. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در انگلیس (که سقط جنین قانونی است و خدمات پزشکی محسوب میشه و بالطبع رایگان است و تقریبا هیچ ریسکی نداره و در بیمارستان توسط پزشکان انجام میشه) و همینطور روابط آزاد است و ممنوعیت قانونی وجود نداره و رابطه داشتن ترسی نداره و حتی تابوی فرهنگی هم نیست و همه این چیزها، در سال 2013 روی هم 187 هزار سقط جنین صورت گرفته که به نسبت جمعیت تقریبا مشابه ایران است، و البته در ایران اون 120 هزار مورد هم پر ریسک بوده، هم بسیار گرون قیمت و خلاف قوانین و توسط غیرپزشکان و ... . در ژاپن با جمعیت 130 میلیون نفری این آمار کمتر از 200 هزار در سال است یعنی تقریبا نصف ایران در حالی که سن ازدواج بالاتر است و روابط آزاد است و ... .

این مسئله ربطی به ازدواج نداره بلکه به سواد مربوط است و دلیل این همه سقط در ایران بی سوادی است. راه حل این نوع مشکلات اجتماعی ترویج ازدواج نیست، اون افرادی که با هم رابطه دارند و بعدا باعث بارداری میشه براشون ازدواج کار ساده تری است و حتی در اون شرایط اضطراری دیگه چیزهایی مثل شغل و سربازی و مهریه و ... اهمیت خیلی کمی پیدا می کنه، باید نگاه کرد چه عواملی وجود دارند که حتی با بی اهمیت شدن چیزهایی مثل شغل و مهریه و ... در نهایت باز هم خیلی از این افراد تصمیم می گیرند سقط کنند به جای ازدواج. آمار سقط غیرقانونی رو در کشور خیلی راحت میشه پایین آورد، از طریق آموزش صحیح و دقیق مسائل جنسی و روابط و راه های پیشگیری و ... در مدارس، کاری که در همه کشورهای مدرن صورت می گیره و نتیجه خیلی مثبتی هم داشته.
    بحث سر این هست که 220 هزار نفر سقط جنین انجام دادند. چند صد هزار نفر ، رابطه جنسی داشتند و کارشون به بارداری نرسیده؟
    به نظر شما 220 هزار دختر که سقط میکنند ، از فردا براشون زندگی عادی هست؟ خوب شاید یک عده باشه.
    اما با گذشت زمان به نظرتون ، هیچ تاثیر روحی و روانی در زندگی اون فرد نمیزاره؟
    سقط میکنن و تمام میشه و میره؟ همین؟
    اینها جوان هستند . بزارید بالای 35 سال بشن. اون وقت مشکلات روحی میاد سراغشون...

8. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بحث سر این هست که 220 هزار نفر سقط جنین انجام دادند. چند صد هزار نفر ، رابطه جنسی داشتند و کارشون به بارداری نرسیده؟
    به نظر شما 220 هزار دختر که سقط میکنند ، از فردا براشون زندگی عادی هست؟ خوب شاید یک عده باشه.
    اما با گذشت زمان به نظرتون ، هیچ تاثیر روحی و روانی در زندگی اون فرد نمیزاره؟
    سقط میکنن و تمام میشه و میره؟ همین؟
    اینها جوان هستند . بزارید بالای 35 سال بشن. اون وقت مشکلات روحی میاد سراغشون...
    شکی نیست که سقط جنین کار بدی است و قطعا اثرات منفی می گذاره، ولی راه حل عملی برای کم کردنش اینه که راه های صحیح و علمی پیشگیری در سنین پایین (دبیرستان) در مدرسه آموزش داده بشه. ما چه بخوایم و چه نخوایم افراد با هم رابطه جنسی خواهند داشت و جلوش رو نمیشه گرفت، بهتره وقتی رابطه جنسی دارند دیگه به بارداری ختم نشه. شما باید ببینید در ژاپن چند برابر ایران رابطه جنسی صورت می گیره ولی آمار سقط ها حدودا نصف است چون افراد می دونند برای اینکه باردار نشوند چکار کنند. اگه در ایران هم این سطح سواد و همینطور در دسترس بودن امکانات پیشگیری وجود می داشت به نسبت افراد و تعداد دفعاتی که این روابط صورت می گیره، این 200 هزار سقط شاید می شد 30 هزار سقط.

10. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

به نظرم کلید ازدواج و یک زندگی عالی فقط کار هست !!!!!!!!! کار !!! کار! و باز هم کار

12. 2 کاربر از reza.kaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نصیحت من به کسایی که هنوز ازدواج نکردن مخصوصا کسانی که خیلی وقت جدا از خانواده و مجردی زندگی کردن ، یکه و تنها.
    هیچ وقت ازدواج نکنید. هیچ چیزی تو زندگی نمیتونه جای استقلال ادم تو دوران مجردی رو پرکنه .حتی اگر با ازدواج کردن دنیا رو بهتون بدن.
    من اگر به چند سال پیش بر میگشتم عمرا دیگه همچین حماقتی رو مرتکب میشدم.
    نکن عزیزم. خودتو بدبخت نکن.
    ببخشید اگر حرفم رو خیلی رک گفتم اما فکر کردم اینجا جاشه.احتمالا خیلیا الان میان و میگن که اشتباه میکنی و مشکل از خودته . شاید مشکل از من باشه اما میدونم خیلیا مثل من هستن. مجردی رو برای امثال ما گذاشتن که خیلی ها هم به اشتباه ازدواج میکنن.
    همین

14. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

نصیحت من به کسایی که هنوز ازدواج نکردن مخصوصا کسانی که خیلی وقت جدا از خانواده و مجردی زندگی کردن ، یکه و تنها.
    هیچ وقت ازدواج نکنید. هیچ چیزی تو زندگی نمیتونه جای استقلال ادم تو دوران مجردی رو پرکنه .حتی اگر با ازدواج کردن دنیا رو بهتون بدن.
    من اگر به چند سال پیش بر میگشتم عمرا دیگه همچین حماقتی رو مرتکب میشدم.
    نکن عزیزم. خودتو بدبخت نکن.
    ببخشید اگر حرفم رو خیلی رک گفتم اما فکر کردم اینجا جاشه.احتمالا خیلیا الان میان و میگن که اشتباه میکنی و مشکل از خودته . شاید مشکل از من باشه اما میدونم خیلیا مثل من هستن. مجردی رو برای امثال ما گذاشتن که خیلی ها هم به اشتباه ازدواج میکنن.
    همین
    سلام,

ساده ترین راه برای حل مشکل فرار از مشکل و عدم مواجه شدن با اون هست.
    انکار نمیکنم که دوران مجردی, دوران بسیار خوبیه اما خیلی ها هم بودن که ازدواج کردن و موفق هم شدن. همونطور که خیلی ها ازدواج کردن به قول خودتون بدبخت شدن. در همه ی موضوعات هم میشه جنبه ی خوب رو نگاه کرد و هم بد.

نگاه کردن به جنبه ی بد تا جایی خوبه, که باعث پیدا کردن راهکاری برای حل مشکل بشه نه فرار از اون, دوست گرامی ...

16. 4 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام,

ساده ترین راه برای حل مشکل فرار از مشکل و عدم مواجه شدن با اون هست.
    انکار نمیکنم که دوران مجردی, دوران بسیار خوبیه اما خیلی ها هم بودن که ازدواج کردن و موفق هم شدن. همونطور که خیلی ها ازدواج کردن به قول خودتون بدبخت شدن. در همه ی موضوعات هم میشه جنبه ی خوب رو نگاه کرد و هم بد.

نگاه کردن به جنبه ی بد تا جایی خوبه, که باعث پیدا کردن راهکاری برای حل مشکل بشه نه فرار از اون, دوست گرامی ...
    دقیقا همینطور هست که میفرمایید اما همه آدمها مثل هم نیستن. نمیشه از همه توقع داشت در برابر مشکلات یکسان برخورد کنن. بنده هم عرض کردم امکان هم داره مشکل از طرف من باشه و اینو رد نمیکنم اما با شناختی که از خودم دارم و اینو هم میدونم که خیلیا مثل من وجود دارن این قضیه رو مطرح کردم. برای کسانی که شرایطشون مثل منه و تو این اجتماع و این نسل که کم هم نیستن ،فکر کنم این بهترین راهه. بقول معروف سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن و خودشون و یک نفر دیگه رو بدبخت نمیکنن.

18. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در گزارش بالا اشاره شده که هم دولت در ایجاد موانع برای ازدواج مقصر است هم مردم... به نظر من منظور از مردم بیشتر عرف جامعه است... خوب قبول که عرف و فرهنگ روند تغییرات خیلی سریع ندارند و تدریجی تغییر میکنند اما سیاست های اقتصادی و اجتماعی خیلی راحت تر میتونن تغییر کنند. اما با این همت و دغدغه ی مسئولین وضع روز به روز بدتر و بدتر میشود...
    امروز در دانشگاه (کلاس انقلاب اسلامی) استاد میگفت که در آموزه های دینی وجود دارد هر کس به دلیل ترس از مسائل اقتصادی ازدواج و تولید مثل نکند به عذاب گرفتار میشود... به نظر می آید ایدئولوژی بعضی ها را چنان کور میکند که واقعیت های جامعه را نمی بینند که این روند اشتغال زایی و رشد اقتصادی برای جمعیت فعلی کشور هم جوابگو نیست چه برسد به جمعیت مضاعف...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •