تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 720 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

@poonel
    اون سو سو زدنی که تو فیلمهای مثلا یو تیوب میبینی برای این هست که سرعت شاتر دوربین با رفرش ریت پنل Sync نمیشه ولی تو سورسهای 60 هرتزی که بهتر با سرعت شاتر دوربینها که اغلب 1/30 ثانیه هستن sync میشه توی فیلم سوس زدن کمتره ولی اون فیلما رو مبنا نکن چون تو واقعیت او مقدار فلیکر وجود نداره.
    من خودم روی پلاسما هیچ Flicker ـی نمیبینم ولی این دوستمون infernal_a میبینه و خیلیای دیگه ممکنه روی سورس 50 هرتزی ببینن توی VT20 ظاهرا میشه پنل رو روی 100 هرتز تنظیم کرد تا Flicker نداشته باشه ولی V20 این قابلیت رو نداره در مورد VT20 تحقیق میکنم بهت میگم ولی اگر کسی روی CRT سوسو زدن تصویر رو ببینه به احتمال زیاد روی Plasma هم میبینه البته شرایطی هست که چشم خسته میشه مثلا من خودو وقتی بی خوابی کشیده باشم سوس زدن تصویر رو میبینم ظاهرا چشمای خسته (مثل آدمای عینکی ) سوسو زدن تصویر رو بیشتر از دیگران تجربه میکنن.
    خیلی ممنون
    شدیداً منتظر نتیجه تحقیقاتتون می مونم.

---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------

واسه پاك كردن و تميز كردن صفحه و پنلش بايد از چي استفاده كرد ؟ از چي استفاده كنيم بهتره ؟
    با پارچه خیلی نرم و لطیف و کمی مرطوب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

منظور از این flicker یا سوسوزدن چیه؟گر منظور حرکت ریز ولی منقطع تصویر در هنگام panning است، بله vt20 که داره ولی v20 یادم نیست.
    البته این موضوع در vt20 روی همه فیلمها نیست و همه هم متوجهش نمی شوند.
    همچنین در ارسال 60 هرتز هم ممکنه دیده شود (اتصال لپ تاپ توسط HDMI).
    Last edited by Injaneb2; 10-08-2011 at 06:11.

3. 2 کاربر از Injaneb2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anaconda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

دوست عزیز چطور پنل رو روی 100 هرتز تنظیم کنیم میشه زودتر تحقیقاتتونو انجام بدید خیال ما راحت بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستانی که پلاسما دارید زاویه دید پلاسما و کیفیت تصویر SD در حد CRT می رسه یا کمتره یا بهتره ؟ انعکاس نورش هم کمتره CRT هست؟ (با سورس و خروجی 50 هرتز)

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اونایی که نگران فلیکر پلاسما هستن برن یه پلاسما از نزدیک ببینن اگه فلیکر داشت که یعنی چشمشون حساسه ولی اگه نداشت یعنی نمیبینن به همین راحتی خیلیا روی lcd رنگین کمون خیلیا soap opera میبینن خیلیام هستن اصلا فیلم میبینن بیهوش میشن اینم جریانش مثل اونه.

7. این کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض Re:

سلام.
    من پريشب جايي مهموني بودم . اونجا TVي CRT Sony Wega داشتن . جالب اين بود كه من تو تصاوير خيلي روشن توو CRT هم Flicker ديدم . حالا اين ايراد چشم منه يا اينكه چشمام خيلي ريزبين شده ( ميترسم يه ليوان آب هويج هم بخورم بعد اوون وره ديوار رو هم ببينم )
    شايد بنا به گفته دوستمون بعضيا ببينن و بعضيا هم نبينن .

9. 2 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

سلام.
    من پريشب جايي مهموني بودم . اونجا TVي CRT Sony Wega داشتن . جالب اين بود كه من تو تصاوير خيلي روشن توو CRT هم Flicker ديدم . حالا اين ايراد چشم منه يا اينكه چشمام خيلي ريزبين شده ( ميترسم يه ليوان آب هويج هم بخورم بعد اوون وره ديوار رو هم ببينم )

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام.
    شايد بنا به گفته دوستمون بعضيا ببينن و بعضيا هم نبينن .
    نکنه تو crt هم هست بخواطر اینکه کوچیکه کسی متوجه نمیشه.

---------- Post added at 03:40 AM ---------- Previous post was at 03:38 AM ----------

دوستان اینجا x20 از v20 بیشتر امتیاز گرفته.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نکنه تو crt هم هست بخواطر اینکه کوچیکه کسی متوجه نمیشه.

[/CODE]

سلام.
    من دقيقا تو CRT Sony Wega سايز 25 ديدم .
    اولش فكر كردم اشتباه ميبينم . ولي بعد كه بيشتر دقت كردم ديدم آرهههههههههههه يه خبرايي هست ...
    من خودم CRT Panasonic 29 داشتم ولي چيزي نميديدم . ولي تو Sony ديدم .

14. 3 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض معرفی پلاسمای جدید 3D پاناسونیک مدل VT30

جایگزین مدل قبلی پاناسونیک شد

کد:
    اوج کیفیت در بعدی تازه
    شرکت پاناسونیک تلویزیون سه بعدی خود را با کیفیتی ایده ال و قیمتی سرسام آور معرفی می کند.

برند پاناسونیک برای کاربران در زمینه تولید محصولات خانگی به عنوان سازنده سرآمد شناخته نشده است اما در چند سال اخیر با پیشرفت‌های فراوانی که دچار شده به سازنده‌ای خوش‌نام در حوزه تلویزیون‌های سه‌بعدی تبدیل شده و پخش کننده‌های بلو-ری آن نیز جزو مجهز‌‌ترین پخش‌کننده‌های موجود در بازار شناخته می‌شوند.

در حالیکه دستگاه VT20 در سال 2010 توسط بسیاری از منتقدین به عنوان یکی از بهترین تلویزیون‌های سه‌‌بعدی سال شناخته شده هم اکنون مدلی با نام VT30 از طرف پاناسونیک وارد بازار شده که موفقیت‌های دستگاه قبلی را با قابلیت‌های بیشتر تکرار می‌کند و عملکرد آن در زمینه پخش تصاویر سه‌بعدی نظیر ندارد.

اگر دوست دارید برای دیدن با کیفیت‌ترین تصاویر سه‌بعدی ممکن هزینه کنید دستگاه VT30 پاناسونیک یکی از انتخاب‌های مناسب شما است که البته تهیه آن مستلزم برنامه‌ریزی مالی دقیق و طولانی مدتاست.

در حالیکه ساخته‌های پیشین پاناسونیک همواره دارای بخشی منحنی در قسمت تحتانی بودند و پاناسونیکی‌بودن آنها از چندین متری هویدا بود اما در نسل جدید ساخته‌های این برند همانند مدل‌های GT30، VT30 و DT30 این نوع طراحی به‌طور کامل کنار گذاشته شده و با کمک طرحی بی‌قاب و صیقلی که گاه با لبه‌های فلزی نیز همراه می‌شود، تلویزیونی بسیار شیک و شکیل در اختیار کاربر قرار می‌گیرد.

با اینکه پاناسونیک تنها سازنده‌ای است که به‌طور اختصاصی تلویزیون‌های سه‌بعدی را با فناوری پلاسما می‌سازد و در این باب تنها به نظر می‌رسد اما هر چه برند‌های دیگر در فناوری LED پیشرفت می‌کنند، پاناسونیک برای بهبود ‌دادن فناوری پلاسما بیشتر ترغیب می‌شود.
    در آخرین نسل از ساخته‌های پلاسمای این برند از فناوری NeoPlasma استفاده شده که جایگزین NeoPDP شده و با استفاده از ماده فسفری با راندمان بالاتر سرعت پاسخگویی به مراتب بالاتری دارد.

پوشش مخصوص به‌کار رفته در ساخت این پنل انعکاس نور اتاق را کاهش می‌دهد تا بتوان از درخشندگی بالاتر تصاویر لذت برد و نیاز به انرژی کمتر برای دشارژ سلول‌های تصویری مصرف برق دستگاه را به نحو محسوسی کاهش می‌دهد.
    کد:
    سرآمد‌بودن در میان ساخته‌های پاناسونیک مزیت دیگری برای VT30 رقم زده که به‌صورت کاربرد ف ی ل ت ری مخصوص برای افزایش کنتراست و درجه سیاهی تصویر نمود دارد و تصویر آن را یک سر و گردن بالاتر از GT30 قرار می‌دهد.

در بخش پشتی دستگاه می‌توان علاوه بر 4 ورودی HDMI، دو پورت USB مشاهده کرد، این در حالی است که امکان ذخیره و نمایش تصاویر از روی کارت SD نیز وجود دارد. در نهایت باید گفت که همراه این دستگاه یک رابط Wi-Fi و دو عینک سه‌بعدی به صورت رایگان در اختیار کاربر قرار می‌گیرد که در تلویزیون‌های دیگر پاناسونیک دیده نمی‌شود.
    در منوهای دستگاه گزینه‌های جالبی وجود دارد که مهم‌ترین آنها حالت اختصاصی THX برای تصاویر دو‌بعدی و سه‌بعدی است که تنها با فشار یک دکمه تنظیمات تصویری را به‌طور خودکار برای بهترین تجربه بصری سینمایی اختیار می‌کند و کاربر مجبور نیست تک‌تک پارامترها را به‌صورت دستی تغییر دهد.
    با این حال طیف گسترده‌ای از پارامترهای قابل تنظیم در منوهای دستگاه یافت می‌شود که آن را مناسب گواهی ISF کرده و از همین‌رو هر مهندس علوم و فنون تصویری می‌تواند دستگاه را به طور دقیق کالیبره کند. ریموت کنترل دستگاه نیز همانند سایر طرح‌های اخیر پاناسونیک کاربرد بسیار ساده‌ای داشته و با چند دقیقه کارکرد می‌توان وظیفه تمام دکمه‌های آن را فرا گرفت.

با ترکیب تمام فناوری‌هایی که پاناسونیک در ساخت پنل‌های NeoPlasma لحاظ کرده همراه کیفیت عالی فناوری Active 3D تصویر دستگاه VT30 را در رده بهترین‌های جهان یکه‌تاز می‌کند و کمتر کاربری پیدا می‌شود که بتواند در این باره از آن ایراد بگیرد.

در حین نمایش تصاویر سه‌بعدی یکی از مهم‌ترین پارامترهای تعیین‌کننده کیفیت تصویر درخشندگی آن است که بسیاری از دستگاه‌ها در ارایه آن عاجز هستند. عینک Active Shutter بخش قابل توجهی از درخشندگی تصویر را کاهش می‌دهد و به همین دلیل فناوری LED با درخشندگی بالاتر خود گزینه ایده‌آل ساخت تلویزیون سه‌بعدی به شمار می‌رود.
    فناوری پلاسما برای تولید درخشندگی بالا نیازمند انرژی الکتریکی فراوانی است اما پاناسونیک توانسته با مصرف برق کمتر درخشندگی بالاتری در پنل تلویزیون‌های خود ایجاد کند که به تصاویر آن ظاهری زیبا و رنگی زنده می‌بخشد. به نظر می‌رسد تنها مشکل تلویزیون VT30 قیمت بسیار بالای آن باشد که آن را از دسترس بسیاری از کاربران دور کرده و برای تهیه مدل 55 اینچی آن باید حدود 4 میلیون تومان هزینه کرد.

با این حال افرادی که کیفیت تصویر دستگاه VT30 را دیده باشند این خرید را موجه خواهند یافت و هر چه سریع‌تر برای خرید یکی از این تلویزیون‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند.

16. 3 کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •