تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 197 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

13 درخواست هواداران پرسپولیس از روحانی

گروهی از هواداران پرسپولیس در شهر رامسر از رئیس جمهور منتخب مردم خواستند مانع از برکناری رویانیان شود.

به گزاش مشرق به نقل از تسنیم، خبر برکناری محمد رویانیان از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس واکنش‌های متفاوتی را به دنبال داشته است.

در شرایطی که بازیکنان و مربیان تیم پرسپولیس از وزیر ورزش خواسته‌اند مانع از برکناری رویانیان شود، گروهی از هواداران این تیم نیز موضع‌گیری همسو با سرخپوشان در این خصوص داشته‌اند.

گروهی از هواداران تیم پرسپولیس در رامسر که مخالف برکناری رویانیان هستند، امروز با حضور در محل تمرین پرسپولیس با در دست داشتن بنری از حسن روحانی، رئیس جمهور منتخب مردم در انتخابات ۲۴ خرداد خواستار ابقای مدیرعامل تیم محبوب خود شدند.

روی بنر این هواداران نوشته شده بود: «درخواست ۳۰ میلیون هوادار از رئیس جمهور منتخب، آقای روحانی؛ رویانیان را به ما برگردانید».

+

عضو جدید هیئت مدیره پرسپولیس تهدید شد

محمود خوردبین توسط پیامک از سوی افراد ناشناس تهدید شد.
    به گزارش بولتن نیوز به نقل از فارس، محمود خوردبین عضو جدید هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس پس از مصاحبه‌های مختلف علیه رویانیان هواداران این تیم از او ناراحت شدند و حتی امروز مقابل در باشگاه علیه او شعارهایی دادند.
    جالب است بدانید بعدازظهر امروز محمود خوردبین با چند پیامک تهدید‌آمیز مشکوک از سوی افراد ناشناس مواجه شد.

وی در این باره به خبرنگار فارس گفت: مطمئن باشید این فرد یا افراد را شناسایی خواهم کرد چون مشخص است که این کارها را چه کسانی انجام می‌دهد. من آنقدر تجربه دارم که تا قانون است از هیچ چیز برای پیدا کردن این افراد ترسی ندارم و مطمئن باشید تا آخر راه با این عزیزان هستم.

وی در پاسخ به این سؤال که به نظر شما چرا امروز جلسه هیئت مدیره لغو شد، گفت: من نمی‌دانم فقط به من زنگ زدند و گفتند که جلسه لغو است. با توجه به اتفاقاتی که برایم افتاده در روزهای آینده سعی می‌کنم چنان این افراد را پیدا کنم تا لذت ببرند. همین مانده بود که من را تهدید کنند.

2. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هیچ دل خوشی از بخشی از پیشکسوتهای پرسپولیس ندارم...پنجعلی و خوردبین و درخشان و ...
    ولی این هم درست نیست...اس ام اس تهدید آمیز! که چی؟...اتفاقن اوضاع رو به نفع این آقا میکنه.
    از طرفی خوردبین یک عمر پرسپولیسی بوده حتی بیش از پروین...
    در مقیاس فوتبال ایرانی خیلی هم فرد با شخصیتی است!
    احتمال بسیار زیاد رویانیان با لابی قدرتمندی که داره برمیگرده نیازی به فحش کاری نیست!

4. 5 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض اعضای هیئت مدیره پرسپولیس مشخص شدند/ نژادفلاح از هیئت مدیره پرسپولیس کنار رفت

نامه وزارت ورزش در خصوص اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس امروز به دست فداحسین مالکی رسید.

به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران و به نقل از منابع آگاه وزارت ورزش و جوانان طی نامه ای 5 عضو هیئت مدیره پرسپولیس را به رئیس هیئت مدیره این باشگاه اعلام کرد و خواستار تشکیل جلسه هیئت مدیره شد.

شایان ذکر است محمود خوردبین، علی پروین، محمد رویانیان، فداحسین مالکی و کامبوزیا 5 عضو هئیت رئیسه پرسپولیس هستند.

گفتنی است محمدحسین نژادفلاح رسما از هیئت مدیره پرسپولیس کنار رفت و در نامی از وی لیستی که امروز به دست مالکی رسیده، دیده نمی شود.

قدوسی مدیر روابط عمومی پرسپولیس این خبر را تایید کرد./

6. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

خدایا خودت کمک کن !!!

کد خبر : 1010856 زمان ارسال : سه شنبه 1392/04/04 21:06

کامبوزيا پنجشنبه مديرعامل پرسپوليس مي‌شود

محمد جعفر کامبوزيا پنجشنبه به عنوان مديرعامل جديد باشگاه پرسپوليس معرفي خواهد شد.

پس از کنار رفتن محمد رويانيان از مديرعاملي باشگاه پرسپوليس، محمد جعفر کامبوزيا به عنوان مديرعامل جديد سرخ‌پوشان پايتخت انتخاب شده است که روز پنجشنبه به طور رسمي معرفي خواهد شد.

به گزارش ايسنا ، محمد رويانيان که به همراه علي دايي به روسيه سفر کرده است، چهارشنبه شب به تهران باز خواهد گشت و پنجشنبه نشست هيات مديره پرسپوليس تشکيل خواهد شد.

پس ازتشکيل نشست هيات مديره محمد جعفر کامبوزيا به طور رسمي به عنوان مديرعامل باشگاه پرسپوليس معرفي خواهد شد.

محمد رويانيان همچنان عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس باقي خواهد ماند و فعاليت‌هاي اقتصادي اين باشگاه را انجام خواهد داد.

به دنبال تغيير در مديرعاملي پرسپوليس، تغييراتي نيز در هيات مديره اين باشگاه صورت گرفت که محمدجعفر کامبوزيا و محمود خوردبين جايگزين مهدي تاج و محمدحسين نژادفلاح در هيات مديره شدند. علي پروين و فدا حسين مالکي دو عضو ديگر هيات مديره پرسپوليس هستند.
    منبع : ورزش 3

8. 2 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سوژه خنده فصل بعد برای تیمای دیگه جور شد...
    "رئیس فدراسیون شطرنج"

نصف تیم گفتن با رفتن رویانیان از تیم میرن...

10. 6 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یادمه یه بار تو یه برنامه یه گزارشی از همین شطرنج داشت نشون میداد که این آقا برخورد بسیار بدی داشت
    ( البته شایدحق داشت و شایدم فقط همون یه بار بود! )
    الان من غیبت کردم! خدایا توبَه!

12. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چرا وقتی رویانیان تو هیئت مدیره هست نمی تونه مدیر عامل هم باشه؟؟!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض بازیکنان نگران رفتن رویانیان | آمده ام تا از دایی خیلی چیزها یاد بگیرم

من 21 ساله بودم که ازدواج کردم. با 3تا بچه در شهرستان اسیر و عبیر فوتبال بازی می کردم و تلاش می کردم. و خدارا شاکرم که مزد تلاشم را هم گرفتم.

سید مهدی سید صالحی هنوز در پرسپولیس پایش به گل باز نشده است اما به شدت تمرین می کند تا از هفته اول لیگ پایه آقای گلی احتمالی لیگ باشد.
    با او درباره شرایط روز پرسپولیس و تحولات مدیریتی پرسپولیس صحبت کردیم.
    شرایط جدید در پرسپولیس؟
    خوب است خدارا شکر تمرینات خوبی را پشت سر می گذاریم و خودمان را برای شروع فصل آماده می کنیم.
    بعد از استقلال حالا چه حسی با پیراهن پرسپولیس داری؟
    من هرجا بودم با عشق کار کردم و عشق به پیراهن تیم را با تمام وجودم ثابت کرده ام چرا که می خواهم پولی را که برای خانواده ام می برم حلال باشد.
    علت اینکه در بهترین تیمهای ایران بازی کردی و موفق بودی چیست؟
    فقط لطف خدا بوده است و بس..
    اما من همیشه حرفه ای زندگی کرده ام.سعی کرده ام بهترین انتخابم را انجام دهم.نزدیک به 7سال در سپاهان بودم و 2سال در استقلال و 1سال هم در تراکتور که سعی کردم در همه آنها موفق باشم.
    من 21 ساله بودم که ازدواج کردم. با 3تا بچه در شهرستان اسیر و عبیر فوتبال بازی می کردم و تلاش می کردم.
    و خدارا شاکرم که مزد تلاشم را هم گرفتم.
    امیدوارم امسال هم در پرسپولیس موفق باشم.
    فرق علی دایی با مربی های دیگری که داشتی؟
    علی دایی مربی و انسان بزرگی است..
    من با علی آقا به تیم ملی رسیدم زمانی که پیکان بودم. ایشان یک اسطوره ورزشی و بزرگ فوتبال هستند که امسال دوست دارم چیزهای زیادی از او یاد بگیرم.
    قبول داری یک جورهایی فوتبالت شبیه علی دایی است؟
    من کوچک تر از این حرفها هستم که خودم را با علی آقا مقایسه کنم ادعایی هم ندارم.
    این هم لطف خدا بوده است اما سعی می کنم از علی آقا چیزهای زیادی یاد بگیرم.
    با پرسپولیس موفق می شوید؟
    پرسپولیس تیم بزرگی است و موفقیت بخشی از شناسنامه این تیم بله ما همه همدل و هم قسم هستیم که با پرسپولیس به موفقیت برسیم.
    ما امسال می خواهیم از اعتبار پرسپولیس دفاع کنیم.
    ارتباطت با هواداران پرسپولیسی چطور است؟
    هواداران پرسپولیس را هنوز درست حسابی ندیده ام چرا که بعد از یک جلسه تمرین به اردو امده ایم اما مطمئن هستم هوادارن پر شور و بزرگ منشی هستند که از خدا می خواهم برای آنها مفید باشم و خوشحالی آنها را رقم بزنم.
    رفتن رویانیان؟
    ایشان مدیر بزرگ و زحمتکشی هستند و واقعاً حیف است که بروند امیدوارم این اتفاق نیفتد چراکه همه بازیکنان تیم هم نگران این موضوع هستند.ایشان باید بماند و بذری را که پاشیده درو کند.

15. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

گزارش فارس از آشفتگی مدیریتی در پرطرفدارترین باشگاه ایران
    پرسپولیس؛ محبوب مردم و بازیچه سیاست!/ مدیرعامل باشگاه چطور انتخاب می‌شود؟
    در آستانه آغاز لیگ برتر سیزدهم، پرسپولیس دوباره به حاشیه کشیده شد تا شائبه دخالت سیاسیون در این باشگاه بیشتر از گذشته مطرح شود.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، پرسپولیس یکی از محبوب‌ترین تیم‌های قاره آسیاست که تماشاگران و طرفداران بسیاری دارد اما این باشگاه پرطرفدار یک رویه کاملا غیر ورزشی و غیر حرفه‌ای دارد و آن تغییر مداوم و بی‌برنامه مدیرانش است.
    پرسپولیس در سال‌های اخیر بارها دچار تغییر و تحول مدیریتی شده است. مدیرانی که مشخص نیست برای چه آمده‌اند و به چه دلیل رفته‌اند!؟
    اگر یکی از مهم‌ترین زمینه‌های پیشرفت و توسعه در ورزش را ثبات مدیریت و برنامه‌های بلند مدت بدانیم بدون اغراق پرسپولیس این ویژگی مهم را در سال‌های اخیر نداشته است.
    شاید یکی از دلایل ناکامی این تیم در میدان فوتبال هم همین تغییرات مداوم مدیریت باشد. باشگاه هیچ برنامه میان مدت و بلند مدتی ندارد زیرا مدیران باشگاه‌ها خودشان نمی‌دانند برای چند وقت مستاجر باشگاه پرسپولیس هستند تا بتوانند برای آن برنامه‌ریزی داشته باشند بنابراین همه مدیران می‌خواهند در کوتاه‌ترین زمان ممکن، پرطرفدارترین تیم ایران را به سرمنزل مقصود برسانند که این کار نشدنی است.
    نتیجه این می‌شود که مربیان ایرانی و خارجی یکی پس از دیگری می‌آیند و می‌روند بدون اینکه نتیجه بگیرند و میلیاردها تومان پول بیت المال هدر می‌رود. همین فصل گذشته پرسپولیس دو سرمربی عوض کرد. مانوئل ژوزه پرتغالی با قیمتی گزاف روی نیمکت سرخپوشان تهرانی نشست و بعد نوبت به یحیی گل‌محمدی رسید و اکنون نیز دوباره علی دایی بازگشته است.
    همه این سرمربیان را یک نفر انتخاب کرد؛ محمد رویانیان! اکنون نیز هنگام رفتن خودش رسیده است درحالیکه مدت مدیریتش در این باشگاه پرطرفدار به 2 سال نرسید. او 29 شهریور 1390 مدیرعامل پرسپولیس شد و اکنون در تیرماه 92 صحبت از رفتنش است.
    تصمیم‌گیرندگان کلان ورزش انگار وقتی به پرسپولیس می‌رسند یک شبه و ناگهانی و بدون هیچ دلیل و منطق ورزشی تصمیم گیری می‌کنند.آمدن و رفتن مدیران باشگاه پرسپولیس در چند سال اخیر این را نشان می‌دهد که برای انتخاب شخص اول اجرایی باشگاه پرسپولیس لزوما فاکتورهای تعریف شده ورزشی‌ وجود ندارد.
    کاری هم به این نداریم که مسئولان ارشد و اجرایی کشور در سال 88 و قبل از انتخابات ریاست جمهوری، وعده دادند که در کمتر از 6 ماه پرسپولیس و استقلال را به بخش خصوصی واگذار می‌کنند اما این 6 ماه هنوز به پایان نرسیده است!

در این نوشته قصد نداریم که از محمد رویانیان حمایت کنیم بلکه می‌خواهیم از مظلومیت ورزش و پرسپولیس بگوییم که بازیچه دست سیاست و برخی سیاسیون شده است.
    می‌خواهیم معاون امور ورزش قهرمانی وزارت ورزش برای بیش از 30 میلیون طرفدار پرسپولیس توضیح بدهد که محمد رویانیان چرا و با کدام سابقه ورزشی و آشنایی با ورزش مدیرعامل پرسپولیس شد؟
    می‌خواهیم مدیران ارشد وزارت ورزش که ظاهرا تمصمیم‌گیرنده اصلی برای دو باشگاه پرسپولیس واستقلال هستند بگویند برای تعیین مدیرعامل پرطرفدارترین باشگاه ایران چه فاکتورهایی را مد نظر داشته اند و دارند؟
    میلیون‌ها هوادار پرسپولیس در سراسر جهان مشتاقند پاسخ این سوالات را بدانند.
    البته پیش از آن خوشحال می‌شوند که جواب این سوال را هم بدانند که رویانیان حالا که با ورزش و مدیریت در ورزش آشنایی پیدا کرده چرا باید تغییر کند؟
    اکنون که حتی برخی بازیکنان تیم در حمایت از او نامه نوشته‌اند و بسیاری از هواداران دوست دارند او بماند تا ثمره مدیریت دوساله‌‌اش را در این باشگاه بببیند چرا باید برود؟! اکنون که پرسپولیس به آرامش نزدیک می‌شود چرا باید در آستانه شروع لیگ برتر دوباره به حاشیه کشیده شود؟!
    در فصول گذشته پرسپولیس به دلیل همین بی‌ثباتی مدیریتی در آستانه مسابقات دغدغه انتخاب سرمربی را داشت و اکنون نگران وضعیت مدیرعامل است.
    دوست نداریم باور کنیم که باشگاه پرسپولیس که محبوب قلب میلیون‌ها هوادار ایرانی در سراسر جهان است بازیچه دست سیاست و برخی سیاسیون شده است اما متاسفانه عملکرد تصمیم‌گیرندگان ورزش این مسئله را به نوعی تایید می‌کند.
    هیچ دلیل منطقی برای تغییر مدیریت باشگاه پرسپولیس نه در گذشته و نه در امروز دیده نمی‌شد. همانطور که مشخص نشد حبیب کاشانی چرا آمد و چرا رفت.
    امیدواریم در آخرین روزهای دولت دهم مدیرعامل پرسپولیس برکنار نشود تا شائبه‌هایی که در مورد اختلاف نظر برخی سیاسیون و دولتمردان نزدیک به احمدی‌نژاد با رویانیان مطرح می شود درست از کار درنیاید.
    امیدواریم دولت تدبیر و امید بتواند راه حلی برای این دخالت سیاسیون در ورزش پیدا کند و دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را به دست اهلش بسپارد تا وجه المصالحه و ابزار دست سیاست و سیاسیون نشود.

تا چه زمانی نباید آب خوش از گلوی این دو باشگاه پایین برود. این نوع برکناری مدیران در کدام کتاب مدیریت نوشته شده است؟
    روزی که همه نوشتند آقایان تصمیم گیرنده از حضور غیر ورزشی ها در این ورزش جلوگیری کنید کسی گوشش را بدهکار این حرف ها نکرد و حالا که در اواسط فصل نقل و انتقالات شده و رویانیان در حال جمع آوری تیم است و در این چند سال بی سابقه بوده که پرسپولیس به موقع سرمربی خود را بشناسد و تمرینات خود را به زمانش آغاز کند این چنین می خواهند آن را به حاشیه ببرند.

17. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

کامبوزیا: "کوچکتر از آن هستند که من وخوردبین را تهدید کنند, هوادار نباید برای باشگاه تکلیف روشن کند."
    هوادارا:

19. 3 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •