قانون اصلی fifa 13:
یک لحظه غفلت= یک عمر پشیمانی
یه لحظه شل بازی کنی، گلو خوردی.
قانون اصلی fifa 13:
یک لحظه غفلت= یک عمر پشیمانی
یه لحظه شل بازی کنی، گلو خوردی.
اون کسی که میگه فیفا 13 بازی نکردم اما میشه از فاصله دور گل زد کی بود میگه 6-7 گل تو هر بازی میشه زد. من که این همه شوت میزنم همش دروازبان میگیره. بازی واقعا عالی شده من 4-5 تا بازی از 10 تا بازی رو با داداشم 0-0 کردیم واقعا باید با فکر بازی کنی خیلی حال میکنم از فیفا 13
r2 می گیری دست پایین شوتو به اندازه مناسب
خداییش اینو راست میگه.من هر موقع حواسم از بازی پرت میشه یا گل میخورم یا بازم گل میخورم![]()
واقعا بازی زیبایی شده ، نسخه اصلی با دمو خیلی فرق میکنه ، فوق العاه شده بازی!! ولی اشکال اساسی که هست با شوت خیلی راحت میشه زد اولین بار با رفیقم 5-5 شدیم! کلا راحت میشه گل زد![]()
داداش شما فکر میکنی راحت میشه گل زد، ولی در واقع گل خوردن خیلی راحت شده.![]()
سلام به دوستان. ببخشید یک سوال دارم. من تا حالا چند تا دی وی دی Fifa13 گرفتم واسه Xbox از چند جای مختلف. ولی هربار که دیسک رو میگذارم میگه
disc is Unreadble
کسی میدونه مشکل از کجاست. fifa12 رو به راحتی اجرا میکنم ولی این اجرا نمیشه. آپدیتم هم LT3+ است. خواهشا اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه. ممنون.
داداش احتمالا میزده رو اماتور![]()
سلام بچه ها یه سوال داشتم اگه زودتر جواب بدین چون میخوام الان دانلود کنم
نسخه blackbox بازی به غیر از حذف زبان چیز دیگه ای هم حذف کرده؟ مشکلی نداره؟ دان کنم؟
آقا اونجا همه ی دکمه ها رو میشه عوض کرد.ولی مثلا وقتی می خوام جهت بالای کیبورد رو واسش معرفی کنم قبول نمیکنه،انگار باید حتما حروف یا عدد یا یه همچین چیزی باشه،یعنی چهار جهتِ روی کیبورد رو قبول نمیکنه.متوجهین چی میگم؟
لطفا کمک کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)