renew برای تمدید زمان لایسنس هست، کاری به ورژن نرم افزار نداره. احتمالا از کلید trial استفاده میکنید یا زمان کمی به پایان کلیدتون مونده که اون گزینه رو آورده.
renew برای تمدید زمان لایسنس هست، کاری به ورژن نرم افزار نداره. احتمالا از کلید trial استفاده میکنید یا زمان کمی به پایان کلیدتون مونده که اون گزینه رو آورده.
ممنون دوست عزیز.عزیز جان میشه بهم جایی رو معرفی کنی که کلید های مدت دار(غیر تریال)روو بتونم بگیرم؟ممنون
تو این تاپیک دوستان کلید ها رو قرار میدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا وجود اون گزینه renew هیچ مشکلی هم نداره و کارایی کلید تریال و یا کلیدی که یک روز ازش مونده با کارایی یک کلید مدت دار هیچ تفاوتی نداره.
سلام :
از زمانی که شما سریال رو وارد کنید روز شمار شروع میشه حتی اگه اصلا دیگه نصبش نکنید...استفاده از اون محدودیت نصب نداره اما کلیدهای کسپر با محصولات دیگه توی ایران یکمی فرق داره و بستگی به نوع کلیدتون داره...
دوستان شركت ايدكو براي خريد لايسنس تك كاربره اينترنت سكوريتي 2013 كسپر 50 درصد تخفيف نوروزي داده از دوستاني كه مي خوان اين محصول رو تا 13 وقت دارن با 50 درصد تخفيفي بخرن چون بعد از نوروز برميگرده به قيمت قبل.
یه سوال.از اونجایی که شنیدم که اینترنت سکیوریتی باعث افت سرعت اینترنت و سیستم و از این داستان ها میشه من از ترکیب نسخه انتی ویروس کسپر و فایروال کومودو استفاده میکنم.حالا شما اساتید نظر بدید که از کسپر سکیوریتی تنها استفاده کنم یا نه این ترکیبی که الان استفاده میکنم مناسب هست؟
با سلام
و با اجازه اساتید و دوستان محترم.
نظر من این است که :
پایین بودن سرعت سیستم هیچ ربطی به firewall کسپر ندارد و تا جایی که می دانم ضدویروس کسپر سرعت را میگیرد (البته بستگی به کانفیگ هم دارد)
در نتیجه kis و kav هم اندازه سرعت سیستم را می گیرند.
سرعت اینترنت هم چون با web antivirus رابطه مستقیم دارد فایر وال زیاد دخیل نیست.
---
از طرفی کومودو یکی از بهترین فایروال های دنیا است (به نظر من که بهترینه) البته کسپر هم دست کمی ندارد.(طبق اخرین امار رسمی سایت matousec)
kav + cfw ترکیب خوبی است و kis هم خیلی خوب عمل می کند.
بستگی به نظر شخصی خود شما دارد. مثلا اگر بخواهید پول کمتری خرج کنید از فایروال کومودو استفاده کنید و ...
---
پیروز باشید
با تشکر
kaspersky internet security 2013 skin
سلام آقا شما رو به خدا اگه این اسکین ها رو خودتون دارین یه جا دیگه بی زحمت آپ میکنین.این هاست باید عضو شی و ....... یجایی باشه که بشه بی دردسر دانلود کرد ممنون عزیز
علی آقا دومی خیلی شیکه...واقعا زیباست...
یه سوال : اسکینها رو خود کسپر میزنه یا شرکتهای متفرقه؟اطمینانی به اینکه مشکل ایجاد نکن هست ؟(همه اسکینها منظورمه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)