نورتون به اندازه کافی قدرتمند هست ولی اگه احساس میکنید. یک مکمل نیاز داره من مالور بایت رو پیشنهاد میدم بعد جای سوال شما( اینجا نیست ) اینجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
نورتون به اندازه کافی قدرتمند هست ولی اگه احساس میکنید. یک مکمل نیاز داره من مالور بایت رو پیشنهاد میدم بعد جای سوال شما( اینجا نیست ) اینجاست
داداش دستت درد نکنه به خاطر پاسخ گویی![]()
نظرتون دربارهی Microsoft Security Essentials چیه؟ به نظرتون میتونه جای آواست رو واسم پر کنه؟ کلا زورش به همه ویروسها و بدافزارها میرسه؟ مرسی!![]()
خیر. نه میتونه جای اوست رو پر کنه نه میتونه از پس همه ویروس ها بر بیاد.
با سلام من خودم کسپرسکی را ترجیخ می دهم ولی می خوام از دوستان بپرسم که کدام انتی ویروس را ترجیح می دهند که روی سیستم خودشون نصب کنند
سلام
من دنبال این مورد هستم :
1 - یک فایروال عالی باشه ( آنتی ویروس نداشت مشکلی نیست . ویروس باز ! نیستم و آخرین باری که ویندوزم ویروسی شد شاید 3 سال پیش بود چون زیاد فلش مموری استفاده نمیکنم و توی اجرای فایل ها تجربه خوبی دارم و همچنین الان nod32 اصل رو دارم ( که تا ده روز دیگه تاریخش به سر میاد )
2 - حاضرم پول هم براش خرج کنم ( تا 100 هزار تومن )
3 - آپذیت های سنگینی نداشته باشه ( نود خوبه هر هفته حداکثر 5 مگ میگیره )
4 - نمایندگی رسمی تا حد امکان توی ایران داشته باشه ( البت نمایندگی ای که نمایندگی باشه نه دزدبازار ! )
===
فقط میخوام هرگونه دسترسی به اینترنت رو از توی ویندوزم زیرنظر داشته باشه و چیزی از زیر دستش در نره . همین
محصولات comodo چجوره ؟ میشه بهش اعتماد کرد ؟
یا kaspersky ؟ فعلا بین این دوتا شک دارم .
بین این دو کدوم یکی بهتره ؟ کسپر نمایندگی رسمی رسمی داره ؟
Last edited by مصطفی; 24-04-2013 at 13:38.
هم کسبر محصول خوبیه هم کومودو.شما اگر نیاز به انتی ویروس قوی دارید کسبر مناسبه و اگر فایروال خوب میخواید کومودو.
البته نه فکر کنید فایروال کسیر بده ها,تو اکثر تستها درصد کمی با هم اختلاف دارند.
نمایندگی رسمی کسبر تو سایتش زده میتونید نگاه کنید:
اگه خود نود احتیاج های شما رو نمیتونه براورده کنه . ( اگه میکنه همون نود رو بگیر چون باهاش کار کردی و باهاش راحتی)
2 محصول پیشنهاد میکنم ولی یادت باشه خودت خواستی هر چیزی که خواست به اینترنت وصل بشه ازت اجازه بگیره
اولی ام سی سافت اینترنت سیکروبتی فایروال بسیار بسیار قدرتمند و انتی ویروس بسیار قدرتمند ولی با اپدیت روزی 5 یا 6 مگ با پشتیبانی از زبان فارسی و نمایندی در ایران
کمودو اینترنت سیکروبتی فایروال بسیار بسیار قدرتمند و انتی ویروس خوب و با اپدیت روزی 4 تا 5 مگ
ممنون دوستان . این کومودو اینترنت سکیوریتی نسخه رایگانش هم کار من رو راه میندازه ؟ و فایروالش عالی هست ؟ آخه دیدم نسخه pro و complete هم داره .
complete
==
pro
Last edited by مصطفی; 24-04-2013 at 14:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)