تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 421 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

این پست رو توی تاپیک نشد که بپرسم هم گذاشتم ولی کسی جواب نداد

فکر کنم اینجا جایش بهتر باشد

دوستان یه سوال

فرض کنید میرید به یه رستوران پر از گارسون
    در واقع انجا پاتوق شما شده

حالا 2 تا گارسون هستند که همیشه غذای شما رو می اورند و یکی بیش تر از دیگری هوای شما رو داره

حالا چجوری باید به اینها انعام بدیم؟
    به کدام؟
    چه مقدار-یعنی چند تومان؟
    سلام
    دوستان هم نظر بدن . ولی من یکم راهنمایی میکنم .

در مورد انعام مونده به رستورانی که رفتید . مثلا هزینه غذا چقدر براتون دراومده .

هر چقدر رستوران شیک تر و گرون تر باشه . به ناچار هزینه انعام هم بالا میره .

اگه هزینه غذای هر نفر بین 10 تا 15 تومن بود . انعام 2000 تومان عاقلانست . 3000 تومان هم میشه داد .

اگر هزینه غذای هر نفر بالای 20 تومن بود . 4000 تومان

اگر دیگه رستورانش از اونا بود
    یعنی گروناش ...5000 تومان به هر نفر .

............
    طریقه انعام هم به چند صورت میشه داد . متداول ترین اینه که هنگام ترک میز قدم زنان بهه طرف در خروجی از سرویس دهی گارسون تشکر کنید و بگین که انعامش رو روی میز گزاشتید .

میتونین برای اینکه به هر دو نفر پول ندید و خودشون تقسیم کنند . از هر دوشون تشکر کنید و بگین که انعامشون رور وی میز گزاشتید .

2. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستان
    من ی مشکلی دارم که البته همه جونا دارن .

بعضی وقت ها وقتی که از کنار چند نفر رد میشی . اونها تیکه ای میندازن یکیشون یا همشون . این راز طبیعنته که وقتی جوون ها کنار دوستاشونن تیکه میندازن . وقتی تنها هستن جرات تیکه انداختن ندارن .

من هم مذکر هستم . میتونم دعوا راه بیندازم میتونم جواب تیکشونو بدم و میتونم اروم بدون جواب دادن رد بشم . بهترین کار چیه برای این جور افراد ؟؟؟؟؟ که جواب دندان شکنی داده باشیم و طرف خجالت بکشه .؟

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    دوستان هم نظر بدن . ولی من یکم راهنمایی میکنم .

در مورد انعام مونده به رستورانی که رفتید . مثلا هزینه غذا چقدر براتون دراومده .

هر چقدر رستوران شیک تر و گرون تر باشه . به ناچار هزینه انعام هم بالا میره .

اگه هزینه غذای هر نفر بین 10 تا 15 تومن بود . انعام 2000 تومان عاقلانست . 3000 تومان هم میشه داد .

اگر هزینه غذای هر نفر بالای 20 تومن بود . 4000 تومان

اگر دیگه رستورانش از اونا بود
    یعنی گروناش ...5000 تومان به هر نفر .

............
    طریقه انعام هم به چند صورت میشه داد . متداول ترین اینه که هنگام ترک میز قدم زنان بهه طرف در خروجی از سرویس دهی گارسون تشکر کنید و بگین که انعامش رو روی میز گزاشتید .

میتونین برای اینکه به هر دو نفر پول ندید و خودشون تقسیم کنند . از هر دوشون تشکر کنید و بگین که انعامشون رور وی میز گزاشتید .

رستورانش بالا شهره ولی خیلی گران نیست
    مثلا هر دفعه برای 2 نفر حدود 40 تومان میشه.در مورد مبلغ انعام خیلی راهنماییتون خوب بود.ما هم همیشه همین حدود انعام میدادیم و من همش فکر میکردم کمه.

ولی نمیتونم هشون بگم که انعام رو روی میز گذاشتیم.چون همان طور که قبلا گفتم تعداد گارسون های انجا و همچنین مشتری هایش خیلی زیاد هست.یعنی تا بلند میشی یه نفر میاد تمیز میکنه و یه مشتری میشینه...ممکنه انعام رو یه گارسون دیگه برداره.

حالا واقعا باید به هر دو نفر انعام داد؟

5. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

دوستان

بعضی وقت ها وقتی که از کنار چند نفر رد میشی . اونها تیکه ای میندازن یکیشون یا همشون . این راز طبیعنته که وقتی جوون ها کنار دوستاشونن تیکه میندازن . وقتی تنها هستن جرات تیکه انداختن ندارن .

من هم مذکر هستم . میتونم دعوا راه بیندازم میتونم جواب تیکشونو بدم و میتونم اروم بدون جواب دادن رد بشم . بهترین کار چیه برای این جور افراد ؟؟؟؟؟ که جواب دندان شکنی داده باشیم و طرف خجالت بکشه .؟
    سـلام

بهترین راه از نظر من همون اروم بدون جواب دادن رد شدنه، شما با این کارتونه اونو از درون خرد میکنید و این خودش یه نوع شخصیته

جواب دادن یا دعوا کردن، طرفه مقابلتو نه تنها از رو نمیبره بلکه پرو تر هم میکنه و این امر باعث میشه که یک مَتَلَکِ ساده منجر به خشونت بشه

شما در برابر اینطور آدما بهتره خونسرد و بی توجه باشید.

7. این کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام، دوستم از یه نفر جنس مخالف خوشش اومده واسه اولین باره که از دختری واقعا خوشش اومد.
    خودش دوست داره باهاش ازدواج کنه ولی متاسفانه تو سن کم (18 سالگی) توی کشورمون انگار نمیشه ازدواج کرد!
    محل آشنایی آموزشگاه یه چیزی ... من چند بار کمکش کردم ولی ناموفق بود ... چی کار کنم؟ کمکش کنم؟ یا نهی اش کنم؟ چون شنیدم این نوع روابط نباید دو طرف بهم وابسته نشن، نباید زیاد عاطفی باشه و البته لازمه موفقیتش بالا بودن ظرفیت و صبر طرفین باشه... خواستم بدونم وظیفه من بعنوان دوست چیه؟ احتمالا اگه دوست شدن دوستم رو راضی کنم که چند سال باهاش دوست بمونه تا سنش که زیاد تر شد ازدواج کنن
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان

باید صبور باشید. سکوت کنید یا بعضی جا ها که نمیشه سکوت کرد، حرف بزنید البته لحنتون خیلی آروم باشه و اصلا بی ادبی نکنید خیلی محترمانه! که خدای نکرده دعوا نشه.
    Last edited by Iloveu-ALL; 15-06-2014 at 14:51.

10. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام، دوستم از یه نفر جنس مخالف خوشش اومده واسه اولین باره که از دختری واقعا خوشش اومد.
    خودش دوست داره باهاش ازدواج کنه ولی متاسفانه تو سن کم (18 سالگی) توی کشورمون انگار نمیشه ازدواج کرد!
    محل آشنایی آموزشگاه یه چیزی ... من چند بار کمکش کردم ولی ناموفق بود ... چی کار کنم؟ کمکش کنم؟ یا نهی اش کنم؟ چون شنیدم این نوع روابط نباید دو طرف بهم وابسته نشن، نباید زیاد عاطفی باشه و البته لازمه موفقیتش بالا بودن ظرفیت و صبر طرفین باشه... خواستم بدونم وظیفه من بعنوان دوست چیه؟ احتمالا اگه دوست شدن دوستم رو راضی کنم که چند سال باهاش دوست بمونه تا سنش که زیاد تر شد ازدواج کنن
    ممنون
    اگه علاقه لحظه ای و هوس زودگذر و ..... نباشه ، که تو این سن 95% همینه ، آمار طرف رو دربیارین خودش پشیمون میشه . همونطور که زود عاشق شده زود هم فراموش میکنه .
    غیر از اینا ، همون 5% اگه درست باشه ، باید دستـــشـو گرفت .

12. 3 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه علاقه لحظه ای و هوس زودگذر و ..... نباشه ، که تو این سن 95% همینه ، آمار طرف رو دربیارین خودش پشیمون میشه . همونطور که زود عاشق شده زود هم فراموش میکنه .
    غیر از اینا ، همون 5% اگه درست باشه ، باید دستـــشـو گرفت .
    چطور بفهممم که این علاقه، لحظه ای و هوس زودگذره یا نه ؟

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

چطور بفهممم که این علاقه، لحظه ای و هوس زودگذره یا نه ؟
    ازش بپرسید از چه چیز طرف مقابل خوشش امده؟
    برنامه اش چیه؟ایا میخواد یه چند وقت دوست باشه یا قصد ازدواج 100 درصد داره؟
    ایا برنامه ای برای خواستگاری دارد؟
    نظر خانواده اش در مورد ازدواجش چه هست؟

اگر جوابش این باشد که همینجوری خوشم امده یا از قیافه طرف خوشم امده یا برنامه ای برای ازدواج نداشته باشه یا خانواده اش راضی نمیشن که توی این سن ازدواج کنه مطمئن باشید که این یک هوس زودگذره

15. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

رستورانش بالا شهره ولی خیلی گران نیست
    مثلا هر دفعه برای 2 نفر حدود 40 تومان میشه.در مورد مبلغ انعام خیلی راهنماییتون خوب بود.ما هم همیشه همین حدود انعام میدادیم و من همش فکر میکردم کمه.

ولی نمیتونم هشون بگم که انعام رو روی میز گذاشتیم.چون همان طور که قبلا گفتم تعداد گارسون های انجا و همچنین مشتری هایش خیلی زیاد هست.یعنی تا بلند میشی یه نفر میاد تمیز میکنه و یه مشتری میشینه...ممکنه انعام رو یه گارسون دیگه برداره.

حالا واقعا باید به هر دو نفر انعام داد؟
    به نظر من نیازی به انعام نیست چون هزینه غذا یکم زیاده برای هر نفر . اگر مایل بودید. اگر مداوم میرید میتونید در هفته یک بار انعام بدید . یا اصلا دو هفته یکبار .

اگر زیاد انعام بدید انتظارشون هر دفعه بالا میره . بدون اطلاع قبلی بدین همیشه هوای شما رو بیشتر خواهند داشت .

اونقت میتونید به خودشون بدید موقع اتمام صرف غذا و خروج .
    با توجه به 40 تومن اگر دو نفر هستند نفری 3 تومن . بدید خوب باشه . نه کم هست و نه زیاد . چون خودشون حقوق هم میگریند .

17. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •