تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 1849 اولاول ... 871371771831841851861871881891901911972372876871187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان. من درحال حاضر اینترنت جشنواره سراسری مخابرات استفاده میکنم که حسابی سرعتش پوکیده. میخوام برم نوین نت بگیرم. بیشتر فیلم دانلود میکنم. به نظرتون نامحدود 256K بگیرم یا 2M حجمی با 10 گیگ ترافیک؟ وقتایی که رایگان میشه دانلود سرعت پایین میاد؟ از دوستانی که کاربلد هستند یا از این سرویسها استفاده میکنن خواهش میکنم راهنماییم کنند. ممنون

داره خودمونی میشه tsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این شرکت هم تا چنتا کاربر جمع کرد دور خودش سرعت دانلود رایگانش رو پایین آورد! واقعا که !
    چنتا از کارای جالب این شرکت
    1- قطع سرویس 4مگ با دانلود رایگان
    2- تنها در 3روز پایانی اشتراکتون میتونید دوباره تمدید کنید !
    3- پایین اومدن وحشتناک سرعت دانلود در بازه رایگان ( برای سرویس 512 تا 2 مگ روزا سرعت 250 270 ولی در بازه رایکان 60! ) کاملا مشخصه که خودشون پهنای باند رو تو تایم رایگان پایین میارن
    متاسفانه این شرکت هم فرقی با شرکت های دیگه مثل پارس آنلاین و شاتل و .. که هدفی غیر از کلاه گذاشتن ندارن نمیکنه!

3. 7 کاربر از tsz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه KINGHMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مهد تمدن

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من هم از سرویس 2 مگ -512 استفاده می کنم.با 10 گیگ حجم...اما گفتی فیلم.من با این که فقط در ساعات رایگان با سرعت زیر 100کیلو و بدون پرداخت اشتراک سایت های فیلم هفته ایی 4-5تا فیلم جدید + سریال هایی که دنبال می کنم.را دانلود می کنم.اما باید زمان ناچیز ساعات رایگان رو مدیریت کنی که با یک مدت سر و کله زدن می تونی این کارو بکنی .تا به حال از تیر تا به حال 10 تا سریال +بیش از 50 تا فیلم گرفتم.+5 تا بازی بالای 20 گیگ گرفتم..اما به سختی سختیش هم اینکه شاید برای یک فیلم باید 2 روز یا بازی حتی تا یک هفته وقت بزاری.خلاصه با وجود اینکه اصلا از سرعت رایگان راضی نیستم..خوب باید 20 کیلو اضافه کنن یعنی زیر 100 نباید بشه- اما خوب چه کنم؟ چاره نیست!
    Last edited by KINGHMA; 02-02-2013 at 00:00.

5. این کاربر از KINGHMA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من هم از سرویس 2 مگ -512 استفاده می کنم.با 10 گیگ حجم...اما گفتی فیلم.من با این که فقط در ساعات رایگان با سرعت زیر 100کیلو و بدون پرداخت اشتراک سایت های فیلم هفته ایی 4-5تا فیلم جدید + سریال هایی که دنبال می کنم.را دانلود می کنم.اما یک سری تکنیک داره که باید زمانت ناچیز ساعات رایگان رو مدیریت کنی که با یک مدت سر و کله زدن می تونی این کارو بکنی و یاد بگیری...تا به حال از تیر تا به حال 10 تا سریال +بیش از 50 تا فیلم گرفتم.+5 تا بازی بالای 20 گیگ گرفتم...خلاصه با وجود اینکه اصلا از سرعت رایگان راضی نیستم اما خوب چه کنم؟ چاره نیست!
    عزیز من ما مشکلمون سر دانلود اتوماتیک زمانبندی شده نیست . ما مشکلمون سر سرعت حدود 50 - 80 کیلوبایت در ساعتهای رایگان هست که چرا سرعت رو محدود میکنن . البته اکثر شرکتها همین کار رو میکنن ولی داریم سعیمون رو میکنیم که جلوشون وایسیم تا سرعت رو محدود نکنن و خوب اگه خط رو 1 به 10 بستن هر کی بیشتر استفاده میکنه سرعت بگیره . خود منم همین سرویسی که دارید رو دارم و کلی هم بازی و فیلم دانلود کردم اما این واقعا کلاه برداری هست که سرعت رو روی حداقل سرویسی که گرفتیم قرار میدن ( عمدا اینکار رو میکنن تا ترافیک کمتری در ساعت رایگان رد و بدل بشه )

7. این کاربر از mtchabok بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KINGHMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مهد تمدن

پيش فرض

عزیز من ما مشکلمون سر دانلود اتوماتیک زمانبندی شده نیست . ما مشکلمون سر سرعت حدود 50 - 80 کیلوبایت در ساعتهای رایگان هست که چرا سرعت رو محدود میکنن . البته اکثر شرکتها همین کار رو میکنن ولی داریم سعیمون رو میکنیم که جلوشون وایسیم تا سرعت رو محدود نکنن و خوب اگه خط رو 1 به 10 بستن هر کی بیشتر استفاده میکنه سرعت بگیره . خود منم همین سرویسی که دارید رو دارم و کلی هم بازی و فیلم دانلود کردم اما این واقعا کلاه برداری هست که سرعت رو روی حداقل سرویسی که گرفتیم قرار میدن ( عمدا اینکار رو میکنن تا ترافیک کمتری در ساعت رایگان رد و بدل بشه )

بله من واقعا حسرت داشتن یک هفته سرعت 200کیلو رو میخورم...باورت نمیشه چند تا بازی که گرفتم چه بدبختی کشیدم.الان با وجود فیلم ها و بازی و نرم افزار ها و کلا مدیا و محتوای چند گیگا بایتی موجود با این سرعت که گفتید ..دانلود مثل خالی کردن بشکه با قطره چکان هست...آخه به قولی دل من هم پر است.اما از چی بگم.اونم که گفتم به دوستمون گفتم که می تونه روزی یک فیلمو بگیره!
    فعلا چاره ای جز ساختن نیست!!!تا ببینم چی میشه

9. این کاربر از KINGHMA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بابا شما ها دیگه خیلی بی انصافید . سرعت ۶۴؟ اونم ساعت رایگان؟ سرعت ۲۵۰ تو روز؟؟ شکایتم دارید؟ من بدبخت سرعت روزانه ام هیچ وقت به ۳۲ کیلو بایت نمیرسه شبانه هم که حتی نمی تونم صفحه باز کنم!! زنگ زدم اعتراض گفت سرعت شبانه شما باید ۶ کیلو بایت باشه ضریب ۱ به ۱۰ گفتم خانم شما سرعت ۶کیلو بایت شبا به من بده که من بتونم ۲ تا صفحه باز کنم من همین فردا با دسته گل میام شرکت خواستگاریت!! بدبختی من تو منطقه مون همه شرکت ها رو امتحان کردم یکی از یکی افتضاح تر بود. خلاصه نامردا یا شما ها هم شبا دانلود نکنید یا اگر میکنید اونم با ۶۴ حداقل نیاین اینجا بنویسین دل من نسوزه!!! اگرم می نویسین ادرستونم پاش بنویسین من بیام یه بمبی چیزی در خونتون بزارم حداقل دلم خنک شه!!!
    Last edited by sunmaster_7; 02-02-2013 at 02:30.

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

پيش فرض

بابا شما ها دیگه خیلی بی انصافید . سرعت ۶۴؟ اونم ساعت رایگان؟ سرعت ۲۵۰ تو روز؟؟ شکایتم دارید؟ من بدبخت سرعت روزانه ام هیچ وقت به ۳۲ کیلو بایت نمیرسه شبانه هم که حتی نمی تونم صفحه باز کنم!! زنگ زدم اعتراض گفت سرعت شبانه شما باید ۶ کیلو بایت باشه ضریب ۱ به ۱۰ گفتم خانم شما سرعت ۶کیلو بایت شبا به من بده که من بتونم ۲ تا صفحه باز کنم من همین فردا با دسته گل میام شرکت خواستگاریت!! بدبختی من تو منطقه مون همه شرکت ها رو امتحان کردم یکی از یکی افتضاح تر بود. خلاصه نامردا یا شما ها هم شبا دانلود نکنید یا اگر میکنید اونم با ۶۴ حداقل نیاین اینجا بنویسین دل من نسوزه!!! اگرم می نویسین ادرستونم پاش بنویسین من بیام یه بمبی چیزی در خونتون بزارم حداقل دلم خنک شه!!!
    عزیز من شما مگه چه سرویسی گرفتید که این سرعت داره ؟
    بیاید سرویسهای با سرعت بالا رو بگیرید ، خیلی ارزونه می خواد واستون ماهی 10000 تومن واسه بهتر از این همه اعصاب خوردیه . در ضمن ما داریم پولش و میدیم سرویس خوب هم میخوایم .
    البته اگه شما دلت خنک میشه من آدرسم رو بدم بیاید TNT بزارید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان

اقا یکی هست یه ما یک شرکت اینترنت خوب معرفی کنه تو خوزستان اهواز که پینگ 8.8.8.8 عالی باشه واسه بازی انلاین PS3

من خودم الان وایرلس دارم از شرکت راصد پینگش روزا 250 تا 300 میشاد بالا والی شب ها 150 تا 170 میاد پاین و اصلا واسه PSN خوب نیست.
    لطفا یکی کمک کنه.
    Last edited by erfan20111; 02-02-2013 at 20:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

به جای نوین اگه 512 نا محدود مخابرات بگیرید بهتره از ما گفتن
    من هر شب 2.5 گیگی کمش دنلود میکنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

7

سلام دوستان یه سوال داشتم معمولا چه مدت پس از ثبت نام اینترنتی سرویس فعال میشه ؟ من الان یک هفته است ثبت نام کردم ولی هنوز وصل نشده
    Last edited by ho3in2012; 03-02-2013 at 19:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •