لینک سالم برای دانلود بازی و کرکو لطف کنین دمتون گرم.
لینک سالم برای دانلود بازی و کرکو لطف کنین دمتون گرم.
دوست من این فایلو دانلود کنین و از حالت زیپ خارجش کنین و در محل نصب بازی کپی کنید فکر کنم مشکلتون حل میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
من که از p30day.com دانلودش کردم خیلی عالیه فقط سیستم من نمیکشه![]()
Last edited by Kit_Kat; 24-11-2011 at 16:28.
لینکشو پیدا کردم کدومشو بگیرم؟فرقاشون چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اقا ما بازی رو نصب کردیم فقط singel player داره ؟؟؟؟؟؟ مولتی پلیرش کو پس ؟؟ میخواستم مثل نسخه های قبل افلاین مولتی پلیر بازی کنم که ناره چه کنممممممممممم ؟
برای مولتی باید کد رو خریداری کنید و وارد بازی کنید بعد میتونید انلاین بازی کنید..سلام
اقا ما بازی رو نصب کردیم فقط singel player داره ؟؟؟؟؟؟ مولتی پلیرش کو پس ؟؟ میخواستم مثل نسخه های قبل افلاین مولتی پلیر بازی کنم که ناره چه کنممممممممممم ؟
نه من نمیخوام انلاین بازی کنم فقط میخوام مولتی پلیر داشته باشه مثل version های قبلیش
تا کد ارجینال بای رو وارد نکنید قسمت مولتی نمیاد..نه من نمیخوام انلاین بازی کنم فقط میخوام مولتی پلیر داشته باشه مثل version های قبلیش
راستی منظورتون چیه که نمیخواید انلاین بازی کنید..
یعنی lan میخواید بازی کنید ؟ فکر میکنم این قابیلت رو توی این نسخه برداشته باشن البته مطمئن نیستم
بله lan میخوام بازی کنم !!! یعنی واسش کرک نساختن که مولتی پلیر بیاد !!!
متاسفانه راهی وجود نداره باید کد تهیه کنید..بله lan میخوام بازی کنم !!! یعنی واسش کرک نساختن که مولتی پلیر بیاد !!!
نسخه ی بلک باکس که نسخه ی کم حجم بازی هست که همونطور که نوشته شده تمام زبان های بازی حذف شده و تنها زبان انگلیسی وجود داره و به همین خاطر حجمش 4-5گیگ کمتر شده...
نسخه ی reloaded که نسخه ی اصل بازی هست بدون هیچ دستکاری...
limited هم نسخه ی نصب شده ی بازی هست که بعد از دانلود نیازی به نصبش ندارید ولی اکثرا یک مشکلاتی دارن که توصیه میکنم همون نسخه ی اصلو دانلود کنید...
نسخه ی clondvd هم که از اسمش پیداست که با نرم افزار کلون دی وی دی unpack کرده و در کامپیوتر کپی میکنید...
فقط دوستان یک سوال فنی داشتم:
الان اومدم بازی رو آنیستالش کنم ولی هیچ گزینه ای وجود نداره واسه همین از توی کنترل پنل آنیستال رو اوکی کردم و بعد از چند ثانیه اسم بتلفیلد3 از لیست نرم افزارها و بازی های کنترل پنل حذف شد ولی بازی پاک نشده و هیچی ازش کم نشده و راحت هنوزم اجرا میشه....
الان موندم چجوری پاکش کنم چون دیگه اسمش توی کنترل پنل هم نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)