تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 475 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    بالاخره بعد از ۲ ماه گشتن یه دونه Samsung P7510 البته ورژن کره ایش که اسمش MW380 هستش رو خریدم. آنتن هم داره که برای شبکه های کره قابل استفادس
    دستگاه آک بود و با چک و چونه 1100 خریدم
    قیمتش خوبه؟؟

Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2

داره خودمونی میشه eman_releeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    2NYA

پيش فرض

در صورتی که 7 اینچی مد نظرتون باشه بهترین انتخابتون ainol novo7 venus هست.کیفیت تصویر 1280*800 ips .چهار هسته ای .رم 1
    میتونید با wifi hotspot به گوشیتون برای اینترنت وصل بشید.سیم کارت خور تو این رنج پیدا میشه ولی نه چهار هسته ایه و نه ips داره .به همین خاطر پیشنهاد میدم همون ainol رو بگیرید
    سلام داداش یکی از بچه ها میگفت این تبلتو داره و اگثر بازی هارو اجرا نمیکنه و ضعیفه و میگفت این موضوع هم به خاطر پردازنده ی تبلته قضیه پس چیه به نظر شما؟

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

بحز نکسوز 7 هیچی نگیر چون اندروید 5 هم براش میاد
    چهار هسته ای هم هست
    بقیه قابلیت ها در پست 2 گفته شده

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

من میخواستم samsung galaxy tab 2 با صفحه 10 اینچ بخرم مشخصات سخت افزاریش رو میدونم از کسایی که با این تبلت کار کردن میخوام که نظر خودشونو درباره این تبلت بگن.

کارایی پردازنده و گرافیک این مدل قابل قبول هست؟ یعنی از نظر اجرا نرم افزارها و بازیهای HD خوب عمل میکنه؟ از نظر کیفیت صفحه نمایش چطوره؟

هنگام خوندن متن و استفاده از اینترنت چشم ها خسته نمیشن؟

داره خودمونی میشه eman_releeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    2NYA

پيش فرض

سلام داداش یکی از بچه ها میگفت تبلت ainol nova venus داره و اگثر بازی هارو اجرا نمیکنه و ضعیفه و میگفت این موضوع هم به خاطر پردازنده ی تبلته قضیه پس چیه به نظر شما؟
    اینم مشخصاتشه:
    - پردازنده: ATM7029 Quad-Core ARM Cortex A9 1.5GHZ- پردازنده گرافیکی: +Quad Core Vivante GC1000
    - حافظه رم: 1GB DDR3 DDR3 - 1333 Mhz
    - حافظه داخلی: 16 گیگابایت قابل ارتقا از طریق کارت حافظه MicroSD تا 32 گیگابایت
    - صفحه نمایش: 7 اینچ با کیفیت IPS، با رزولوشن 1280x800 پیکسل، مولتی تاچ
    - امکانات دیگر: Wi-Fi - HDMI - کارت خوان - وب کم- حسگر شتاب سنج - حسگر ژیروسکوپ - قطب نما
    - سیستم عامل: Google Android 4.1 Jelly Bean
    چیپ گرافیکش خوبه؟
    سی پی یوش چطور؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من میخواستم samsung galaxy tab 2 با صفحه 10 اینچ بخرم مشخصات سخت افزاریش رو میدونم از کسایی که با این تبلت کار کردن میخوام که نظر خودشونو درباره این تبلت بگن.

کارایی پردازنده و گرافیک این مدل قابل قبول هست؟ یعنی از نظر اجرا نرم افزارها و بازیهای HD خوب عمل میکنه؟ از نظر کیفیت صفحه نمایش چطوره؟

هنگام خوندن متن و استفاده از اینترنت چشم ها خسته نمیشن؟
    من با این تبلت توی نمایندگی سامسونگ کار کردم، کند هست و اون هم دلیل داره پردازنده اش قدیمی هست و مدل TI-OMAP 4430 که سابقاً در گوشی های قدیمی مثل LG Optimus 3D استفاده شده و از اونجایی که رزولوشن تبلت HD هست گرافیکش هم به خوبی از پس بازی های سنگین بر نمیاد به نظر من شما که اینقدر میخاید هزینه کنید یه 400 - 500 بزارید روش و یک Galaxy Note 10.1 بگیرید (تبلت 10 اینچی نوت)، پردازنده اش Exynos 4412 Quad هست که چهارهسته در فرکانس 1.4 و همچنین پردازنده گرافیکی چهارهسته‌ای Mali-400 که به خوبی از پس گیم های سنگین برمیاد و یک مزیت بزرگ هم داشتن قلم (نرم افزار های کاربردی مثل S Note و S Memo که با قلم کار میکنند) و نسخه پیش فرض فتوشاپ لمسی هست که قدرت سخت‌افزاری و این امکانات جانبی عالی رو که بهتون عرض کردم هیچ کدوم در گلکسی تب2 نیست. سامسونگ هم اعلام کردی که برای تبلت Note 10.1 اندروید 5 آپدیتش میاد در حالی که برای تب2 اندروید 4.2 آخرین آپدیت خواهد بود.

8. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من با این تبلت توی نمایندگی سامسونگ کار کردم، کند هست و اون هم دلیل داره پردازنده اش قدیمی هست و مدل TI-OMAP 4430 که سابقاً در گوشی های قدیمی مثل LG Optimus 3D استفاده شده و از اونجایی که رزولوشن تبلت HD هست گرافیکش هم به خوبی از پس بازی های سنگین بر نمیاد به نظر من شما که اینقدر میخاید هزینه کنید یه 400 - 500 بزارید روش و یک Galaxy Note 10.1 بگیرید (تبلت 10 اینچی نوت)، پردازنده اش Exynos 4412 Quad هست که چهارهسته در فرکانس 1.4 و همچنین پردازنده گرافیکی چهارهسته‌ای Mali-400 که به خوبی از پس گیم های سنگین برمیاد و یک مزیت بزرگ هم داشتن قلم (نرم افزار های کاربردی مثل S Note و S Memo که با قلم کار میکنند) و نسخه پیش فرض فتوشاپ لمسی هست که قدرت سخت‌افزاری و این امکانات جانبی عالی رو که بهتون عرض کردم هیچ کدوم در گلکسی تب2 نیست. سامسونگ هم اعلام کردی که برای تبلت Note 10.1 اندروید 5 آپدیتش میاد در حالی که برای تب2 اندروید 4.2 آخرین آپدیت خواهد بود.
    همین Tab 2 هم از یه جا 1.600 قیمت گرفتم که تقریبا مناسبه دیگه بیشتر از اون نمیخوام هزینه کنم.

اگه یه تبلت حدود 1.500 سراغ دارین که پردازندش قویتر باشه معرفی کنید.

باز دوستان دیگه ای هم که با این تبلت کار کردن نظر خودشونو بگن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین Tab 2 هم از یه جا 1.600 قیمت گرفتم که تقریبا مناسبه دیگه بیشتر از اون نمیخوام هزینه کنم.

اگه یه تبلت حدود 1.500 سراغ دارین که پردازندش قویتر باشه معرفی کنید.

باز دوستان دیگه ای هم که با این تبلت کار کردن نظر خودشونو بگن.
    اگر تبلت 10 اینچی مناسب میخاید از ایسوس EEE Pad Transformer TF300T بهترین گزینه هست پردازنده چهارهسته‌ای تگرا 3، دوربین خوب، سرعت عالی و از همه مهمتر قیمت مناسب، نسخه معمولی اش فکر کنم حدود 1.450 باشه و نسخه سیم کارت خور هم حدود 1.650 هست، اگر هم کمی صبر پیشه کنید و با سایز 10 اینچ کوچکتر کنار بیاید بزودی Galaxy Note 8.0 از سامسونگ بزودی میاد بازار که باید همون حدود 1.500 بشه همه مشخصاتش با نوت 10 اینچی یکیه (و حتی پردازنده اش کمی بهینه تر شده) ولی صفحه اش کوچکتره و 8 اینچه.

11. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

سلام
    شما با تبلت چیکار می خواید کنید؟
    اگه برید سراغ تبلت های ارزون شرکت آینول مثل مدل مارس یا اگه دست دوم کریستال بگیرید خیلی بهتره
    می خوام بزنم جلوی مغاره برای پخش دموی بازی و فیلم ها

به نظرتون تبلت اندروید Wintouch Q75 چطوره؟
    Last edited by kar1591; 29-03-2013 at 21:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •