سلام
کسی اون دفترچه که توش نوع گزینش رشته ها و از این چیزا رو نداره ؟
سلام
کسی اون دفترچه که توش نوع گزینش رشته ها و از این چیزا رو نداره ؟
بچه ها ، برای یه سال سوم تست های تالیفی پیشنهاد میکنید یا تست های کنکور ؟ یا هردو ؟
دوستان تجربی هستم و امسال کنکور دارم..متاسفانه هنوز عربی رو جدی نگرفتم..متاسفانه وقت نداشتم که کلاس برم....عربیم زیاد بد نبود ... اما خب یادم رفته...حالا به نظرتون چی کار کنم؟ از کجا شروع کنم؟ چه کتابایی بخونم؟
اگر کتاب آموزش پایه ای عربی بخواید
عربی به زبان ساده تالیف ایادفیلی انتشارات مبتکران
اما اگه عربیتون خوبه و فقط میخواید تست بزنید
تست عربي تالیف محمد برغمدی انتشارات خیلی سبز
تست عربی جامع تالیف مصطفی خاکبازان انتشارات الگو
عربی جامع تالیف سهیلا خاکباز آبی قلم چی
يه سؤال دارم بدجور ذهنمو مشغول کرده:
متأسفانه تا الا" به علت بيماری علی رغم سعی و تلاش و اراده ام نتونستم اون طور که بايد درس بخونم
احتمال ميدم برخی مباحث نيم سال اول بمونه
حالا سؤالم اينجاست که اين مباحث رو که بايد مطالعه کنم؟
با فرض اينکه نيم سال دوم بتونم ماکسيموم مطالعه رو با کيفيت بالا داشته باشم ضمنا" اکثر مباحث نيم سال دوم رو تابستون مطالعه کردم
يه سؤال ديگه:
امتحانات ترم امسال چه اهميتی داره؟
من فقط یه کد سوابق تحصیلی از سایت Dipcode گرفتم..!!
اون یکی رو چجوری باید بگیرم؟!
سلام دوستان عزیز
من دیپلممو سال 87 گرفتم و بنا به مشکلاتی که واسم پیش اومد مجبور شدم درسو کنار بذارم
امسال 100% پیشو میگیرم به امید خدا و دارم واس کنکور آماده میشم
بعلت دوری از درس اطلاعی ندارم که چه کتابایی تغییر کردن
خواهشم از دوستان اینه که کمکم کنن
پیشاپیش ممنون
سلام
ایا کسی که از رشته روزانه مهندسی کشاورزی-باغبانی انصراف داده می تواند از طریق ازمون سراسری وارد مهندسی کشاورزی-علوم کشاورزی پیام نور شود؟
کسی خبر داره
با تشکر
عربی از درساییه که می شه خیلی راحت و سریع جمعش کرد. فقط رازش ایته که باید به صورت مداوم و پیوسته روش کار کرد. شما اول توی یک هفته، همه ی لغات آخر کتاب ها رو حفظ بکن. بعد کل قواعد رو بخون و یه جزوه ی خلاصه ی چهار پنج صفحه ای ازش درست کن برای خودت. خلاصه ی خلاصه. تا چند روز هی این قواعد خلاصه شده رو زیرورو بکن، بعد برو سراغ تست جامع زدن. بعد حدود سه چهار هفته می شی خدای عربی! به همین خوشمزگی! این پروسه رو یک بار دیگه، توی اردیبهشت و خرداد هم تکرار بکن...
من هم میخوام کنکور بدم و از کنکور جدید و کتاب های جدید اطلاعی ندارم لطفا من رو هم راهنمایی کنید؟
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
زمان من آخر کتاب لغت نبود الان این طوری شده؟ الان بیشتر روی لغت تاکید میشه یا قواعد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)