تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 187 از 337 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

پروفشنال mkoleiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام
    من تو خونه یک شبکه بین لپتاپ و کامپیوتر ایجاد کردم،نرم افزاری می خواستم که بتونم از طریق شبکه دسکتاپ کامپیوتر رو توسط لپتاپ دست خودم بگیرم و بتونم موس رو تکونش بدم و از راه دور کامپیوتر رو کنترل کنم.
    هم میتونید از remote desktop استفاده کنید و هم از Remote assistant که از قابلیتهای خود ویندوز هستش

همچنین میتونید از برنامه هایی مثل RAdmin و یا Dameware nt utility استفاده کنید

---------- Post added at 06:50 AM ---------- Previous post was at 06:47 AM ----------

سلام

دوستان راهي هست كه بشه محدوديت زماني استفاده از اينترنت و تو يه شركت از بين برد

مثلا مدير شبكه شركت ساعت استفاده براي كارمندارو 7تا9صبح و 13تا14.30 تعين كرده

ميخام اين محدوديت و بردارم تا14.30 يسره استفاده كنم از 7 تا 14.30

نسبت به ساختاری که شبکه شرکت داره میشه از دستش فرار کرد ولی اصولا کار درستی نیست و اون محدودیت برای افزایش بهره وری کاری شما در نظر گرفته شده

---------- Post added at 06:54 AM ---------- Previous post was at 06:50 AM ----------

سلام
    مودم ADSL2+ DSL-522T به يك كامپيوتر وصله و سپس اين كامپيوتر با چندين كامپيوتر داخل سايت شبكه شده. حالا من مي خواهم يه كامپيوتر را نزديك كامپيوتر اصلي به اينترنت وصل كنم. آيا با USB اين مودم ميشه اين كامپيوتر را به اينترنت متصل كرد. چون نمي خواهم از داخل سايت سيم كشي كنم و يه كابل برگردونم.
    بله.میشه

فقط باید برنامه مودم رو از روی سی دی روی سیستم نصب کنید

یادتون نره فاصله بیشتر از 3 متر به سختی توی یو اس بی جواب میده

البته میتونید کامپیوتر نزدیکتر به مودم رو با یو اس بی و دور تر را با کابل شبکه متصل کنید

پروفشنال mkoleiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام به همه بر و بچه ها
    مشكل من يه كم شاخ دار البته برا خودم!!!
    من يه دستگاه دارم يك كلاينت كه روش يه پرينتر نصبه hp 1005 و اين پرينتر شير هستش.
    تا اينجا مشكل نيست
    و كلاينت هاي ديگه هم ازش استفاده مي كنند به شكل ورك گروپ
    تا اينجا هم مشكل نيست
    من يك كامپيتور دارم با سيستم عامل ويندوز سرور 2008 اين كامپوتر هر كاري ميكنم نميتونه پرينتر اون دستگاه رو ببينه براي اتصال.
    و يك كامپوتر ديگه هم هست با ويندوز 7 اين هم نميتونه.
    ديگه دارم ديونه ميشم.
    در ضمن فاير وال ها رو خاموش ميكنم نميشه روشن ميكنم نميشه.راستي ping ميكنه و ميبينتش فقط وصل نميشه وقتي ميخوتد وصل شه پسورد ميخواد اما با هيچ پسوردي وصل نميشه.
    آهان آهان....
    راستي حتي ريموت هم بهم ميده اما فايل and پرينتر شيرينگ نهههههههههههههههههههههه: 45:
    دوست عزیز ویندوز های هفت و یا سرور 2008 از قابلیتی برای جلوگیری از نفوذ استفاده میکنند که مشکل شما را همان تشکیل میده.این قابلیت برای این هست که یه ویروس نتونه همینجوری به سرورش وصل بشه و فایلهای مخرب رو دانلود و یا اطلاعات شما رو آپلود کنه

شما باید یک home group بسازین تا مشکلتون حل بشه. همچنین توی قسمت network روی گروپی که میسازین trust بدین

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام...

موقع وارد شدن به یک فولدر شیر شده در شبکه این پیام ظاهر میشه . باید چه کار کنم ؟! هر دوتا کامپیوتر هر عضو homegroup هستند .

ببخشید ، زیاد وارد به شبکه کردن نیستم .
    ممنون میشم کمکم کنید .
    Last edited by Xx Hossein xX; 07-12-2010 at 19:19.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

باسلام
    روي يك كامپيوتر كه در شبكه LAN قرار داره به كمك XAMPP يك سايت طراحي شده و به خوبي كار ميكنه
    آيا راهي وجود داره كه ساير كامپيوترهاي شبكه به سايتي كه روي اين كامپيوتر هست دسترسي داشته باشند ؟؟؟
    يعني ميشه XAMPP را طوري تنظيم كرد كه روي يك كامپيوتر در شبكه LAN نقش Host را داشته باشه ؟؟؟

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام...

موقع وارد شدن به یک فولدر شیر شده در شبکه این پیام ظاهر میشه . باید چه کار کنم ؟! هر دوتا کامپیوتر هر عضو homegroup هستند .

ببخشید ، زیاد وارد به شبکه کردن نیستم .
    ممنون میشم کمکم کنید .
    میتونه اشکال از فایروال خود ویندوز یا آنتی ویروس باشه که نصب کردین ...
    اگه نود دارین غیر فعال کنین

6. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم در زمینه شبکه
    من admin شبکه هستم چطور میتونم برم روی کامپیوتر دیگر و نرم افزار و تنظیمات نصب کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

باسلام
    روي يك كامپيوتر كه در شبكه LAN قرار داره به كمك XAMPP يك سايت طراحي شده و به خوبي كار ميكنه
    آيا راهي وجود داره كه ساير كامپيوترهاي شبكه به سايتي كه روي اين كامپيوتر هست دسترسي داشته باشند ؟؟؟
    يعني ميشه XAMPP را طوري تنظيم كرد كه روي يك كامپيوتر در شبكه LAN نقش Host را داشته باشه ؟؟؟
    از دوستان كسي در اين زمينه اطلاعات نداره ؟

آخر فروم باز water_lily_2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    یه جایی بودم گفتند ویندوز کامپیوتر های سایت را عوض کردند و حالا به اینترنت وصل نمی شوند. خلاصه می خواستم درست کنم ولی نتونستم.(بار اولم بود) حالا چند تا سوال دارم:

1- داخل Network Connection سرور اونها یک Connection بالای صفحه بود که گویا متصل بود به ISP چون اگر قطع بود خود سرور هم به اینترنت وصل نمی شد. و بعد از Load شدن ویندوز هم باید به صورت دستی اجرا می شد. در ضمن در Properties این کانکشن و قسمت IP به صورت اتوماتیک بود.

2- دو تا Connection دیگر هم در همین صفحه در زیر کانکشن اصلی وجود داشت که با یک خط از Connection اصلی جدا شده بود. یکی که Share بود گویا مربوط به سایت بود چون اگر کامپیوترهای سایت خاموش می شدند علامت ضربدر قرمز داشت.

3- سومین کانکشن را هم نمی دونم چی بود.

اگر لطف کنید مرا راهنمایی کنید.
    اول بگید این کانکشن ها چی هستند.
    دوم چگونه کانکشن برای کامپیوترهای سایت درست کنم
    سوم مقدار IP، SubNet، Defual GetWay و DNS را چی بدم.
    خلاصه از اول برام بگید.

البته من مقدار به این ها دادم ولی وصل نمی شد. البته ping اتصال را نشون می داد و صفحات اینترنت باز نمی شد.
    با تشکر

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسلام
    سلام.

بله میشه.

مثلا IP شما اگر 192.168.100.1 هست و روش XAMP و یک وبسابت داری ، میشه از روی سیستمهای دیگه وبسایت شما رو دید و در واقع اون سیستم نقش Host رو ایفا کنه.

برای اینکار شما از سیستمهای دیگه توی IE بزن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و سایت Load خواهد شد.

برای اینکه نام هم بهش اختصاص بدی میتونی توی DNS یک A Record درست کنی که با نام به سایت وصل شن.

موفق باشی.

11. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم در زمینه شبکه
    من admin شبکه هستم چطور میتونم برم روی کامپیوتر دیگر و نرم افزار و تنظیمات نصب کنم؟
    سلام.

شما با Remote Desktop میتونی از سیستم خودت به کلاینتها وصل شی و بطور Remote باهاشون کار کنی.

برای اینکه بتونی بطور Remote به یک سیستم وصل شی باید بری و Remote رو فعال کنی.

عکس رو ببین :

باید گزینه دوم و یا سوم (برای ایمن تر بودن) رو انتخاب کنی.

موفق باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •