خوشم میاد این رونالدو هر چه قدر رو فرم نباشه ولی باز هم هر چی پنالتی بیاد رو گل میکنه (بر خلاف بعضی مهاجم ها!!)
دلم به حال بنزما سوخت .کاش گل اون رو قبول میکرد
خوشم میاد این رونالدو هر چه قدر رو فرم نباشه ولی باز هم هر چی پنالتی بیاد رو گل میکنه (بر خلاف بعضی مهاجم ها!!)
دلم به حال بنزما سوخت .کاش گل اون رو قبول میکرد
چند چند شد؟
حالا شما مطمئنی که از کار نیوفتادن!؟
آمار چی رو؟!
درصد مالکیت؟! اینکه دروازبانشون از نظر تعداد پاس، جز اولین نفر ها بود؟!!
مسی جز صجنه گل دوم، یه حرکت خاص کرد؟! ژاوی تونست بازیسازی بکنه؟!
شما همون گلزنها رو ببین، متوجه میشی..
رئال تویه حمله خوب نبود اما از نظر قفل کردن مسی و ژاوی(70 درصد بارسا)، این بازی شاهکار بود..فقط یه اینیستا عالی بود و کارش رو کرد..که اگه اون نبود، بارسا عمرا یه موقعیت خلق میکرد!امار موقعیت های خطرناکاونوقت شما یه صحنه از مسی بگید که کاری کرده باشه. به طور کل از بازی محو شده بود.
تموم خطاهایی که روی مسی تو بازی انجام شد رو ببینین دقیقا وقتی پا به توپ میشد و حرکت میکرد خطا میکردن اواخر بازی اون خطایی که از پشت تکل کردن و پای راست مسی(زانو)رو زدن پس نمیتونی بگی مسی حرکتی نکرد همش رو خطا میکردن
ژاوی هم که تا دلش خواست پاس داد اینیستا البته اون پاسی که به فابرگاس داد رو هم فراموش نکنین پس بازی سازیش رو میکرد.
متاسفم توپی که با سانچز رسید افساید نبود و خطایی که راموس بعد از سوت داور انجام داد.این بازی داوری خیلی بهتر بود اما نه بازهم به نفع ما!
اون صحنه پپه رو ندید داور وگرنه اخراجش میکرد!
وگرنه همون اخطار دقیقه 15 پپه..پپه پاش نخورد به بازیکن بارسا اما بخاطر فیلم جناب حریف، داور فکر کرد خبریه و کارت داد بهش! کایخون اومد تو زمین، یه خطا وسط زمین کرد، کارت گرفت!
توپی که به مسی نمیرسید رو اشتباه آفساید گرفت؟! این همه گل آفساید خوردیم ازشون، یه بار توپی که بازیکن نمیرسیده رو به نفع ما اشتباه آفساید بگیره!
درضمن اون توپی که با برخورد به پای راموس به دیرک دربازه برخورد کرد و داور کرنل اعلام نکرد رو هم فراموش نکین
اینا همش اشتباهات داوری بود
اینیستا یکی از بهترین های بارسا تو اون بازی بود سمت راست دفاعی رئال رو اتوبان کرده بودبارسا هم اگه موقعیتی داشت، بخاطر اینیستا بود! برید بازی رو نگاه کنید، رد پای اینیستا رو تویه همه حرکت ها میبینید!
حرکات و خطاهای بدی که الونسو رفته بود رو هم فراموش نکردم فابرگاس تو بازی عصبی شده بود این رو انکار نمیکنم اما فیلم هایی که په په بازی میکرد رو فراموش نکردم(دلیل عصبانیت فابرگاس)بازی قبل هم فابرگاس یه حرکت زشت رو آلونسو انجام داد
در این که رونالدو یکی از بازی کنای خوب حال دنیاست هیچ کس شکی نداره و نمیتونه انکار کنه.رونالدو رو بازیکن نمی دونید و گل فوق العادشو که با یه حرکت سریع و دریبل مدافعین و زدن یه شوت
بازی تا دقیقۀ 74 با نتیجۀ 3-1 به نفع رئال پیش میره. مارسلو دقیقۀ 25 بازی رو مساوی کرد و دوبار هم رونالدو از روی نقطۀ پنالتی گلزنی کرد (46 - 67). پنالتی اول روی کاکا انجام شد و دومی روی بنزما که مدافع رو اخراج کرد. دقیقۀ 86 پاس هیگواین و گل چهارم از کایخون. خوب بازی با همین نتیجه تموم شد. تبریک میگم.
تا حالا که کریس با 23 گل آقای گل هست و مسی هم 22 گل زده (بارسا هم 4-1 مالاگا رو برد). هیگواین هم با 14 گل به همراه فالکائو در جای سوم هستن.
باز هم تبریک
خوب واسه اینه که آفساید گیری به هماهنگی زیادی نیاز داره. و واران خیلی بازی بهش نرسیده. البته امیدوارم مو سر عقل بیاد و دیگه از اون کارهای عجیب نکنه که کاروالیویی که چند ماه بود بازی نکرده بود رو یهو تو بازی های مهم بازی بده. باید همین واران رو بزرگش کنن. باید همین جوون رو بهش میدون بدن.
من قبلاً هم میگفتم. شاید یادتون بیاد. په په ثبات نداره. یهو یه حرکتی میکنه تیم 10 نفره مییشه. اصلاً با عقل جور در نمیاد که کاروالیو بعد از چند ماه باز نکردن بیاد بازی کنه ولی واران رو بازی نداده بود. دقیقاً هم بازی با بارسا از همون جا ضربه خوردیم.
رئال مادرید 4-1 اتلتیک بیلبائو / آشتی با برنابئو
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید توانست که با کسب برد برابر اتلتیک ، همچنان فاصله پنج امتیازی خود را با تیم دوم لالیگا حفظ کند .
بازی در حالی آغاز شد که حضور گرانرو به عنوان زوج ژابی (ترکیبی که مورینیو با این که در اغلب اوقات خوب جواب داده ، از استفاده از آن طفره می رود ) ، کاکا و اوزیل در ترکیب نشان می داد که مورینیو می خواهد در مقابل اتلتیک ، تهاجمی بازی کند و با کسب برد ، حواشی چند روز اخیر را به دست فراموشی بسپرد .
اما نا هماهنگی این ترکیب جدید ، باعث شد که اتلتیک در همان دقایق آغازین ، صاحب یکی دو موقعیت خطرناک روی حرکات گورکا (با اشتباه گرانرو ) و سوسائتا شود تا این که در دقیقه 12 ، اتلتیک با اسلحه خود رئال مادرید به این تیم گل زد : یعنی ضد حمله . ارسال بلند خاوی مارتینز از خط دفاع ، به یورنته رسید تا این مهاجم بلند قامت ، بازی را به تساوی بکشاند و برنابئو به مرز انفجار برسد .
رئال مادرید که چیزی برای از دست دادن نمی دید ، حسابی جلو کشید و در نقطه مقابل ، اتلتیک می خواست از سرعتش برای ضد حملات نهایت بهره را ببرد . در دقیقه 18 ، شوت محکم ده مارکوس چیزی نمانده بود که وارد دروازه رئال مادرید شود . در دقیقه 23 ، پاس عالی کریستیانو با شوت فاجعه بار بنزما به اوت رفت . یک دقیقه بعد ، مارسلو پس از یک همکاری عالی با بنزما ، کریستیانو و اوزیل ، با اعتماد به نفس بالا ، بازی را به تساوی کشاند تا مشخص شود که نیمکت نشینی در الکلاسیکو ، او را به خودش اورده است .
بازی در اوج هیجان دنبال می شد ، دو تیم مدام به دروازه یکدیگر هجوم می بردند . اتلتیک بیلسا ، یک بازی هجومی و زیبا ارائه می داد که ایکر در شب شصدمین بازی خود در رئال مادرید ، تقریبا سنگ تمام گذاشته بود . در دقیقه 35 ، روی حرکت خوب کاکا ، کریستیانو صاحب توپ شد که شوتش به کرنر رفت . یک دقیقه بعد بنزما بالاخره خودی نشان داد که توپش را ایرایزوز مهار کرد . در نهایت ، دو تیم با ارائه فوتبالی زیبا ، با همین نتیجه به رختکن رفتند تا همه چیز به نیمه دوم بکشد .
در همان آغاز نیمه دوم ، پنالتی ایتوراسپه روی کاکا باعث شد که کریستیانو بتواند بیست و دومین گل این فصلش در لالیگا را به ثمر برساند و رئال مادرید ، بازی را با آرامش بیشتری دنبال کند . در دقیقه 48 ، روی اشتباه واران ، اتلتیک داشت صاحب موقعیت می شد که ایکر با شجاعت تمام ، آن را مهار کرد . در دقیقه 52 ، حرکت زیبای مارسلو و ارسالش برای کریستیانو ، از چند قدمی پای بازیکن پرتغالی ، به اوت رفت .
پیش افتادن رئال مادرید باعث شد که جریان بازی عوض شود . رئال مادرید سعی می کرد که از پیروزی خود دفاع کند و اتلتیک می دانست که با توجه به آن که اولویت ضد حمله زدن را از دست داده ، شانسش کاهش پیدا کرده است .
در دقیقه 65 ، پنالتی روی اوزیل باعث شد که کریستیانو ، بتواند با زدن گلی دیگر ، همچنان صدرنشین جدول گلزنان لیگ اسپانیا باقی بماند . پنالتی کاملا مشخص بود ، حتی توپ به بنزما هم رسید و می توانست که گل بزند ، اما ماتئو لاهوز تشخیص داد که آوانتاژ ندهد و در سوتش بدمد . سه دقیقه بعد ، هیگوائین در اولین توپی که صاحب شد موقعیت داشت که گل بزند که این اتفاق نیافتاد . روی همین صحنه پنالتی ، ده مارکوس که موقعیت های زیادی را روی دروازه رئال ایجاد کرده بود ، اخراج شود تا دست بیلسا تقریبا بسته بماند .
در دقیقه 75 ، پاس خوب کریستیانو برای هیگوائین ، با فاصله اندکی به اوت رفت تا مشخص شود که ال پیپیتا همچنان سرحال است . در دقیقه 85 ، روی حرکت خوب ال پیپیتا ، کایخون باز هم گلزنی کرد تا به آمار فوق العاده اش ، بهبود بخشد . پس از آن ، هیگوائین و اوزیل هم دو موقعیت دیگر از دست دادند تا تیم بیلسا که بارسا را تقریبا مقهور خود کرده بود ، برابر رئال حرفی برای گفتن نداشته باشد .
کریستیانو ، بر بام جدول کفش طلا
مرجع خبري رئال مادريد : دو گل کریستیانو رونالدو به اتلتیک باعث شد که با از چکلایفس ، مهاجم لتونیایی برابری کند . او با این دو گل ، در جدول کفش طلا 46 امتیازی شد .
دو گل رونالدو برابر اتلتیک باعث شد که بر بام جدول کفش طلای اروپا قرار گیرد . این مهاجم ، به چکلایفس رسید تا هر دو 46 امتیازی باشند . همچنین شمار گلهای این فصل رئال مادرید ، به عدد صد رسید .
کریستیانو ، چهارمین بازیکن تاریخ است که توانسته 20 پنالتی پیاپی را در لالیگا گل کند . پیش از او فقط کوبالا ، مارانیون و کومان به چنین رکوردی رسیده بودند . کریستیانو حالا با 23 گل زده ، آقای گل دور رفت لالیگاست .
خب خوشحالم هر چی مارکا نوشته بود زاده ی ذهن گندیده ی نویسندش بود
البته شاید بعد از باخت بالاخره یه سری مسائلی پیش بیاد ولی دیگه نه در حد اون طنزی که نوشته بودن
برد رو تبریک میگم و ایشالله امسال حداقل لا لیگا به امید خدا میگیریم
کاسیاس :" روابط پرتغالی ها و اسپانیایی ها ، خیلی خوب است "کاپیتان ایکر کاسیاس پس از بازی برابر اتلتیک در مورد شایعات اخیر در مورد اختلافات در رختکن صحبت کرد . او چیزی را رد یا نکذیب نکرد و فقط از خبرنگاران سوالاتی پرسید :" شما باید چیزهای واقعی را بنویسید .
باید از روزنامه ای که این خبر را منتشر کرده بپرسید . ما در این جا نیستیم که آن را رد یا تکذیب کنیم . کاری که باید انجام دهید این است که با آن افراد صحبت کنید . "
ایکر در مورد هو شدن مورینیو گفت :" هر هر اتفاقی روی ما تاثیر می گذارد . ما باید متحد باشیم . " در مورد شایعات پیرامون اختلاف میان اسپانیایی ها و پرتغالی ها گفت :" هیچ کس با هیچ کس دیگر مشکلی ندارد . پرتغالی ها و اسپانیایی ها ، روابط خوبی با هم دارند ."
منبع:مرجع اخبار رئال
Last edited by CRIS Joon CR7; 23-01-2012 at 12:46.
سایت گل – رئال مادرید توانست برتری قاطعی بر اتلتیک بیلبائو داشته باشد و فاصله را در صدر جدول به 5 امتیاز افزایش دهد. آنها هرچند از حریف عقب افتادند اما توانستند بیلبائو 10 نفره را شکست دهند و با خیالی آسوده به الکلاسیکو این هفته بیندیشند.
بارسلونا چهار بر یک در خانه مالاگا پیروز شده بود و مادرید به دنبال پیروزی بود تا دوباره فاصله را 5 امتیاز کند. ژوزه مورینیو چند تغییر در ترکیب تیمش نسبت به بازی با بارسلونا داده بود و استبان گرانرو را پس از مدتها در ترکیب ثابت به میدان فرستاده بود؛ رافائل وارانه هم در مرکز دفاع به جای پهپه به کار گرفته شده بود.
باسکیها که اخیرا عالی کار کردهاند بازی را خوب شروع کردند و روی سانتر خاوی مارتینس و ضربه خشک فرناندو یورنته دروازه ایکر کاسیاس را در دقیقه 13 گشودند. سپس روی دفع ناقص کاسیاس اسکار دهمارکوس صاحب توپ شد اما از فاصلهای نزدیک توپ را به بیرون زد.
مادرید در دقیقه 25 به گل تساوی رسید. چند پاس عالی بین مارسلو و رونالدو رد و بدل شد و بازیکن برزیلی با حرکتی انفجاری به محوطه جریمه رفت و با شوتی کاتدار از فاصله 10 متری دروازه گورکا ایرایسوس را گشود.
در ادامه بیلبائو حملاتی داشت و یک بار هم یورنته موقعیتی تکبهتک را از دست داد.
در نیمه دوم بود که رئال قدرت خود را نشان داد. روی همکاری عالی کاکا و رونالدو، آندر ایتوراسپه روی کاکا خطا کرد و پنالتی حاصل را رونالدو در دقیقه 46 به گل تبدیل کرد. او این ضربه را به زیبایی به گوشه بالای دروازه زد.
رئال در دقیقه 67 گل سوم را هم زد. مسعود اوزیل در محوطه جریمه با خطای دهمارکوس سرنگون شد و این مهاجم به دلیل آن که نفر آخر بود کارت قرمز گرفت و رونالدو باز هم پشت ضربه پنالتی ایستاد و گل زد.
مادرید دست به حمله زد و خوسه کایخون جوان و تازهوارد در فاصله چهار دقیقه مانده به پایان بازی آنها را به گل چهارم رساند. پاس عمقی ایگواین به این بازیکن سابق اسپانیول رسید و او توپ را وارد گوشه دورتر دروازه کرد.
اکنون رئال با 5 امتیاز اختلاف در صدر جدول است و امید بیلبائو برای رسیدن به لیگ قهرمانان فصل بعد ضربهای جدی خورده.
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد دلخوري خود از بازيکنان، هواداران، داوري، مقامات باشگاه و رسانهها را يک جا در کنفرانس خبري فرياد زد و گفت: اشکالي ندارد، هميشه يک اولين بار وجود دارد.
به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو در نشست خبری پس از بازی مقابل اتلتیک بیلبائو که با پیروزی ۴ بر یک تیمش همراه بود تصریح کرد: هواداران در استادیوم مرا هو کردند، به من توهین کردند و این اولین باری بود که چنین جوی را تجربه میکردم، البته در پورتو و چلسی نیز چنین جوی را دیده اما اینگونه و تا این حد بی انصافی را لمس نکرده بودم.
مورینیو ادامه داد: همیشه یک اولین بار وجود دارد و برای من این چیزها مهم نیست، مهم این است که خوب بازی کردیم و خوب نتیجه گرفتیم، تیم من در صدر جدول ایستاده و برای صعود به مرحله نیمه نهایی جام حذفی امیدوار است، از طرفی در لیگ قهرمانان اروپا نیز خوب کار کردهایم و موفقترین تیم در مرحله گروهی بودهایم.
مورینیو افزود: این جملات رسانهای و توهینها روی چه کسی اثر داشته؟ روی زیدان، رونالدو، یا من؟ این چیزها میگذرد و ما در اوج باقی میمانیم. چه کسی را هو میکردند؟ مالک توپ طلا را؟ بهترین گلزن لالیگا را؟ من را که با تیمم در صدر جدول ایستادهام و هنوز سرم را بالا گرفتهام؟ شکست مقابل بارسلونا را به چه کاری جبران کنم؟ آیا اعدام من در میدان سیبلس مشکل را حل میکند؟ بهتر نیست به ما وقت بدهید تا در نیمه دوم بازی با بارسلونا شانس خود را امتحان کنیم؟
مورینیو که پشت تریبون سالن کنفرانس برنابئو فریاد میزد و بر روی میز میکوبید، گفت: من مادریدی نیستم، یک مادریدیسم هم به دنیا نیامدهام، من یک مربی حرفهای هستم که با یک باشگاه قرارداد دارم، تا زمانی هم که قراردادم ادامه داشته باشد با همه وجودم کار میکنم و لحظهای کمکاری نخواهم کرد، سوت مردم و توهین آنها نیز بر روی کار حرفهای من کوچکترین اثری ندارد. اینجا پیروزیها برای دیگران است و شکستها را به نام من مینویسند، همیشه این طور بوده و من به این بیانصافیها عادت دارم.
کاسياس: بازيکنان نبايد براي تيم بحران درست کنند
دروازهبان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا به خبرنگاران گفت: بين اسپانياييها و پرتغاليها هيچ مشکلي نيست.
به نقل از آس اسپانیا، ایکر کاسیاس که از درگیری برخی از بازیکنان با مورینیو به شدت دلخور و ناراحت بود به خبرنگاران گفت: نباید با دست خودمان همه چیز را خراب کنیم، بین اسپانیاییها و پرتغالیها هیچ مشکلی نیست و بازیکنان نباید بیهوده برای تیم بحران درست کنند.
حرفهای کاسیاس در تونل منتهی به اتوبوس بازیکنان تمام نشده بود که بنزما نیز با وی درگیری لفظی پیدا کرد و گفت: با فرانسویها چطور؟ با آنها که مشکلی ندارید؟
فضای حاکم بر اردوی سفیدهای پایتخت چندان آرام و مطلوب نیست اما کاسیاس بر این باور است که میشود شرایط را به سود مادرید تغییر داد.
وی تصریح کرد: باید با همه چیز به صورت طبیعی و منطقی برخورد کرد، بازیکنان پس از شکست مقابل بارسلونا عصبی بودند و مورینیو نیز نباید در یک کلاس توجیهی مقابل چشم همه به چند بازیکن خاص تذکر میداد. باید با روزنامهای که این چیزها را نوشته و منتشر کرده برخورد شود، از خود همان خبرنگاری که این مسائل را نوشته بپرسید که در اردوی ما چه گذشته است، به عقیده من مسئله تا این حد عجیب و سنگین نبوده و این مشکل خانوادگی درون همین خانواده حل خواهد شد. کسانی که مورینیو را هو کردهاند بدانند که مرا نیز مورد اهانت خود قرار دادهاند، ما یک تیم هستیم و هوادار واقعی قبل از بازی تیمش مقابل بارسلونا مربی تیم را هو نمیکند.
بنزما پس از اعتراض هواداران در برنابئو
مهاجم فرانسوي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: هو کردن مورينيو هو کردن همه بازيکنان تيم است.
به نقل از آس اسپانیا، کریم بنزما تصریح کرد: همه با هم متحد هستیم و برای شکست دادن بارسلونا در نیوکمپ هم قسم شدهایم، شکست دادن بارسلونا خیلی سخت است اما غیرممکن نیست و شک ندارم که برای رسیدن به این مهم با همه توان در خدمت تیم خواهیم بود.
بنزما ادامه داد: درگیری اخیر چند بازیکن با مورینیو اصلا درست نبود و اطمینان دارم که تحت فشار عصبی رخ داده است، بازیکنان به خاطر شکست اخیر مقابل بارسلونا عصبانی هستند اما باید اتحاد خود را حفظ و تقویت کنیم.
وی افزود: مسئله مهمی در تیم رخ نداده و درگیری لفظی بوجود آمده قابل حل است، رسانهها به این مسئله دامن زدهاند و ماجرا تا این حد عجیب و تکان دهنده نبوده است.
رئال مادرید شب گذشته با نتیجه ۴ بر یک مقابل اتلتیک بیلبائو به پیروزی رسید و فاصله ۵ امتیازی خود را با بارسلونا حفظ کرد.
منبع:ورزش3
مورینیو از هو شدنش در بازی مقابل اتلتیکو مادرید پریشان نیست
این مربی پرتقالی در جریان بازی تیمش مقابل اتلتیکو مادرید که به نتیجه 4-1 به نفعشان ختم شد، مدام از سوی هواداران هو شد و صدای سوت آنها به نشانه اعتراض نسبت به وی و باشگاه به دلیل عدم نتیجه گیری مقابل تیم بارسلونا شنیده میشد.
مورینیو در کنفرانس بعد از بازی به خبرنگاران گفت: " هیچ مشکلی نیست، این اتفاق در چلسی، پرتو و اینتر برای من پیش نیامد ولی همیشه یه بار اولی هست. "
" اینجا زیدان، رونالدو و کریس رونالدو هم اینچنین سوت هایی رو دریافت کردن، چرا من نکنم؟ "
" زیدان، رونالدو و کریس رونالدو با گل هایی که به ثمر رسوندن جوابشون رو دادن، منم با کارم جوابشون رو میدم"
مورینیو اذعان کرد که هیچ گونه مشکلی در باشگاه بعد از باخت تیمش مقابل بارسلونا در سری مسابقات کوپا د ری وجود ندارد.
" این اولین باری هست که با 5 امتیاز اختلاف در صدر جدول قرار دارم، ما از مرحله گروهی لیگ قهرمانان عبور کردیم و هنوز یه بازی برای صعود از کوپی د ری وجود داره."
" اگر شکست بخوریم، از آلکورکون شکست نخواهیم خورد، از بارسلونا شکست خواهیم خورد، من کارم رو انجام میدم"
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
// ترجمه این سایت ورزش 3 یک مقدار با مال GOAL فرق میکرد، برای همین ترجیه دادم اینم بذارم.
Last edited by kasra_khan2003; 23-01-2012 at 15:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)