چون خودم این کارو کردم سنگین شد بعد پاک کردم خوب شد
بخاطر همین میگم
امتحان کن
چون خودم این کارو کردم سنگین شد بعد پاک کردم خوب شد
بخاطر همین میگم
امتحان کن
اگه اين تغييرات توسط نمايندگي هاي مجاز يا شركت ارائه دهند گارانتي اعمال بشه قطعا مناسب هست
سلام دوستان من حدود 1 ماهه که این لپ تاپ 6090 رو خریدم
با disk direcdtor home پارتیشن بندیش کردم درایو ریکاوری D رو هم پاک کردم چون تو dvd داشتمش
حالا یه چند روزیه که موقع بوت بعد از آرم ویندوز 7 صفحه سیاه میشه و درایو d رو میخواد چک کن(d=250GB) من دو سه بار گذاشتم این چک بشه از تو ویندوز هم یه چک برای error های درایو d کردم و با Hp support هم هارد رو چک کردم و گفت که باید Defrag بشه
منم درایو d رو که میخوام Defrag کنم آنالیز میکنه ولی defrag =0 و تموم می شه.
حالا شما به من چه پیشنهادری می کنید
در ضمن تمام درایور هام رو هم آپدیت کردم
من تا امروز هم می خواستم Pavilion DV6t-6100 بخرم که متوجه شدم HP Pavilion DV6-6199 اومده،
حالا بنظر شما من Pavilion DV6t-6100 بخرم یا HP Pavilion DV6-6199 ؟؟؟؟؟؟
با وجود این همه تنوع در لپ تاپ من که حسابی گیج شدم
Pavilion DV6t-6100 ----> sarzamin.irدوستان لطفا کمک کنید
HP Pavilion DV6-6199--> yaslaptop.ir
اگه dvd ريكاوري از سيستمتون گرفتين حتما اونو ريكاوري كنيين
در اصل شما نبايد درايو D رو پاك ميكردين چون خود سيستم پيامي ميده مبتني بر اينكه اين درايو نبايد حذف يا انتقال و يا تغيير داده شود
با اين حساب اگه ريكاوري گرفتين اونو حتما برگردونيين به همون ريكاوري اين بهترين راه حله
چه جالب ، منم دقیقا مثل شما هستم بین این دوتا 2 دل هستم .
فعلا که بیشتر نظرم روی 6199 هستش حالا بازم از دوستان خواهش میکنم نظرشون رو بگن .
6199 از 6100 جدید تر ه دیگه ؟
اگه بخوام ریکاوری رو برگردونم همه درایوام پاک میشه
بله اما ميتونيين با يه هارد اكسترنال اطلاعاتتون رو ذخيره كنيد بعد از ريكاوري انتقال بديد
در ضمن سعي نكنيد براي لپ تاپ بيش از 3 پارتيشن بسازيد چون اين كار باعث كاهش سرعت سيستم شما ميشه
هركسي براي خريد به اين مرحله ميرسه كه بالاخره چي بخره اما
اگه قرارباشه اينجوري پيش برين تا باييد از بين اينا يكي رو انتخاب كنيد يه مدل جديد توي برند ها توليد ميشه كه باز شما رو وسوسه ميكنه
البته hp هم استاد اين كاره داره با تنوع محصول بازاريابي ميكنه
بنظر من هر دو مدل ميتونن نياز هاي شما رو برآوردهكنن اينو مطمئن ام اما شما دارين به سري موارد جانبي خيلي تمركز ميكنيد
اما بنظر من 6100 بگير چون ميدونم واقعا كارش عاليه
این طور که من از سایت HP فهمیدم رم 6100 قابلیت ارتقا تا 16گیگ رو داره ولی 6199 قابلیت ارتقا تا 8گیگ رو داره،
رنگ بندی 6100: Dark Umber (قهوه ای مایل به تیره)
رنگ بندی 6199: Steel Gray
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)