آقای متین پور گرامی من متاسفانه دگمه تشکر رو پیدا نکردم،ممنون از پاسخ سریع ،بقیه پستها رو هم دیدم و این توجه شما به پاسخگویی کاربران بسیار ارزشمنده،با تشکر فراوان،موفق باشید همواره.
آقای متین پور گرامی من متاسفانه دگمه تشکر رو پیدا نکردم،ممنون از پاسخ سریع ،بقیه پستها رو هم دیدم و این توجه شما به پاسخگویی کاربران بسیار ارزشمنده،با تشکر فراوان،موفق باشید همواره.
sسلام جناب متین پور
من همیشه مزاحم شما میشم
من توی d6960 چطوری میتونم بعد از کانال یابی دیجیتال کانال ها رو به صورت اتوماتیک از اول مرتب کنم
متاسفانه همیشه باید دونه به دونه کانال ها رو مرتب کنم و خ اذیت میکنه این کار
دوست عزیز
سیستمهای دیجیتالی که در تلویزیونهای سامسونگ در داخل مو نتاژ یا سفارش ایران است. مشکل ردیف کردن ندارد ولی باقی متاسفانه نیاز دار که بطور دستی تنظیم شود. و بر اینکه تکرار نشود کافی است که بعد از ردیف کردن به منوی مخفی بروید و از hotel mode ---->clon tv to usb روی usb ذخیره می کنید. تا هر وقت که نیاز دارید بتوانید از این مسیر دوباره استفاده کنید. holetmode ------>clone usb to tv
با سلام
طی یک اتفاق از منوی مخفی دستم خورد روی hdmi calibration و بعد از یه وقفه 30 ثانیه رنگ تلویزیون عوض شد یعنی یه پیش زمینه سبز داره ریست فکتوری هم کردم درست نشد این مشکل تو پورتی که به کامپیوتر وصله بیشتر به چشم میاد فیلمهای که از طریق کام پخش میکنم یه لایه سبز رنگ داره خصوصا تو سایه های مشکی توی منو هم همه تنظیمات رو امتحان کردم نشد که نشد
هر سه پورت hdmi همینطور شده اما یو اس بی درسته و این مشکل رو نداره
چطور میشه درستش کرد؟
دوست عزیز
به این تایپیک بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یه ال سی دی مدل la40d551 دارم ساخت مالزی / بدون گارانتی خریدم
می خواستم ببینم گیرنده دیجیتال داره یا نه ؟؟
الان ریست کارخونه کردم اما قبلش توی جستجو ها گزینه های آنالوگ و دیجیتال رو داشت اما الان فقط آنالوگ داره راهنمایی بفرمایید .
با تشکر
__________________________________________________ ___________
__________________________________________________ ___________
آقا واسه تنظیمات به ترتیب این کارا باید انجام بدم ؟
info-meno-mute-power
option>region>asia/A--->asia/D
off lcd--->
on lcd
mute-1-1-9-ok
hotel mode>on
tv off
info-menu-mute-power
control-hotel option-clone tv to usb
off hotel mode
همه این کارا رو می کنم اما باز هیچی ...
دوست عزیز
تلویزیون شما دیجیتال داخلی ندارد. اینم سایت شما برای دانلود فریمور و اطلاعات تلویزیون تان
رنگ mode استاندارد با فیلتر پخش میشه و استاندارد نیست چطور میشه درستش کرد؟
دوست عزیز
همینطور که بارها گفتم متاسفانه خیلی ها نمی خواهند به خودشان زحمت مطالعه منوال سیستم شان را بدهند و همیشه برای سوالهای جزیی هم پیغام می گذارند. فقط کافی است که شما e- manual سیتمتان را اگر همراه تلویزیون اگر موجود است ویا از خود تلویزیو نتان از این مسیر
منو ----> پشتیبانی -------> e-manual را که شامل تمامی موارد تنظیمات تصویر -رنگ - صدا - شبکه -بروزخطا ورفع اشکالات عمومی و غیره هست را مطالعه و دانش خود را در بکارگیری صحییح تلویزیو نشان بدست آورند
دوستان لطفا اطلاعات TV خود را در این تایپیک بگذارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)