آخرش نفهمیدیم قضیه باسانسور و بی سانسور چیه !!!
آخرش نفهمیدیم قضیه باسانسور و بی سانسور چیه !!!
من شنیدم سی دی iv رو نمی شه رایت کرد. 25،000 تومان قیمتشه و فقط باید خرید.
بعد می گن مثلا وقتی می خوام ماشین بگیری خیلی با حاله.اول دور و برو نگاه می کنه اگه کسی نبود یه سنگ بر میداره میزنه تو شیشه ماشین...
راست میگن؟
بزار بياد خودم رايت ميكنممن شنیدم سی دی iv رو نمی شه رایت کرد. 25،000 تومان قیمتشه و فقط باید خرید.
بعد می گن مثلا وقتی می خوام ماشین بگیری خیلی با حاله.اول دور و برو نگاه می کنه اگه کسی نبود یه سنگ بر میداره میزنه تو شیشه ماشین...
راست میگن؟
دومي هم درسته ولي نديدم
دوستان عزیز همین الان در سایت رسمی بازیسیستم مورد نیاز را اعلام کرده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حداقل سیستم:
windows XP SP3 / VISTA SP1
AMD Athlon x2 64 2.4Ghz / intel core 2 duo 1.8Ghz
ram 1 GB for XP / 1.5GB for VISTA
video card 256 MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
دوست عزیز از کجا کش میرن چیزی میگیها بازی تا از اروپا بیاد اینجا فقط n هفته باید تو راه باشه که، همه از دم از اینترنت دانلود میکنن، وقتی تورنتش بیاد همه حمله میکنن دانلود میکنن، سه سوتم دانلود میشه؛ تورنتم وقتی بازی عرضه بشه میاد TombRaider هم 18 نوامبر عرضه شده همه جایه دنیا هم به فروش میره شما یکمی اطلاعاتت کمه نمیدونم از چیه GameSpot فهمیدی که بازی عرضه نشده حالا خوبه Gamespot تاریخ عرضه رو میزنه اینم فروش در Gamestop
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سیستم فضایی!!
Minimum System Requirements
Recommended System Requirements
- OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
- Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
- Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
- Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
- OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
- Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
- Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
- 18 GB Free Hard Drive Space
- Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
لینک منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمی دونم !! ولی فکر کنم یه قفلی گذاشته باشن که نشه رایت کرد !
باشه ... من تسلیم ... همیشه اینجوری بوده. هر حرفی میزنم اول هیچ کی قبول نمیکنه تا بهش ثابت میشه.دوست عزیز از کجا کش میرن چیزی میگیها بازی تا از اروپا بیاد اینجا فقط n هفته باید تو راه باشه که، همه از دم از اینترنت دانلود میکنن، وقتی تورنتش بیاد همه حمله میکنن دانلود میکنن، سه سوتم دانلود میشه؛ تورنتم وقتی بازی عرضه بشه میاد TombRaider هم 18 نوامبر عرضه شده همه جایه دنیا هم به فروش میره شما یکمی اطلاعاتت کمه نمیدونم از چیه GameSpot فهمیدی که بازی عرضه نشده حالا خوبه Gamespot تاریخ عرضه رو میزنه اینم فروش در Gamestop
این رو خود فروشنده بهم گفت ... دیگه حرفت چیه ؟ نکنه میگی خالی میبنده. اگه خالی میبنده خوب بزار اصلا ببنده.
من توی گیم اسپات سیرچ کردم و نسخه ی پی سی رو فقط تاریخ انتشارش رو زده. برو ببین.
بله حق با تو، من اطلاعاتم خیلی کمه و همیشه پیش کسایی مثل خودت که اطلاعاتشون زیاده کم میارم.
اصلا به من چه ... یکی نیست به من بگه چرا میای تاریخ ریلیز رو میزنی تو این تاپیک.
من حرفم رو پس میگیرم، شنبه نمیاد.
خیالت راحت شد ؟
همون تاریخی که خودتون میگید، امیدوارم بعد از n هفته به دستتون برسه و بازی کنید.![]()
قفل ؟ =))
ویستا هم قفل داشت , دیدید که ایرانیا چه بلایی سرش آوردن .
کلا ایرانیا هر قفلی رو میتونن بشکنن . چه مال راک استار باشه چه مال میکرو سافت چه مال خود ویندوز .
نا سلامتی ماها (ایرانیا) استاد کرکینگ هستیما
-------
یه سوال :
برای آنلاین نیاز به نسخه ارجینال هستش به نظرتون ؟
خدا نکنه اینطوری بشه
Last edited by HoJJaT_007; 28-11-2008 at 14:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)