ممنون، برای نصبشم طبق این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمل کنم ؟!
یه سوال دیگه، این Mass Effect 3 N7 DLC Unlocker چیه ؟! چون اونم لینک از کار افتاده
ممنون، برای نصبشم طبق این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمل کنم ؟!
یه سوال دیگه، این Mass Effect 3 N7 DLC Unlocker چیه ؟! چون اونم لینک از کار افتاده
داداش همه این سوالات رو باید تاپیک مشکلات نصب و اجرا بپرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
password: tooth
ممنون میدونم ولی آخه کسی اونجا جوابمو نداد![]()
من DLC رو هم اضافه کردم ولی هیچ تغییری تو بازی احساس نمیکنم :(
DLC فقط یک مرحله اضافه برای شما میاره که توی اون مرحله یه یار پروتئان بهتون میده و یه اسلحه خیلی قوی
اگر خیلی از بازی جلو رفته باشید و این DLC رو اضافه کنید فکر می کنم اون مرحله رو براتون نیاره
نه اتفاقاً بازیو از اول شروع کردم، شما یادت میاد دقیقاً کی اون یار بهت اضافه شد ؟! یعنی کجای بازی بود ؟! و اینکه سبک بازی Action تاثیری داره یا نه ؟!
بعد از چند تا مرحلیه اولیه که میرن ماه و بعد اونم سیتادل بعش شپرد میره به سفینه ی خوش normandy..
اونجا تو گلکسی مپ این ماموریتت مشخصه اسمشم فک کنم eden prime هستش که تو جورنالتم مشخصه
Last edited by Steps-Rap; 02-05-2012 at 05:40.
میشه این ساید میشن ارو بعد از مرحله ی سربرس رفت ؟
این یا پروتئین هم خیلی بدرد نخورهالبته اسلحش فوق العاده هست
بعد از مرحله سربروس دیگه هیچ کار نمیشه کرد و یه راست باید رفت زمین...
---
البته اگرم منظورت مرحله حمله سربروس به یستادل یه سری از مراحل جانبیو اگه انجام ندی فک کنم از بین میرن دیگه.
Last edited by Steps-Rap; 03-05-2012 at 19:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)