سلام دوستان کسی میتونه بازی گنگستار رو که 320*480 باشه رو بزاره ممنون میشم خیلی لازمش دارم
سلام دوستان کسی میتونه بازی گنگستار رو که 320*480 باشه رو بزاره ممنون میشم خیلی لازمش دارم
مراجعه شود به
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله میشه استفاده کرد!
مراجعه شود به پست 2 ----> Mobo player
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AMIRHJ; 21-06-2011 at 16:32.
سلام دوستان
جی پی اسم درست شد
واسه تعمیر هرجا بردمش نتونستن درستش کنن
یکی میگفت بردش خراب شده، یکی میگفت جی پی اسش سوخته
یه تعمیر کار هم گفت واست درستش میکنم ولی 30تومن میگیرم
گفتم درستش کن ولی نتونست درستش کنه
منم دیگه بی خیال جی پی اس شدم
تا اینکه امروز با همین آپدیتر که لینکش رو دوست خوبمون گذاشته بود گوشی رو آپدیت کردم و در کمال تعجب دیدم که جی پی اس گوشیم درست شده
الآن خیلی خوشحالم که جی پی اس گوشیم برگشته![]()
به سلامتی. ماهواره ها دور گوشیت بگردن.
منم که مسافرت رفته بودم تازگیا ازش استفاده کردم. خیلی سریع و روونه و به نظرم تمام انتظارات رو از جی پی اس براورده میکنه. حیف که سونی پشتیبانیش ضعیفه مگرنه تا الان هیچ سونی اریکسونی دستم نگرفتم که سخت افزارش مشکل داشته باشه.
واقعا حیف.
ممنون
جی پی اس خیلی قوی داره
توی ساختمون هم راحت وصل میشه
تنها سونی اریکسونی که باهاش مشکل داشتم G900 بود
هر دو ماه یبار باید واسش یه تاچ میخریدی
توی اون مدتی که داشتمش 4،3 بار تاچ عوض کردم
به نظرم کیفیت باطریش نسبت به 1200 میلی آمپر بودنش خوبه. ( ولی تو حالت standby مصرفش نسبتا بالاست , که به سیستم عامل مربوط میشه) شما میتونی با یه برنامه تسک منیجر برنامه های اضافی رو ببندی تا رم خالی بشه و مصرف پایین تر بیاد. ویجت هایی که استفاده چندانی واست ندارن رو حذف کن توی مصرف تاثیر میزاره. لانچر سنگین هم سعی کن نصب نکنی ( spb shell رو یه روز روی گوشی گذاشتم , مصرفم 10 برابر حالت قبلی شد ! )
اگه این کارایی رو که گفتم بکنی مصرفت میشه تقریبا میشه ساعتی 0.7 درصد که تقریبا 6 روز گوشی تو حالت استندبای روشن میمونه که فکر کنم مناسب باشه
موفق باشی![]()
لینک خراب بود ارور this file was deleted or expired. رو میداد نمیدونم چیکار کنم:(
اونجا لینک زیاد بود دقت نکردی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان اگه میشه یه بامرام یه اسکرین شات از برنامه marvetic بزاره وقتی که مسیر یابی کرده بزاره ممنونش میشم
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)