فقط باید به آژند سرویس مراجعه کنی
فقط باید به آژند سرویس مراجعه کنی
سلام. بچه ها تو رنج 200 تا 250 یه ریش تراش بهم معرفی کنین که صورتو مثل تیغ سفید کنه.... ممنون.
مسلام
مثل اینکه الان پاناسونیک خیلی بهتر از فیلیپس هست
3 تا از دوستام پاناسونیک دارن البته قیمت فک کنم 700-800 خریدن 3 تاشون واقعن راضی هستن
فقط یکم پاناسونیک قطور هست . شکلش مثه ماشینه هامر هست
فیلیپس یکم طراحی ش ضعیف تره
از آژند سرویس بگیر نماینده پاناسونیک هستش
سلام دوستان عزیز
زیر 300 تومن بالاخره متوجه نشدم فیلیپس بهتره یا پاناسونیک؟
زیر 300 هر دو برند مدل های مختلفی دارند
اگه تو رنج ۳۰۰ تا ۴۰۰ چی ؟
همون پاناسونیک ES4036 عالیه واقعا.یه نگاهی بنداز.من یه هفته است گرفتم خیلی خوبه
مبارکتون باشه. امیدوارم از اصلاح با اون لذت ببرین. فقط چند نکته:
1- مدتی زمان میبره تا نحوه اصلاح کردن با این ریش تراش رو یاد بگیرین پس بار اول و دوم انتظار بهترین اصلاح رو نداشته باشین. این نمونه اصلا بحث سازگاری با پوست نداره.
2- سعی کنین چند هفته اول با استفاده از کف ریش و مرطوب در جهت رویش مو فقط اصلاح کنین اونم بدون وارد کردن کوچکترین فشار به پوست صورتتون. گرچه اصلاح خشکشم عالیه.
3- نوع باطریش لیتیوم یونه. بار اول کامل باطری رو تخلیه کنین که ماشین خاموش بشه و همون بار اول به هیچ عنوان بیشتر از یک ساعت که شارژ کامل میشه تو شارژ نزارین و به محض اینکه چراغ شارژ روشن شد ( رو 40 درصد از کل ذخیره شارژ باقیمانده) دوباره شارژش کنین. بعد از هر سی بار شارژ و دشارژ یک بار بطور کامل باطری رو تخلیه کنین. زمانی که چراغ شارژ روشن میشه دو سه بار میشه باهاش اصلاح کرد ولی برای عمر بیشتر باطری این کار رو انجام ندین و بزارین دوباره کامل شارژ بشه
موفق باشین.
با سلام
دوستان، من الان دارم از فیلیپس AT890 استفاده میکنم و خیلی هم راضیم، ولی الان چند دفهس که از ژیلت استفاده میکنم، پوست صورتم جوش میزنه، که قبل اینکه ریشتراش بخرم اصلاً اینطور نمیشد.
به نظرتون مشکل از ریشتراشه؟
یا اینکه اگه یه مدت فقط از ژیلت استفاده کنم، پوستم خوب میشه و دوباره عادت میکنه؟
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
من از بقیه ریش تراش ها اطلاعی ندارم فقط ES-ST25 خریدم که عالیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)