من همیشه با این جمله که همه نیاز به یک استاد راهنما دارن مخالف بودم
ولی سرنوشت همیشه به بدترین شکل ممکن اشتباهتون را بهتون ثابت میکنه
نگین خودم علامه دهر شدم و بی هیچ چیز و هیچ راهنمایی احتیاج ندارم و بدتر از اون نگین اگر هر ضربه ایی تو این مسیر بخورم خودم بلند میشم
ضربات روحی هم عین ضربات جسمی هستاگر ضربه کوچک باشه شما را قویتر و ضد ضربه میکنه
مثل اشخاصی که با تمرین زیاد دستهای پولادین پیدا میکنند و میتوانند سنگ را خورد کنند
حالا اگر یک فرد که تو عمرش یک مشت هم نزنه چه اتفاقی براش می افتهو یک راست بخواهد 10 تا سنگ بچینده و خورد کنه مثلا
اگر یک نفر بدون تجربه ناگهان شدید یک ضربه روحی که ممکنه برای هر دلیلی از موارد مالی تا عشقی باشه بخورد دیگه بسختی میتونه بلند بشه و یا اصلا هیچوقت بلند نشه بطور خلاصه میشه
هر ضربه ای که تو را نکشد قویتر میکند تو را
من اسیر تفکراتی شدم که فکر میکردم ضرر نداره و فهمیدم برای هر کاری حتی تفکر هم احتیاج به شخصی هست که شما را از گرداب و طوفان نجات بده
و مورد بعدی بصورت خلاصه :با یک قایق نمیشه تو اقیانوس رفت!
مجهز بشین قشنگ
مورد بعدی یک جمله کلیدی هست که تازگیها بهش رسیدم
نگویید حداقل این کار را کردم*** بگویید حداقل میتونید این کار را هم بکنید
اگر مثل قسمت اول فکر کنید و به زبان بیارید هر روز کار کمتری از دیروز انجام میدهید و اگر مثل قسمت دوم فکر کنید هر روز کار بیشتری نسبت به روز قبل انجام میدهید
من تا حالا هیچکدوم جملات این تایپیک را نخوندم و الآن میخوام شروع کنم از اول بخونم کلش را
مورد آخر
هر شخصی شخصیت متاوتی داره و هیچوقت نمیشه شخصیت یکنفر را عوض کرد
مثل اینه که بخواین از یک درخت سیب برین و بخواین گلابی بچینید!
چیزی از اول بهمون آموزش نمیدن این هست که خودت باش و بطور خلاصه
هر شخصی را بهر کاری ساختند
مثل میوه ها که متاوتند انسانها نیز تفاوت دارند پس سعی کنید نقابها را از صورت بکنید
هر کی استعداد ذاتی داره منتها باید با تلاش اول اون را پیدا کنه بعد با تلاش بیشتر به هدفش برسد
شناخت خود باعث پیدا کردن استعداد و شناخت استعداد خود باعث پیدا کردن هدف میشود و با پیدا کردن هدف تازه اصل ماجرا شروع میشه و تا ابد دنبال به هدف رسیدن و پیدا کردن هدفهای بعدی میشود
هیچوقت از رسیدن به هدف نا امید نشوید چون همان وقت که نا امید شدید شکست خورده اید .
و اینکه تمام تلاشتون را بکنید و خودتون را از پیش شکست خورده تصور نکنید چون اصل همیشه در مسیر هدف بودنه
هر انسانی قدرت بی نهایتی برای رسیدن به هدف داره منتها در این مسیر به یک استاد راهنما و تلاش زیاد احتیاج دارد فقط همین