تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 507 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

12 استاد داشته باش

من همیشه با این جمله که همه نیاز به یک استاد راهنما دارن مخالف بودم
    ولی سرنوشت همیشه به بدترین شکل ممکن اشتباهتون را بهتون ثابت میکنه
    نگین خودم علامه دهر شدم و بی هیچ چیز و هیچ راهنمایی احتیاج ندارم و بدتر از اون نگین اگر هر ضربه ایی تو این مسیر بخورم خودم بلند میشم
    ضربات روحی هم عین ضربات جسمی هستاگر ضربه کوچک باشه شما را قویتر و ضد ضربه میکنهمثل اشخاصی که با تمرین زیاد دستهای پولادین پیدا میکنند و میتوانند سنگ را خورد کنند
    حالا اگر یک فرد که تو عمرش یک مشت هم نزنه چه اتفاقی براش می افته و یک راست بخواهد 10 تا سنگ بچینده و خورد کنه مثلا
    اگر یک نفر بدون تجربه ناگهان شدید یک ضربه روحی که ممکنه برای هر دلیلی از موارد مالی تا عشقی باشه بخورد دیگه بسختی میتونه بلند بشه و یا اصلا هیچوقت بلند نشه بطور خلاصه میشه
    هر ضربه ای که تو را نکشد قویتر میکند تو را
    من اسیر تفکراتی شدم که فکر میکردم ضرر نداره و فهمیدم برای هر کاری حتی تفکر هم احتیاج به شخصی هست که شما را از گرداب و طوفان نجات بده
    و مورد بعدی بصورت خلاصه :با یک قایق نمیشه تو اقیانوس رفت!
    مجهز بشین قشنگ
    مورد بعدی یک جمله کلیدی هست که تازگیها بهش رسیدم
    نگویید حداقل این کار را کردم*** بگویید حداقل میتونید این کار را هم بکنید
    اگر مثل قسمت اول فکر کنید و به زبان بیارید هر روز کار کمتری از دیروز انجام میدهید و اگر مثل قسمت دوم فکر کنید هر روز کار بیشتری نسبت به روز قبل انجام میدهید
    من تا حالا هیچکدوم جملات این تایپیک را نخوندم و الآن میخوام شروع کنم از اول بخونم کلش را
    مورد آخر
    هر شخصی شخصیت متاوتی داره و هیچوقت نمیشه شخصیت یکنفر را عوض کرد
    مثل اینه که بخواین از یک درخت سیب برین و بخواین گلابی بچینید!
    چیزی از اول بهمون آموزش نمیدن این هست که خودت باش و بطور خلاصه
    هر شخصی را بهر کاری ساختند
    مثل میوه ها که متاوتند انسانها نیز تفاوت دارند پس سعی کنید نقابها را از صورت بکنید
    هر کی استعداد ذاتی داره منتها باید با تلاش اول اون را پیدا کنه بعد با تلاش بیشتر به هدفش برسد
    شناخت خود باعث پیدا کردن استعداد و شناخت استعداد خود باعث پیدا کردن هدف میشود و با پیدا کردن هدف تازه اصل ماجرا شروع میشه و تا ابد دنبال به هدف رسیدن و پیدا کردن هدفهای بعدی میشود
    هیچوقت از رسیدن به هدف نا امید نشوید چون همان وقت که نا امید شدید شکست خورده اید .
    و اینکه تمام تلاشتون را بکنید و خودتون را از پیش شکست خورده تصور نکنید چون اصل همیشه در مسیر هدف بودنه
    هر انسانی قدرت بی نهایتی برای رسیدن به هدف داره منتها در این مسیر به یک استاد راهنما و تلاش زیاد احتیاج دارد فقط همین

2. 15 کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

من هم با پست بالا موافقم .خودم توی زندگی تجربه اش کردم .واقعا" انسان توی زندگیش و در مراحل مختلف نیاز به یک راهنمای آگاه و عاقل داره که ازش مشورت بگیره .و اونو به مسیر درستی هدایت کنه .من خودم تاثیرشو دیدم یکی از دوستای من که خیلی تجربه داشت توی زندگی در موفقیت امروز من خیلی موثر بوده ...

پس سعی کنید همیشه در کنار آدمهای موفق و مثبت باشید و از اونها راهنمایی بگیریم سعی کنید مغرور و متکبر نباشید همه چیز را همگان دانند.

یه تجربه دیگه سعی کنید بین 20 تا 35 سال ازدواج کنید چون بعد از اون دیگه ادم حوصله خودشو نداره چه برسه به بچه هاش و نمیتونه ارتباط بگیره درست..

قبل از ازدواج با چند نفر که ازدواج کردند حتما" مشورت کنید در ضمن دنبال بهترین نباشید چون هیچ وقت پیدا نمیشه دنبال مناسبترین انتخاب باشین.

4. 16 کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    یه جایی شبیه قبرستون .

پيش فرض

همیشه 1% به احتمال منفی قضیه فکر کنیم..
    یادمون باشه نمیه ی خالی لیوان هم وجود داره همیشه .

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

همیشه سعی کنید واقع بین باشید

زیاد ارمان گرا نباشید.

چیزی که تو تخیلات خودتو دارید رو با واقعیت مقایسه نکنید که جزء سرخوردگی چیزی براتون نمیمونه
    Last edited by hamid_diablo; 03-03-2012 at 20:01.

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

یه نکته: روی مدارک و کیف پولتون شماره تلفن خودتون رو ذکر کنید، اینو برای زمانی میگم که مدارک رو گم کردین.

8. 11 کاربر از ARASH66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

قدر دوستان صمیمی تونو بدونید...تو این دنیا یه دوست که بتونی بهش اعتماد کنی نعمت بزرگیه...پس اگه همچین دوستی دارید، به هیچ قیمتی از دستش ندید...

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان اگه تو دانشگاه درس فنی کارگاهی چیزی دارید مثله مثلا نقشه برداری ، حتما یادتون باشه که ممکنه لباس 200 هزارتمنیتون پاره بشه! ممکنه اصلا بدن هزار میلیونیتون آسیب ببینه! حتما مراقب باشید دیگه نمیگم چیکار کنیم چیکار نکنید.با توجه به وضعیت و موقعیت کارگاه و... تدابیر لازم رو بکنید تا از این آسیب ای فیزیکی در امان باشید
    جمعه که نقشه برداری داشتم، داشتم به طرف کارگاه میرفتم از درب که گذشتم آستین کاپشتم با زاویه ی دقیق 90 درجه به یه پیچ دزار تو درب خورد و پاره شد!
    تازه تو جاده باید دوسه نفر کشته شن تا فکری براش بشه . بعد از پاره شدن کاپشنم اون پیچو از درب باز کردن

11. 9 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه htvieq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    در ذهن

پيش فرض

زیاد به فکر زرنگی کردن نباشید. من سر این خیلی ضرر دیدم. همه میگن زرنگ باش... مامان باباها به بچه هاشون میگن ببین دوستتو چقدر زبر و زرنگه و ... آب زیرش نمیره و غیره
    ولی زیاد تجربه کردم هر چی رو اول فک کردم واسم خوبه و عجله کردم بهش برسم و به اصطلاح زرنگی کردم، دیدم همون واسم مشکل زا شد. نمیدونم شما هم اینجوری فک میکنین؟

13. 9 کاربر از htvieq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

با سلام .

خطاب به خانم ها و اقایون انشاالله برای اینده

هیچ وقت از خانواده همسرتون .........نزد همسر خودتون ، بدی هاشون رو نگید . حتی اگه بدی هم از اونها دیدید نباید پیش همسرتون شکایت کنید . بیان کردن این مسائل به مرور زمان باعث ایجاد فاصله بین زوجین میشه .

====================================

هیچ وقت جلوی خانم تون از آشبزی ....خانم های دیگه تعریف نکنید . ذاتا خانم ها خوششون نمیاد .

خانم ها هم پولداری اقایون دیگه رو پیش همسرشون نگن . که اره تو این همه کار کردی هیچی نداری . ببین فلانی صاحب همه چی شده و از این جور حرف ها .

توی جمع خانوادگی و اقوام و خویشان که هستید اگه خواستید همسرتون رو صدا بزنید سعی کنید این کلمه اقا و خانم رو قبل از اسم شوهر یا خانم خودتون بیارید .

در موقعی تنهایی .........مواقعی که خودتون تنها باهمسرتون هستید سعی کنید کلماتی مثل عزیزم ....عسلم ......و از این جور چیزها از دهانتون تراوش کنه همین جوری خشک و خالی همدیگه رو صدا نکنید .
    Last edited by skyzare; 05-03-2012 at 00:48.

15. 12 کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

همه پاشید برید کلاس t a.تو زندگی بهتون ماهیگیری یاد میده...
    زندگی واقعا قسنگ و با حداقل اشتباهات میشه

17. 6 کاربر از mh_rayaneh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •