آقا من فعلا فقط پشت بازو میخوام17 سالمه و نمیخوام برم باشگاه و میخوام تو خونه تمرین کنم هر چی هم لازم باشه توان خریدنش رو دارم
به نظر شما چی برا پشت بازو در آوردن لازمه!؟
آقا من فعلا فقط پشت بازو میخوام17 سالمه و نمیخوام برم باشگاه و میخوام تو خونه تمرین کنم هر چی هم لازم باشه توان خریدنش رو دارم
به نظر شما چی برا پشت بازو در آوردن لازمه!؟
طبق معمول تمرین و تغذیه خوب...
ممنون داداش که به همه سوالاتم کامل جواب دادی
بیشتر از اون ممنون که رک جواب دادی و منو نبردی تو رویا و ...
فقط واقعا با این حرکات نمیشه رشد کرد؟1- نه ، نمیخوام روحیه تو خراب کنم ولی با این روال رشد آنچنانی نخواهی کرد که بخواد زشت بشه بدنت.
نمیخوام در حد خفن و رویایی هیکلم رشد کنه فقط در حد اینکه لاغر دیده نشم
من 22سالمه 74کیلو و قدم تقریبا 1.85 یا 1.90 این حدودام
پروتئین چی مصرف کنم؟
الان مکمل گین آپ میخورم (ایرانی)
چند سال پیش یه چیزی گرفتم نمیدونم پروتئین بود یا ... اسمش (مز تچ) یه همچین تلفظی داشت دقیق یادم نیست
تو اینترنت به مزه توت فرنگی معروف بود خیلی خوشمزه بود
اینو که میخوردم اصلا تمرین نمیکردم بعد تقریبا 40% موهای سرم ریخت
از اون به بعد از پروتئین و ... بدجوری میترسم
حالا نمیدونم چون تمرین نمیکردم و مصرفش کردم موهام ریخت
یا کلا بدنم به اینجور چیزا سازگار نیست!
شما چیز خاصی سراغ نداری بهم معرفی کنی؟
بعد بهترین موقع برای مصرف پروتئین و مکمل قبل از تمرینه یا بعد از تمرین؟
بازم دمت گرم داداش که کامل به سوالاتم جواب دادی
{شرمدنده اینجارو با دفتر انشاء اشتباه گرفتمخلاصه نویسیم =0
)
تمرینانتی مثل شنا پرسی. انوع پشت بازو با دمبل
خب اینکه موهات ریخته هیچ ربطی به پروتئین نداره. تنها چیزی که میتونم بگم اینه که احتمالا اون چیزی که مصرف کردی پروتئین نبوده... (یه چیز تقلبی بوده)
پروتئین وقتی میخوای مصرف کنی اول غذا رو توی اولویت قرار بده. بعد از پروتئین سفیده تخم مرغ ، شیر ، ماهی و سویا استفاده کن. در کنارش اگه مکمل مطمئن گیرت اومد بگیر مصرف کن به نظر من خود گین آپ داروخونه مطمئنه به شرطی که از خود داروخونه بخری.
هم قبل تمرین و هم بعد تمرین. ولی بعد از تمرین واجب ترین موقع هستش...
فرق مکمل با پروتئین چیه؟(واقعا نمیدونم فرقشون چیه!)
هر پروتئینی یه مکمل غذایی هست ولی هر مکملی پرتئین نیست. مکمل های مختلف داریم....
سلام نمیدونم به این تاپیک مرتبط هست یا خیر
ولی سوالم اینه که بدنسازها موهای بدنشون رو با چی میزنند که دیرتر در بیاد؟...کرم؟چسب؟چی؟
کدوم بهتره؟
البته نمیخوام جوری بشه که اصلا در نیاد...در بیاد ولی دیرتر
یه سوال دیگه
آیا ترتیب و پشت سر هم بودن تمرین های مختلف مهمه؟....مثلا مهمه اول پرس سینه بزنی بعد بالا سینه بعد زیر سینه؟
مچکرم
Last edited by mehdi_mh71; 01-11-2013 at 12:59.
والا من از مسائل آرایشی بهداشتی خیلی سر در نمیارم.... ولی میدونم میشه موها رو جوری لیزر کرد که دیگه در نیاد یعنی از ریشه از بین برد... همچنین میشه مرتب بزنیشون.
در مورد ترتیب ، کسی که برنامه رو مینویسه باید تشخیص بده که کدوم حرکت رو کی بنویسه با توجه به موقعیت بدنی شاگرد. ولی در مورد سینه بهتره بالا سینه اول زده بشه چون خیلی سخت تر از بقیه حرکاته
سلام عزایزنم
من 23 سالمه و قدم 172 هست و وزنم 62 ، آقا اصلا یه وضعی دارم من که الان براتون توضیح میدم
اولا هیکلم خیلی لاغره اصلا اینقدر زشته شبیه ترول های مسخره شدم ، اعتماد به نفسم هم که صفر شده اگه دختر بودم پز هیکلم رو به همه دوستام میدادم اما واقعا شبیه یه دختره زشت بدترکیب شدم
باشگاه رفتم به مربیه گفتم جون مادرت منو ازین وضع در بیار ، گفت 900 تومن میشه یه دوره 3 ماهه 15 گیلو بالا میای ، من گفتم نمی خوام خیکی بشم گفت نه ردیف میشی اما برای ماه اول باید طبق روال پیش بری ، من از تردمیل خیلی خوشم اومده بود همش دعوام میکرد میگفت نباید سمتش بری منم دیگه باشگاه نرفتم بهش پولی هم ندادم ، همش هم ازین وا اون دارم راجع عوارض بدنسازی میشنوم که تو پیری داغون میشی کچل میکنه کمرت دیسکش میزنه بیرون و سیاتیکت گره میخوره و ازین جو حرفا
شانس ما اگه دختر هم بودیم ازین چاق های سیاه بدبو میشدیم
چیکار کنم اصلا تو خیابون بچه دبستانی ها هم چشم تو چشم میکنند و مجبورم فرار کنم
تروخدا یه راه حلی بهم نشون بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)