تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 646 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    کسانی که میخواهند گوشی بخرند (یا هر چیز دیگری انتخاب کنند) بهتره به حای تمرکز بر تواناییهای گوشی، بر خواسته های خودشون تمرکز کنند.
    یعنی این قدر به اینکه صفحه اش چیه و cpuش چیه فکر نکنید؛ بلکه بیشتر به این فکر کنید که از گوشی چه انتظاری دارید. بعد از اینکه با خودتون کنار آمدید، به ویژگیهای گوشی فکر کنید.
    چ

2. 6 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا ممنون از این که جواب دادین دو تاسوال دیگه هم دارم البته با عرض معذرت
    1-مدل بدون جی چقدر شارژ نگه میداره؟؟مثلا با کمی بازی و فیلم دیدن و آهنگ گوش دادن و کار های دیگه چقدر نگه میداره؟؟
    2-میشه بدون روت کردن نسخه ی اندرید رو به 4 برد؟؟ یعنی از تو خود گوشی آپدیت کرد؟؟ یانه؟ یعنی با وای فای؟
    با تشکر
    خواهش می‌کنم
    پاسخ:
    1. اصلاً مدل جی رو نگیرید چون معلوم نیست آپدیت اندروید 4.1 براش بیاد یا نه (به دلیل سخت‌افزارش)! ولی برای مدل معمولی GT-i9100 اندروید 4.1 تأیید شده، در مورد باتری مدل جی نمی‌دونم! ولی خودم که مدل معمولی دارم اگر روزی چند ساعت باهاش کار کنی (با نور کامل صفحه) تا 2 روز شارژ نگه می‌داره و اگه رو حالت Power Saving بگذاری تا 3 روز هم دووم میاره (با روزی چند ساعت کار کردن) کلاً عملکرد باتریش مناسبه و بالاتر از Avrage هست.
    2. در مورد روت اطلاع زیادی ندارم، چون گوشی قبلیم رو که روت کردم تجربه خوبی نداشتم! ولی یک نرم افزاری به اسم Samsung Kies داره که وظیفه آپدیت رو به عهده داره فکر کنم از اون طریق بشه. این گوشی رو که من خریدم از سری جدید هست و به طور پیشفرض اندروید 4 روشه، ولی از اندروید نسخه 4 به بعد قابلیت آپدیت از طریق وای-فای در کل به سیستم عامل اندروید اضافه شده.

امیدوارم خوب راهنمایی کرده باشم.
    Last edited by Faramarz-1; 18-08-2012 at 13:42.

4. 2 کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خواهش می‌کنم
    پاسخ:
    1. اصلاً مدل جی رو نگیرید چون معلوم نیست آپدیت اندروید 4.1 براش بیاد یا نه (به دلیل سخت‌افزارش)! ولی برای مدل معمولی GT-i9100 اندروید 4.1 تأیید شده، در مورد باتری مدل جی نمی‌دونم! ولی خودم که مدل معمولی دارم اگر روزی چند ساعت باهاش کار کنی (با نور کامل صفحه) تا 2 روز شارژ نگه می‌داره و اگه رو حالت Power Saving بگذاری تا 3 روز هم دووم میاره (با روزی چند ساعت کار کردن) کلاً عملکرد باتریش مناسبه و بالاتر از Avrage هست.
    2. در مورد روت اطلاع زیادی ندارم، چون گوشی قبلیم رو که روت کردم تجربه خوبی نداشتم! ولی یک نرم افزاری به اسم Samsung Kies داره که وظیفه آپدیت رو به عهده داره فکر کنم از اون طریق بشه. این گوشی رو که من خریدم از سری جدید هست و به طور پیشفرض اندروید 4 روشه، ولی از اندروید نسخه 4 به بعد قابلیت آپدیت از طریق وای-فای در کل به سیستم عامل اندروید اضافه شده.

سلام..
    حرفای دوست عزیز تایید میشه..
    نسخه G ممکنه 4.1 براش نیاد. از طرفی ساپورت کوکر ها ازش مثل نسخه اصلی نیست.
    نسخه G سخت افزار دقیقا مثل Galaxy Nexsus هست. قیمتشم همین قیمته.
    پس به جای g . نکسوس بخرید هامون سخت افزار + نمایشگر بزرگتر و با رزولیشن بیشتر و جدیدتر و ساپورت اندروید 4.1
    و.....

موفق باشید..

6. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من بر اساس بررسی توی جی اس ام آرنا گفتم
    درضمن ایکس رو هفته پیش 960 دیدم. اس 3 بالای 1 تومنه
    وان اس هم بخاطر لبه های تیزش زیاد به دل نمی نشینه و نسبت به هم رده هاش گرون تره!!!!!
    سلام..
    همین GSMARENA هم بازم میگه بنچمارک اس بیشتر از نکسوس هست.....
    تست پردازنده گرافیکی :"
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از اس 2 بیشترین نمره رو اکسپریا گرفته....
    البته اس 2 رزولیشن نمایشگر همش یک سوم رزولیشن نمایشگر اکسپریا و نکسوس و.. هست...این تاثیر زیادی داره..

وان ایکس 960؟!!!!!! خیلی عالیه.. الان زیر 1080 ندیدم.. چند وقت پیش برای پسرخالم 1تومن خریدم. رنگ سفیدش و تایوانی..
    اما الان بالارفته..

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    کسانی که میخواهند گوشی بخرند (یا هر چیز دیگری انتخاب کنند) بهتره به حای تمرکز بر تواناییهای گوشی، بر خواسته های خودشون تمرکز کنند.
    یعنی این قدر به اینکه صفحه اش چیه و cpuش چیه فکر نکنید؛ بلکه بیشتر به این فکر کنید که از گوشی چه انتظاری دارید. بعد از اینکه با خودتون کنار آمدید، به ویژگیهای گوشی فکر کنید.
    چ
    کاملا تایید میشه..
    ما در موبایلستان اینجوری مشاوره میدیم..
    یعنی باید کاربر حتما انتظارتش رو بگه..جز قوانین هست. بدون ذکر انتظارت مشاوره ممنوعه.
    درستشم همینه...
    ممکنه یک گوشی خیلی قوی باشه اما اون انتظاری که ما داشت باشیم رو نتونه بر اورده کنه..
    چون هر مدلی مزایا و معایب خودشو داره.و ما بستگی به انتظارات و سلیقه انتخاب میکنم

به نظر من از حالا لطفا کاربران انتظارتشون از گوشی و سقف بودجه رو بگن بقیش رو دوستان راهنمایی میکندد...

9. 2 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام..

البته اس 2 رزولیشن نمایشگر همش یک سوم رزولیشن نمایشگر اکسپریا و نکسوس و.. هست...این تاثیر زیادی داره..

وان ایکس 960؟!!!!!! خیلی عالیه.. الان زیر 1080 ندیدم.. چند وقت پیش برای پسرخالم 1تومن خریدم. رنگ سفیدش و تایوانی..
    اما الان بالارفته..

تو این تست تفاوت xperia با nexus خیلی زیاده!! پس چه جوری بچه ها میگفتن پردازنده گرافیکی نکسوس بیشتره؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تو این تست تفاوت xperia با nexus خیلی زیاده!! پس چه جوری بچه ها میگفتن پردازنده گرافیکی نکسوس بیشتره؟
    نکسس در هیچ صورت از نظر سخت افزاری از قدرت های بازار محسوب نمیشه ، اما جای نگرانی نیست ، گوشی خود گوگل بودن مزایای خودشم داره. امکان نداره گوگل اجازه بده اپلیکیشنی رو گوگل پلی بیاد که آبروی گوشی خودشو ببره.

12. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خواهش می‌کنم
    پاسخ:

سلام..
    حرفای دوست عزیز تایید میشه..
    نسخه G ممکنه 4.1 براش نیاد. از طرفی ساپورت کوکر ها ازش مثل نسخه اصلی نیست.
    نسخه G سخت افزار دقیقا مثل Galaxy Nexsus هست. قیمتشم همین قیمته.
    پس به جای g . نکسوس بخرید هامون سخت افزار + نمایشگر بزرگتر و با رزولیشن بیشتر و جدیدتر و ساپورت اندروید 4.1
    و.....

موفق باشید..
    ممنون عالی بود
    1-ققط میخواستم بدونم که این نرم افزارSamsung Kies رو خود گوشی نصبه یا باید نصب کنیم؟؟

2-made by samsung-----made by korea by samsung -------made by china by samsung کدوم بهتره من سه نوعش رو دیدم!
    3-بعضی هاشون هم برند سامسونگ رو بالای گوشی ندارن وفقط پشتش دارن وبعضی جفتشو دارن چه فرقی باهم دارن؟؟!
    بازم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون عالی بود
    1-ققط میخواستم بدونم که این نرم افزارSamsung Kies رو خود گوشی نصبه یا باید نصب کنیم؟؟

2-made by samsung-----made by korea by samsung -------made by china by samsung کدوم بهتره من سه نوعش رو دیدم!
    3-بعضی هاشون هم برند سامسونگ رو بالای گوشی ندارن وفقط پشتش دارن وبعضی جفتشو دارن چه فرقی باهم دارن؟؟!
    بازم ممنون
    گوشی من که made by samsung هست و به‌طور پیش‌فرض اندروید 4 داره روش Samsung Kies نصبه در مورد مدل‌های اندروید 2.3 نمی‌دونم! البته الآن اکثر مدل‌های جدید S2 به طور پیش‌فرض اندروید 4 دارند چون سامسونگ از آوریل امسال (2012) اس2 رو با اندروید 4 تولید می‌کنه.

در مود پرسش دوم هم:
    مدلی که برند SAMSUNG رو فقط در پشت داره معلوم نیست اصلاً اصل باشه و اصلاً توصیه نمی‌شه! (باید هم در ججلو و هم در پشت SAMSUNG وجود داشته باشه)
    بهتریناش به ترتیب:
    1.made in korea by samsung
    2.made by samsung
    3.made in china by samsung

مدلی کره‌ایش (made in korea by samsung) فقط اوایل عرضه‌اش و موقعی که ت‌ح‌ر‌ی‌م‌ا‌ت شدت نگرفته بود پیدا می‌شد اما الآن اصلاً نیست و پیدا نمی‌شه، فقط دو مدل می‌مونه که made in china by samsung و made by samsung هست، مدل made by samsung به نظر من بهتره (احتمال زیادی این مدل مونتاژ ویتنام هست چون در دفترچه راهنمای گوشی من زده printed in vietnam) پس بین دو مدل made in china by samsung و made by samsung بهتون made by samsung رو توصیه می‌کنم ولی حتماً باید همه مدل ها جلوشون برند SAMSUNG رو داشته باشند.
    Last edited by Faramarz-1; 18-08-2012 at 17:06.

15. 2 کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام..

اما الان بالارفته..

The Adreno 220 isn't exactly the most powerful GPU around, but Sony have managed to get the best out of it - 37.5fps in NenaMark 2 is a playable framerate, despite the high resolution (the 720p Xperia S screen has 140% more pixels than the WVGA screen of the Galaxy S II, for example).

The SunSpider and BrowserMark browser benchmarks report better performance than other Gingerbread phones, but can't match the highly optimized Ice Cream Sandwich browser (at least not until the ICS update).

الان نمیدونم ولی 960 توی علاالدین دیدم طبقه 4 یا 5 ( نمیدونم دقیق ).
    شما از کجا گرفتی؟
    راستی این تصاویر رو کنار هم بزارید تفاوت ها بیشتر احساس میشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •