دقیقا همون اتفاقی که واسه من و وین افتاد . وقتی فری بود خیلی خوب باهاش بازی میکردم اما بعد که خریدمش کلا ورق برگشت و شد بدترین چمپم . منم دوباره پولشو برگردوندم .
دقیقا همون اتفاقی که واسه من و وین افتاد . وقتی فری بود خیلی خوب باهاش بازی میکردم اما بعد که خریدمش کلا ورق برگشت و شد بدترین چمپم . منم دوباره پولشو برگردوندم .
تو پبچ چبزی نبود از Kha'Zix نرف نشده ولی واقعا عجیب ؟!!!!دقیقا همون اتفاقی که واسه من و وین افتاد . وقتی فری بود خیلی خوب باهاش بازی میکردم اما بعد که خریدمش کلا ورق برگشت و شد بدترین چمپم . منم دوباره پولشو برگردوندم .
به نظرم یه Kha'Zix ـه خوب باید بدونه Passive ـش چیه و ازش استفاده کنه ...
بعد تانکش هم نکن که جالب نیست ... Off Tank برو / jUngle هم بهتر جواب میده .
وین هم من دارم Ip جمع میکنم بگیرمش ... بهترین adc ـه
اقا این داریوش زیادی قوی نیست ؟مثلا گارن و داریوش جفتشون فول آیتم باشن ، داریوش می خورتش ! کلا آخره بازی ها اگه داریوش متوسط هم حتی فید شده باشه هیچکس نمی تونه جمعش کنه
کانترش کیان ؟
کلا تانک به نطرتون به ترتیب کیا خوبن ؟
![]()
Passive مجیک دمیج میزنه همراه با دمجبه نظرم یه Kha'Zix ـه خوب باید بدونه Passive ـش چیه و ازش استفاده کنه ...
بعد تانکش هم نکن که جالب نیست ... Off Tank برو / jUngle هم بهتر جواب میده .
وین هم من دارم Ip جمع میکنم بگیرمش ... بهترین adc ـه
اف تانک رفتم ولی بی فایدس کلا اوایل فقط همین میرفتم تو فری که عالی بود ولی همون الان روش میرم اصلا جواب نمیده ....
فقط به نظر Cr خیلی روش جواب میده ولی تا بیای این بندازیم تیم باخته
ایتم اف تانک این میرم
![]()
Last edited by Fusi0n; 22-11-2012 at 18:31.
یعنی محاله تو رنکد بنش نکنن خدایی OP ئه
نرفم شد الکی نرف شد هیچ تغییری نکرد
هیچ شانسی اصلا جلوش نیست مگه اینکه با jayce بزنیش
Passive ـش هروقت دمیج نمیزنه ... باز بخونش ...Passive مجیک دمیج میزنه همراه با دمج
اف تانک رفتم ولی بی فایدس کلا اوایل فقط همین میرفتم تو فری که عالی بود ولی همون الان روش میرم اصلا جواب نمیده ....
فقط به نظر Cr خیلی روش جواب میده ولی تا بیای این بندازیم تیم باخته
ایتم اف تانک این میرم
×××
الان یه دست رانکد رفتیم تیمی وایی چه فیدی دادیم من و این Jackson
علی :
حسام :
ممد :
من :
حامد :![]()
پاککککککککککککککککککککک
Last edited by Fusi0n; 23-11-2012 at 18:25.
بچه ها موافقین به مدیران بگیم اسم تاپیک رو عوض کنه ؟
اخه این بازی دیگه واسه خودش کسی شده و الان جزو بهترین بازی های مولتی انلاینه . سبک جدیدی رو هم اورده . چرا اسمش باشه dota allstars نوین ؟
اون کسی که تاپیک رو زده میخواسته به خاطر اسم دوتا توی نام تاپیک واسه این بازی طرفدار جمع کنه که خوب کاری کرده . اما فکر کنم اگه اسمش الان عوض بشه بهتره . نظرتون چیه که بشه همون league of legends .
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)