دوستان قضیه این آنا چیه ؟؟؟؟
میشه توضیحات بدین
دوستان قضیه این آنا چیه ؟؟؟؟
میشه توضیحات بدین
قبلاً زیاد گفته شده. همون سیمبیان3 هست ولی با پوسته و ظاهر جدید. یه سری امکانات جزئی هم بهش اضافه شده.
ما كه نفهميديم بالاخره اين آنا كي مياد.
بعد از این همه مدت رفتم یه فروشگاه ان ایت پیدا کردم کثافت میگه گوشی نوکیا با گارانتی اصل که خود مرکز خدمات نوکیا هم تاییدش کرده 530 تومن
دو هفته ی پیش هم خودم زنگ زده بودم دقیقا همین قیمتو داده بود
کثافت یه ریال هم پایین نمیاد
شهرستانی بودن خدایی این دردسرارم داره !!
بروبچز بیرون شیرین 470 میدن .با گارانتی بی گارانتی هم میدن 480 تومن .
الان دو هفتس شیتیل جوره منتها کثافتا را نمیدن. یه جا میرم کل گوشی از پلمپ بازه به طرف میگم چک میکنم سریالوها طرف یهو سرخ و سفید میشه
یه جا میرم میگم سریالای چک کردنی همش اشتباهه من سی تا سریال بهت میدم مال گوشی های دو سیمکارته ی چینی همه جلو چشمت تایید میشن !!
یه جا یمرم خوش سابقه کلی گوشی ازش خریدیم میگه من دارم اصل مجاره !!!
من شنیدم فنلاندی حالا صدی یک ممکنه یگر باید اما مجار نشنیده بودم !!
خلاصه ان هشت رو نخریده این همه بلا سرمون اومده
میخوای Nهشت بگیری فقط از یه نمایندگی یا مرکز فروش معتبر بگیر تا خاطرت جمع باشه. برای اینکه بدونی کدوم فروشگاه مورد تأیید و معتبره مثل من به نمایندگی نوکیا تهران(تلفنش توی سایت فارسی نوکیاست) تماس بگیر و بپرس میگه. بعد دیگه نیازی حتی به چک کردن سریال و.... پیدا نمیکنی و با خاطر جمعی میتونی خرید کنی. نمایندگی های مجاز هم معمولاً نمونه های مونتاژ شده در شعبه ی چینی نوکیا که دارای زبان فارسی هست رو عرضه میکنن. خلاصه ی کلام Nهشت رو فقط از نمایندگی مجاز یا فروشگاههای مورد تأیید تهیه کنین.
مرسی دوست عزیز
میگم دیشب کانال farsi یک داشت میگفت گوشی ان هشت فیلمبرداریش چهار mp هستش .یکی هم گفتش سه gp هس !!!!
من گفتم با نرم افزار سه دی مکس اگه بشه با عکساش کار بشه خیلی خوبه .
با این ویندوز هفت رفتم تو تو سایت com نقطه nokia چیز خاصی نوشته نشده بود .
خیلی خسته شده بودم رفتم یه ساندویچ هات سگ خوردم . به علاوه ی یکمی هم پنیر برگر
بعدش گفتم یا میرم گوشی سیب آیفون رو میخرم یا گوشی سامسونگ کهکشان سین
اگه نشد حتما htc احساسی رو میخرم .هرچند htc الهام بخش اومده خیلی بهتر از همه ی ایناست !!!
خدایا به ملت یه کم کار بده از بیکاری نمیرن !!! بابا من هر جا میرم دست رد میزنن به سینم تو میگی ان هشت درسته یا ان ایت !!!
ولی جدای از اینا معمولا رسم بر اینه که حروف یک رقمی رو همون انگلیسی بگن بقیه رو فارسی . مثل فیفا 11 و الخ .
بابت راهنماییت هم مرسی . فردا برم دنبالش ببینم چی میشه.
دوست عزیز انا تا اخر اگوست میاد یعنی اخر این ماه
توی موبایلستان بحث رو این بود که مممکنه اصلا آنا نیاد یه دفعه ای بلا بیاد
هرچند بازم بحث داشتن سر اینکه این گوشی کشش داره اون سیستم عامل رو بکشه یا نه
بابا بیخیال این بحث ها شید ... ان ایت = ان هشت
.
.
.
فکر نکنم نوکیا همچین کاری بکنه....توی موبایلستان بحث رو این بود که مممکنه اصلا آنا نیاد یه دفعه ای بلا بیاد
belle آپدیت بعد آناست..
مگه میشه نوکیا آپدیتی رو که این همه روش مانور داده رو بیرون نده و آپدیت بعدی رو بده؟!!!
![]()
دوست عزیز نوکیا اوضاعش عجیب درام تر از این حرفاست . تمام مسئولانش افتادن به مصاحبه کردن . تو حساب کن فقط دو درصد بازار گوشی های هوشمند آمریکا رو در اختیار داره. عملا آخرینه. این در حالیه که بیشتر از همه هم خدایی زحمت میکشه. همین گوشی اکثر امکانات ممکنه رو داره .
اگه دیدید یهویی گفته همراه با گوشی اشانتیون شترمرغ هم میدیم باور کن بلا که سهله !!!!
ولی خدایی دقت کنید همیشه آخرین گوشی که دست به ساختار شکنی میزنه همین نوکیاست . حساب کنید دو سال پیش این سیمبیانو ول میکرد میرفت سراغ یه سیستم عامل جدید الان اوضاعش این نبود خدایی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)