تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 246 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این Creation Master چیه ؟ یه توضیح کوچولو میدی ؟
    یک ادیتور کامل برای فیفا هست که رینالدو برنامه نویسش هست این برنامه رو کسی بتونه با تسلط کامل بر تمام قسمت هاش کار کنه می تونه فیفا رو کن فیکون کنه می تونه علاوه بر لیگ های موجود لیگ اضافه کنه بازیکن اضافه کنه هر چند تا که بخواد تیم ملی و باشگاهی اضافه کنه من واسه 09 تیم ملی ایران و لیگ ایران رو همراه با جام حذفی اضافه کردم و یه منیجر مود رو با استقلال رفتم. کلی حال داد...
    بچه ها شدیدا ازتون خواهش می کنم به لیگ ایران برای قرار گرفتن در فیفا 12 رای بدید باز هم می گم من کشته مرده لیگ ایران نیستم ولی قبول کنید بین این همه لیگ نا آشنای موجود توی فیفا یکیش ایران باشه خیلی فاز میده اصلا بودنش خیلی بهتر از نبودنشه چند ثانیه بیشتر وقت نمی گیره توی صفحه اولی سمت راست هست ایرانیان لیگ رو انتخاب کنید و رای بدید. فکر کنم هر روز می تونید رای بدید من خودم هر روز رای میدم سایت رو به علاقمندی هام اضافه کردم دارم رای میدم 10 ثانیه بیشتر وقت نمی گیره

2. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه IranApadana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

تا الانش که

Voting Poll

The Most Important League for FIFA 12

Dutch League (5%)
    Suadi Arabian League (4%)
    Iranian League (90%)
    Romanian League (1%)

Total : 2461 votes

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

میترسم آخرشم نسازنش....

داره خودمونی میشه ashlee_m20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ناشناخته

پيش فرض

یعنی واقعا یک نفر نیست جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

تو رو خدا جواب بدين
    اگه ميشه rating يا همون overall بازيكنان تيم هاي Man.utd _barcelona_chelsea_R.madrid_ac ac.milan_inter milan_arsenal رو بديد
    ممنون
    اخه هرچي تو گوگل سرچ كردم كير نياوردم
    اگه سخته واستون . از كليد print screen از squad تيم عكس بگيريد (لطفا از كل تيم .يعني هم صفحه اول تيم هم صفحه دوم ......)
    و روي همين forum يا 4shared اپ كنيد
    تو رو خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا ديگه سوال نكنيد . عمل كنيييييييييييييييد

داره خودمونی میشه ashlee_m20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ناشناخته

پيش فرض

تو رو خدا جواب بدين
    اگه ميشه rating يا همون overall بازيكنان تيم هاي Man.utd _barcelona_chelsea_R.madrid_ac ac.milan_inter milan_arsenal رو بديد
    ممنون
    اخه هرچي تو گوگل سرچ كردم كير نياوردم
    اگه سخته واستون . از كليد print screen از squad تيم عكس بگيريد (لطفا از كل تيم .يعني هم صفحه اول تيم هم صفحه دوم ......)
    و روي همين forum يا 4shared اپ كنيد
    تو رو خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا ديگه سوال نكنيد . عمل كنيييييييييييييييد

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

یک ادیتور کامل برای فیفا هست که رینالدو برنامه نویسش هست این برنامه رو کسی بتونه با تسلط کامل بر تمام قسمت هاش کار کنه می تونه فیفا رو کن فیکون کنه می تونه علاوه بر لیگ های موجود لیگ اضافه کنه بازیکن اضافه کنه هر چند تا که بخواد تیم ملی و باشگاهی اضافه کنه من واسه 09 تیم ملی ایران و لیگ ایران رو همراه با جام حذفی اضافه کردم و یه منیجر مود رو با استقلال رفتم. کلی حال داد...
    بچه ها شدیدا ازتون خواهش می کنم به لیگ ایران برای قرار گرفتن در فیفا 12 رای بدید باز هم می گم من کشته مرده لیگ ایران نیستم ولی قبول کنید بین این همه لیگ نا آشنای موجود توی فیفا یکیش ایران باشه خیلی فاز میده اصلا بودنش خیلی بهتر از نبودنشه چند ثانیه بیشتر وقت نمی گیره توی صفحه اولی سمت راست هست ایرانیان لیگ رو انتخاب کنید و رای بدید. فکر کنم هر روز می تونید رای بدید من خودم هر روز رای میدم سایت رو به علاقمندی هام اضافه کردم دارم رای میدم 10 ثانیه بیشتر وقت نمی گیره

دوست عزیز همین خود ایران رو اضافه کنن برا 7 پشتمون بسه،چه برسه به لیگ ایران...
    نظرسنجی نیست که خود ایران اضافه بشه؟؟؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

fifa 11 خیلی پیشرفت خوبی نسبت به نسخه های قبلیش داره.
    من که روزی یکبار رو حتما بازی میکنم.

داره خودمونی میشه mr7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

دوستان من پچ آخر بازیو از سایت فیفا دانلود کردم حجمش 20 مگ هست ولی نصب نمیشه و ای ارور رو میده: old file not found, however a file with the same name found . no update done since the file contents donot match!
    کسی راه حلی نداره؟

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما باید بازی رو از اول نصب کنید و بدون اینکه کرک کنید پچ رو بریزید

و بعد از نصب پچ باید کرک مخصوص پچ رو بریزید...

11. این کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mr7

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من کریشن مستر11رو نصب کردم اما بعد از کلیک روی open fifa11- ارور میده مشکل کجاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •