سلام دوستان.
من ماشينم را پريروز تحويل گرفتم ولي چيزاشو كه تست ميكردم ديدم چراغ صندوق عقب و چراق داخل اتاق و ضبطش روشن نميشه.
فيوزي چيزي داره كه ممكنه قطع شده باشه؟
سلام دوستان.
من ماشينم را پريروز تحويل گرفتم ولي چيزاشو كه تست ميكردم ديدم چراغ صندوق عقب و چراق داخل اتاق و ضبطش روشن نميشه.
فيوزي چيزي داره كه ممكنه قطع شده باشه؟
بله احتمالا دو تا از فیوزها سوخته
بقل درب راننده کنار تنظیم نور چراغ یک درب هست بازش کنید و سپس مطابق با دفترچه راهنما دو تا فیوز را تعویض کنید
من كه دستش نمي زنم.
مي برم نمايندگي
به هر حال ممنون
معمولا تندر هایی رو که تحویل میدهند برای جلوگیری از خالی شدن باطری فیوز رو بر میدارند.شما خودت درب فیوز را باز کن و از همون فیوز های یدکی یدونه رو بزن سر جاش.
من چک کردم
هم عکس داره و هم از هر فیوز یکی زاپاس گذاشته ببین کدوم فیوز هست و چند آمپر هست از زاپاس استفاده کن
دقیقا روی موتور خودرو محل تنظیم سیم گاز هست که میتونید بوسیله اون پدال رو بالا پایین کنید.البته گاز خور ماشین فرق میکنه.
می تونید ارتفاع پدال رو کم کنید اما دیگه ماشین اون شتاب رو نداره.
کارت های طلایی که پارس خودرو صادر کرده ، در خودروهای مختلف فرق می کنه؟ مثلا کارت طلایی من دو ستاره ست!
بعضی کارتها سه ستاره هستند.
گویا در نوع خدمات ارائه شده در سرویس اول با همدیگه فرق دارند.
میشه کسی در این مورد توضیح بده؟
بردم نمايندگي جيك ثانيه درستش كرد.
مرسي
ولي من نفهيميدم كجا گفتيد عكس داره؟ تو دفترچش كه من پيدا نكردم.
تندری که من دارم نه برگ گارانتی داره و نه کارت گارانتیکارت های طلایی که پارس خودرو صادر کرده ، در خودروهای مختلف فرق می کنه؟ مثلا کارت طلایی من دو ستاره ست!
بعضی کارتها سه ستاره هستند.
گویا در نوع خدمات ارائه شده در سرویس اول با همدیگه فرق دارند.
میشه کسی در این مورد توضیح بده؟
همه امور گارانتی از طریق نمایندگی با استفاده شماره موتور و شماره شاسی انجام میشه!
جعبه فیوز را که باز کنی داخلش عکس تمام قسمتها -- شدهولي من نفهيميدم كجا گفتيد عكس داره؟ تو دفترچش كه من پيدا نكردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)