سلام
دوست عزیز اولا فارسی بنویس
دوما مشخصات سیستمم در امضام هستش و با گفته شما
فیزیک high
انتی الیانس 16x
تمام معرفه های catalyst درایور high quality
با تمام اینها C میگیرم با اوراج امتیاز 59.5
سلام
دوست عزیز اولا فارسی بنویس
دوما مشخصات سیستمم در امضام هستش و با گفته شما
فیزیک high
انتی الیانس 16x
تمام معرفه های catalyst درایور high quality
با تمام اینها C میگیرم با اوراج امتیاز 59.5
سلام
دوست عزیز شما ویندوزتون چی هست و چند بیتی هست؟
سلام
دوستان در حین بازی هر 5-6 دقیقه یکبار تصویر تار میشه و همه چی دارای سایه خودش میشه بعد دوباره تصویر درست میشه.
اشکال از چیه؟
رم 3
گرافیک 9600
آقا یکی به داد من برسه توی چاپتر 15 یعنی حول حوش 61 درصد اونجا که میره دفتر دریک توی اسکله بعد با اونا میره چند نفر رو میکشند بعد برمیگرده دفتر دریک یه چیزی بر میداره دیگه من نمیدونم چیکار کنم .لطفا راهنمایی کنید ممنون.
ویندوز هفت 32 بیتی
شما باید پولتون رو به 27500 تا برسونید تا محل برونو با یک نقطه قرمز تو نقشه مشخص بشه و برید اونجا و طلب برونو رو بدید.
اون چیزی که از تو دفتر بر میدارید 23000 تا پوله ، اگه پول کم دارید باید یا ماشین اوراق کنید یا از مغازه ها دزدی!! کنید
داداش این PHysx چیچیه!!؟!؟!
سیروس جان من هنوزم نتونستم این dlc ها رو که گفتی بیارم تو بازی با اینکه از کرکی که خودت دادی استفاده کردم BFC بود دیگه اخه تو اون لینک کرک که دادی یه کرک دیگه هم بود
حالام میترسم از اون یکی استفاده کنم که سیو ها رو استفاده کنم باز نشه مجبور شم دوباره شروع کنم؟
راستی یه سوال
اگه این dlc ها رو بیاریم و لباس اضافی رو داشته باشیم وقتی پلیس دنبالمون کرد با تعویض لباس بیخیال میشه؟؟؟؟؟؟؟
چطوری تو خیابون که هستیم لباس عوض کنیم؟اصلا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Tanzimat :
1900*1200
PhysX = None
Anti Analising = On
Anistropic Filter = 16X
Detail = High
Ye Test Begir Lotfan Dastet Dard Nakone
Dar Zemn Win Farsi Nadare Bebakhsid Pingilish Neveshtam
منم با این مشخصات C گرفتم .
Main : Giga EP45-UD3R
CPU : Q6600
Ram : 2x2G Geil
VGA : ATI 4870
من با حداکثر گرافیک و رزولیشن 1280x1024 متوسط فریمم 58 بود .
اگر بتونید با حداکثر گرافیک بالای 75 فریم بگیرید بتون B میده و اگر بالای 100 بگیرید بتون A میده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)