تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 827 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام...
    من میخوام این هارد 2 ترابایت از محصولات شرکت وسترن دیجیتال رو بگیرم
    my book essential dedition 2tb black usb3.0 and usb2.0
    قیمتش 145 تومان است.آیا هارد خوبیه؟ آیا تو این رنج قیمت بهتر از این هم پیدا میکنم؟در کل اگر بخوایم یه هارد را فقط داخل خونه استفاده کنیم و نخوایم جابجاش کنیم هارد آداپتوری بهتره یا یو اس بی؟منظورم از نظر مقاومت و طول عمره؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...
    من میخوام این هارد 2 ترابایت از محصولات شرکت وسترن دیجیتال رو بگیرم
    my book essential dedition 2tb black usb3.0 and usb2.0
    قیمتش 145 تومان است.آیا هارد خوبیه؟ آیا تو این رنج قیمت بهتر از این هم پیدا میکنم؟در کل اگر بخوایم یه هارد را فقط داخل خونه استفاده کنیم و نخوایم جابجاش کنیم هارد آداپتوری بهتره یا یو اس بی؟منظورم از نظر مقاومت و طول عمره؟
    سلام
    اسم دقيق و صحيح فقط My Book Essential هست (black از كجا اومد !!!). كه همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت ميكنه و از بهترين هاي بازار هست .
    اگر براي جابجايي نمي خواهيد همون مدلهاي آداپتوري بهتر هست چون هم ارزانتر هست و هم با داشتن منبع تغذيه كاملاً مستقل ضريب امنيت بيشتري دارد .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    اسم دقيق و صحيح فقط My Book Essential هست (black از كجا اومد !!!). كه همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت ميكنه و از بهترين هاي بازار هست .
    اگر براي جابجايي نمي خواهيد همون مدلهاي آداپتوري بهتر هست چون هم ارزانتر هست و هم با داشتن منبع تغذيه كاملاً مستقل ضريب امنيت بيشتري دارد .
    تو سایت چاره اسمشو اینطوری نوشته بود

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

تو سایت چاره اسمشو اینطوری نوشته بود
    منظور رنگش بوده ... چیزی نیست که بخواد روش بحث تخصصی بشه! البته اینو بگم که بعضی از مشخصاتی که از قطعات تو این سایتا مثل دی جی کالا و چاره مینویسن اشتباه است! بهترین راه استفاده از سایت اصلی سازنده است.

6. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من ميخوام يه هارد اكسترنال بخرم كه فقط هم تو خونه باشه و براي آرشيو ازش استفاده كنم..سرعت و چيزهاي ديگه برام اهميت نداره فقط ايمني و از دست نرفتن اطلاعات برام اهميت داره..500G هم برام كافيه..پيشنهادتون چيه؟
    اين هم بگم كه چون رو pc ام نتونستم از 2 تا هارد اينترنال بدون دردسر استفاده كنم الان ميخوام اكسترنال بگيرم..يه 160 گيگ اينترنال ساتا اضافه كردم به سيستمم ولي مشكلات عجيب بوت شدن و شناختن هارد دوم برام پيش اومده و بعضي وقتها اصلا" كامپيوتر روشن نميشه..بعضي وقتها فقط هارد اولم رو ميشناسه!! حدس خودم ضعيف بودن پاور يا مادر بوردم هست..كسي ميدونه اين مشكل رو چه جوري ميشه حل كرد؟
    ممنون..موفق و سلامت باشيد..

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من ميخوام يه هارد اكسترنال بخرم كه فقط هم تو خونه باشه و براي آرشيو ازش استفاده كنم..سرعت و چيزهاي ديگه برام اهميت نداره فقط ايمني و از دست نرفتن اطلاعات برام اهميت داره..500G هم برام كافيه..پيشنهادتون چيه؟
    اين هم بگم كه چون رو pc ام نتونستم از 2 تا هارد اينترنال بدون دردسر استفاده كنم الان ميخوام اكسترنال بگيرم..يه 160 گيگ اينترنال ساتا اضافه كردم به سيستمم ولي مشكلات عجيب بوت شدن و شناختن هارد دوم برام پيش اومده و بعضي وقتها اصلا" كامپيوتر روشن نميشه..بعضي وقتها فقط هارد اولم رو ميشناسه!! حدس خودم ضعيف بودن پاور يا مادر بوردم هست..كسي ميدونه اين مشكل رو چه جوري ميشه حل كرد؟
    ممنون..موفق و سلامت باشيد..
    سلام
    با توجه به اينكه احتمالا پاور سيستم شما ضعيف هست و هم اينكه جابجايي هم ندارين مدلهاي دسكتاپي رو به شما توصيه ميكنم .
    با توجه به اينكه دسكتاپي (آداپتوردار) ميخرين توصيه ميكنم كه يك تربايت رو بخرين ، 500 گيگ براي دسكتاپي به نظرم هدر دادن پول هست . چون شما براي آرشيو ميخواهيد پس 500 گيگ سريع پر ميشه ، هم اينكه 500 گيگ دسكتاپي به سختي پيدا ميشه ، يعني در بازار مدلهاي دسكتاپي عمدتا از يك ترابايت به بالا هست

طبق معمول هميشگي در حال حاضر بهترين هارد اكسترنال وسترن هست مدل My Book Essential هست كه عمدتا در بازار بصورت USB2+USB3 هست يعني همزمان ايندو اينترفيس رو ساپورت ميكنه .
    Last edited by ata.royalfalcon; 25-05-2011 at 14:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه سوال از کسانیکه هارد اینترنال سیگیت باراکودا 7200.12 استفاده میکنن دارم (میدونم اینجا مربوط به اکسترنالاست ولی یجورایی مربوط به این بخشه) من تو پست های قبلی گفتم که اکسترنال سیگیت گوفلکس دسک داشتم که بعد خرابی عجیب فرستادم گارانتی که گفتن سالمه (( جلو چشم نماینده تبریز- سیب ازمایش کردیم خودشم قبول کرد درست نشده) وبه خاطر صداهای تق تق بلند فرستاده بودم که درهر صورت بعد اوردن خونه بازکردم و قطعه پایینشو انداختم بیرون و خود هاردو از توی قاب دراودرم و زدم سیستم که تو سیستم جواب داد و همه ازمایشا میگن سالمه و خوشبختانه یدونه هارد رو تونستم نجات بدم مسالهمن اینجاست که وقتی سیستم روشن میشه (من 2 تا دیگه هارد دارم مکستورن که موقع روشن شدن سیستم یا خاموش کردن صدای خیلی ضعیف که ظاهرا صدای پارک کردن هد هاست میاد) اما این باراکودا خیلی صداش بلندتره میخواستم ببینم صدمه دیده اینجور شده یا باراکودا مدل 7200.12 اینجوریه و صدای بلند تری میاد همون تق رو میگم ((( من حدس میزنم مشکل آداپتور و بدنبال اون هم به خاطر آداپتور قطعه و پایه هارد سوخته که مشکل برق رسانی باعث اون تق تق ها میشده الان فقط نمیدونم این یدونه تق شروع سیستم یا خاموش سیستم عادیه یا باز مانده خرابی .. همه برنامه ها میگن سالمه حتی چک دیسک
    Last edited by onehellsing; 25-05-2011 at 14:37. دليل: ناقص

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال از کسانیکه هارد اینترنال سیگیت باراکودا 7200.12 استفاده میکنن دارم (میدونم اینجا مربوط به اکسترنالاست ولی یجورایی مربوط به این بخشه) من تو پست های قبلی گفتم که اکسترنال سیگیت گوفلکس دسک داشتم که بعد خرابی عجیب فرستادم گارانتی که گفتن سالمه (( جلو چشم نماینده تبریز- سیب ازمایش کردیم خودشم قبول کرد درست نشده) وبه خاطر صداهای تق تق بلند فرستاده بودم که درهر صورت بعد اوردن خونه بازکردم و قطعه پایینشو انداختم بیرون و خود هاردو از توی قاب دراودرم و زدم سیستم که تو سیستم جواب داد و همه ازمایشا میگن سالمه و خوشبختانه یدونه هارد رو تونستم نجات بدم مسالهمن اینجاست که وقتی سیستم روشن میشه (من 2 تا دیگه هارد دارم مکستورن که موقع روشن شدن سیستم یا خاموش کردن صدای خیلی ضعیف که ظاهرا صدای پارک کردن هد هاست میاد) اما این باراکودا خیلی صداش بلندتره میخواستم ببینم صدمه دیده اینجور شده یا باراکودا مدل 7200.12 اینجوریه و صدای بلند تری میاد همون تق رو میگم ((( من حدس میزنم مشکل آداپتور و بدنبال اون هم به خاطر آداپتور قطعه و پایه هارد سوخته که مشکل برق رسانی باعث اون تق تق ها میشده الان فقط نمیدونم این یدونه تق شروع سیستم یا خاموش سیستم عادیه یا باز مانده خرابی .. همه برنامه ها میگن سالمه حتی چک دیسک
    سلام
    کسی جواب نداد ولی من نظرمو میگم
    اگر همون لحظه استارت و خاموش کردن سیستم این صدا رو میده و در بقیه موارد بدون صدا هست پس مشکلی نداره ، ما هم یه سیستم دسکتاپی داریم با هارد 320 گیگ مکستور که در لحظه استارت هم یه صدایی میده و در بقیه زمانها صدایی نداره و این سیستم رو سه سالی هست که داریم تا الان مشکلی نداشته .
    ولی اگر در تمامی ساعات صدا میده و سیستم هم هنگ میکنه نشاندهنده رو به موت بودن هارد هست .
    البته این رو هم اضافه کنم که بعضی از هاردها اصولا پرسروصدا هستن و بعضی دیگر هم بی صدا هستن .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به هارد های بوفالو چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینم لینکی که میگفتم هارد های سیگیت بخصوص goflex desk اداپتور دارا جنس های اشغالی هستن و نخرید (مال من سوخت و ازش میوند یه هارد اینترنال خوشبختانه زود فهمیدم تا حدی این قطعه رو نجات دادم
    اینکه میگفتم خود به خود روشن میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از onehellsing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •