تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 252 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آقای 0511 طرفداری شما واقعا رو اعصاب آدم راه میره!!!
    من به عنوان یه استقلالی حاضرم تیمم نوزدهم بشه بشرطی پیرسپولیس بیستم شه تو جدول
    یا اینکه پرسپولیس رو دبل کنیم, که کردیم
    درسته دیگه شور و هیجان قدیم رو نداره ولی تا حدودی ارضا کنندس, از فوتبال ایران همین برامون مونده دیگه!
    پیشنهاد میکنم شما هم اگه یه طرفداری واقعی هستی این منطق اهل بیتیت رو کمی کنار برازی
    عالم و آدم دست به دست هم دادن تا برد استقلال رو لوس جلوه بدن, چرا؟ چون حداقل روزنه امیده 50 درصد فوتبال دوستان
    از بین نره. سیاست در فوتبال ملی مردمی یعنی همین دیگه.
    یه طرفدار واقعی هیچوقت نمیگه تیم ما بد بود (حتی اگه بوده) ولی بردیم, اگه بردیم پس بهتر بودیم, حتی اگه ده تا دروازه خالی
    هم گل نکرده باشن, حتی اگه ما فقط یه موقعیت داشتیم, ما بهتر بودیم چون 3 امتیاز رفت تو حساب ما. دروازه خالی بیرون زدن که نمیشه
    امتیاز!
    دیگه باید قبول کرد که "ما بردیم و ما بردیم, جوجه کبابو ما خوردیم"
    ------------------------------
    نوشته شده توسط گرافيكار مشاهده تاپيک
    خيال همه رو راحت كنم طبق قوانين داوري اگه مهاجم از قبل تعادلش رو از دست بده و كاملا روي زمين افتاده باشه و مدافع به همين صورت شبيه تكل محمدي روي پاي مهاجم بره يكي از خطاهاي 9 گانه اتفاق افتاده و پنالتيه
    میشه متن دقیق این مورد خطا رو به زبان انگلیسی بدید؟ ترجمه مشکوکه!
    در ضمن این حرف شما یعنی محمدی هیچ عکس العملی تو اون موقیعت تک به تک انجام نمیداد! اصلا با منطق جور درنمیاد!
    همین آقای گرافیکار که شما ازش نقل قول گرفتی برای اشتباهات داوری بازی چلسی و بارسا صحبت از مدیریت بازی توسط داور میکرد که هر برخوردی حتی نزدیک به
    خطاهای 9 گانه که پنالتی نسیت, وگرنه هر بازی 10 تا پنالتی داشت!
    Last edited by آرش-19; 02-04-2011 at 00:15.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یعنی کلا پرسپولیس خوب بازی کرده! و حقش برد بوده !
    خوب بازی کردن فقط به این مفهوم نیست که چپ و راست حمله کنی! به معنی خوب دفاع کردن هم هست! به معنی خوب از موقعیت استفاده کردن هم هست، به معنای حفظ کردن نتیجه هم هست! معانی زیادی عبارت "خوب بازی کردن" رو تشکیل میده.
    چیزی که مشخصه اینه که پرسپولیس بخشی از خوب بازی کردن که حمله کردن باشه رو خوب انجام داد! طبیعتا این بحش از فوتبال همیشه به مزاج هواداران سازگارتر هستش و خب... حمله کردنه که گل به ارمغان میاره!
    به نظر من تو داربی 70 پرسپولیس خوب حمله کرد و از تمام عناصر هجومیش استفاده کرد! اما در اینکه بیایم بگیم کلا پرسولیس خوب بازی کرد و حقش برد بود جای بحث داره...
    .
    .
    به نظر من برخی از دوستان استقلالی هم دیگه دارن خیلی چشمشون رو، رو به حقایق می بندن! دیگه پنالتی از اون تابلوتر نبود! شما بیاین پنالتی داربی بزرگ انگلستان تو اف ای کاپ (یونایتد - لیورپول) این فصل رو نگاه کنید!! هاوارد وب کسی که فینال های CL و FWC تو سال رو سوت زده، میاد دقیقه 2 خطای پنالتی ای رو به سود منچستر سوت میزنه که نسبت به حرکت محمدی به مراتب از نظر ضربه و قدرت اون ناچیزه!
    جناب ترکی هم قشنگ مشرف بود رو صحنه! این یه واقعیته که وقتی بازیکنی درک نداره که توی محوطه جریمه داره پای یه بازیکن حریف رو میگیره، داور باید شعورش برسه که سوت بزنه و اعلام خطا کنه!
    دوستان استقلالی عزیز هم بیان کلاشون رو قاضی کنن! اگه احمدی همین حرکت رو رو مجیدی انجام میداد و ترکی پنالتی نمی گرفت، چه ریکشنی از خودشون نشون میدادن!
    بعد دوستان! شما زیادی کمیته داوران رو جدی گرفتن! کمیته داورانی که داوراشون تو جام ملت ها شاهکار می کنن، به نظر من مقصر شماره یک هستند که بزرگترین و پرتماشاگرترین دربی و مسابقه فوتبال باشگاهی در آسیا رو میدن به یه داور وطنی! ضمنا مطمئن باشید هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه! وضع داوری و مدیریت داوری مملکتمون اونقدر افتضاحه که کارشناس هایی که تو برنامه نود میان هم نمیتونن رسما بگن که آقا داور فلان بازی اشتباه کرد و افتضاح عمل کرده!!
    .
    .
    پرحرفی کردم... شرمنده...
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من که کارشناس نیستم به طور قطع بگم پنالتی بوده یا نه!
    ولی اینکه از این صحنه پرچم کاوه درست کردن برای کمرنگ کردن بعضی مسائل! همین خون آدمو یجوش میاره!
    (منظورم طرفدارا نیست, سیاست کلان پشت فوتبال و رسانه ای که از همین فوتبال حمایت میکنه سیل طرفدار رو به این مسیر کشونده)
    به عنوان مثال, یک طرفدار پرسپولیس بعد از شکست دربی اولین چیزی که تو ذهنش شکل دادند همین صحنه مشکوک بود.
    به ذهن نشانه هایی دادن که این سوال رو نپرسه که چرا تیم ما ضربه آخر خوب نمیزنه؟ چرا دفاع متزلزلی داره؟ چرا این فصل
    بدترین نتایج رو گرفته؟ چرا باعث و بانیش از سره جاش یه تکون هم نخورده؟ و خیلی چراهای دیگه که پرسیدنش ممکنه
    جایگاه بعضی ها رو به خطر بندازه!!!!!

وگرنه تو خیلی از بازی های بسیار مهمتر از این دربی پنالتی های واضح تر از این گرفته نشده. این دروغ ها و سیاستهاس
    که اعصاب آدم رو خورد میکنه.
    آخه تا کی میخوان این نمایش خیمه شب بازی فوتبال رو ادامه بدن؟!
    Last edited by آرش-19; 02-04-2011 at 00:43.

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیگه رو بحث رو ادامه نمیدم !
    دوست عزیز شما میگی چرا سوال یکی بود ؟!!؟!؟
    خب باید یه چیزی می پرسید معمولا هم این تیپ سوالا رو می کنه !
    خب این سوال خیلی هاست؟
    کی بهتر بازی کرد؟
    دربی فقط 3 امتیاز نیست که بگیری و بری بعدی....
    شما حتی نمی دونید مربی تیم چی گفته و....
    شرمنده نباید وارد بحث میشدم !
    این بحث های شما رو اگر فردی بی طرف ببینه علاوه بر خنده+به اتهامات پوچ شما هم پی میبره.
    خواهشا جواب من رو ندید.
    جوابش سادس چون میخواستن برد استقلال رو بی ارزش جلوه بدن
    من نمیدونم؟این شمایید که نمیدونید نمیخواستم جوابتو بدم ولی اینو دیدم مجبور شدم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجارو بخون....همون اولشم فقط بخون..
    ورزش > لیگ برتر - پرویز مظلومی می گوید پرسپولیس فقط یک نیمه از حریف سر بوده است.

واقعا معلومه حرفایه کی پوچو خنده داره...
    اگه حرفایه من خنده داره خوب بذار ملت بخندن
    به قوله یه بنده خدایی

زحق توفيق خدمت خواستم دل گفت پنهاني

چه توفيقي از اين بهتر که خلقي را بخنداني

موفق باشی

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اميرآبادي: در مورد حيدري حرف بزنم بزرگ مي‌شود/ با اين پاس گل اشتباه بدي كه در دربي داشتم را پاك كردم/ پاس گل من شانسي نبود.

سايت گل ـ‌ مهدي اميرآبادي مدافع راست پاي استقلال كه مقابل پرسپوليس در پست دفاع چپ بازي كرد، عملكرد قابل قبولي داشت و علاوه بر موفقيت در كارهاي دفاعي توانست پاس گل اين ديدار را به آرش برهاني بدهد.
    اميرآبادي در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل مي‌گويد:« امسال آقاي مظلومي به من اعتماد كرد و فكر مي‌كنم تا حالا جواب اعتماد او را داده‌ام. من در آن صحنه كه منجر به گل استقلال شد به خوبي آرش برهاني را ديدم كه قصد فرار دارد و به همين دليل توپ را سانتر كردم و پاس گل من شانسي نبود.»
    اميرآبادي در پاسخ به اين سوال كه فكر نمي‌كني به دليل بازي كردن در دفاع چپ بايد پاي چپ خود را قوي كني، تأكيد مي‌كند:«‌من با پاي چپ هم سانتر مي‌كنم و پاس گل هم داده‌ام ولي پاي راستم قوي‌تر است و خيلي مواقع توپ را روي پاي راستم مي‌آورم و سانتر مي‌كنم.»
    اميرآبادي در پاسخ به اين سوال كه پرسپوليس را چطور ديدي،‌ مي‌گويد:«‌آنها در نيمه دوم چيزي براي از دست دادن نداشتند و مي‌خواستند به گل برسند ولي ما از اشتباهات بازي با النصر عربستان درس گرفته بوديم و نمي‌خواستيم اين پيروزي را از دست بدهيم.»
    اميرآبادي در مورد صحبت‌هاي سپهر حيدري كه شيوه بازي استقلال را به تيم ملي بحرين تشبيه كرد، مي‌گويد:«‌ما بحرين باشيم يا نباشيم مهم اين است كه پرسپوليس را در دو بازي رفت و برگشت شكست داديم و ركورد زديم. من بازيكن قديمي استقلال هستم و اگر در مورد اين بازيكن صحبت كنم بزرگ مي‌شود به همين دليل بهتر است حرف خاصي نزنم.»

goal.com

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

آقای 0511 طرفداری شما واقعا رو اعصاب آدم راه میره!!!
    من به عنوان یه استقلالی حاضرم تیمم نوزدهم بشه بشرطی پیرسپولیس بیستم شه تو جدول
    یا اینکه پرسپولیس رو دبل کنیم, که کردیم
    درسته دیگه شور و هیجان قدیم رو نداره ولی تا حدودی ارضا کنندس, از فوتبال ایران همین برامون مونده دیگه!
    پیشنهاد میکنم شما هم اگه یه طرفداری واقعی هستی این منطق اهل بیتیت رو کمی کنار برازی
    عالم و آدم دست به دست هم دادن تا برد استقلال رو لوس جلوه بدن, چرا؟ چون حداقل روزنه امیده 50 درصد فوتبال دوستان
    از بین نره. سیاست در فوتبال ملی مردمی یعنی همین دیگه.
    یه طرفدار واقعی هیچوقت نمیگه تیم ما بد بود (حتی اگه بوده) ولی بردیم, اگه بردیم پس بهتر بودیم, حتی اگه ده تا دروازه خالی
    هم گل نکرده باشن, حتی اگه ما فقط یه موقعیت داشتیم, ما بهتر بودیم چون 3 امتیاز رفت تو حساب ما. دروازه خالی بیرون زدن که نمیشه
    امتیاز!
    دیگه باید قبول کرد که "ما بردیم و ما بردیم, جوجه کبابو ما خوردیم"
    حق با شماست من معذرت میخوام!!

استقلال خیلی سرتر از پرسپولیس بود پرسپولیس فقط دو سه تا حمله کرد ولی در کل در صد مالکیت توپ و کلا بازی دست استقلال بود و بازیکنای پرسپولیس بیخودی اعتراض کردند به وقت کشی و عرب بازی!!

در مورد صحنه پنالتی هم باید بگم که سرپرست داوران به ترکی 9 داده پس اصلا پنالتی نبوده!!

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حق با شماست من معذرت میخوام!!

استقلال خیلی سرتر از پرسپولیس بود پرسپولیس فقط دو سه تا حمله کرد ولی در کل در صد مالکیت توپ و کلا بازی دست استقلال بود و بازیکنای پرسپولیس بیخودی اعتراض کردند به وقت کشی و عرب بازی!!

در مورد صحنه پنالتی هم باید بگم که سرپرست داوران به ترکی 9 داده پس اصلا پنالتی نبوده!!

موفق باشید
    خیلی زشته که اینجوری طرفداری میکنی!
    مطمئنی طرفدار استقلالی بعید میدونم.
    دلت از یه پرسپولیسی دوآتیشه بیشتر پره, جالبه!
    ادعایی مبنی بر قسمت بولد شده نداشتیم و نداریم, مهم نتیجه بود. سال ها بعد میگن استقلال
    فصل 89-90 دبل کرد, نمیگن که . . . . .
    whatever

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

به عنوان کسی که که 20 ساله طرفداره استقلاله، متاسفم که استقلال طرفدارایی مثل شما رو داره!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

فصل 89-90 دبل کرد, نمیگن که . . . . .
    شما که تا بحث 6 تایی میاد وسط میگید واسه زمان قلقلک میرزاست و جناب شما اون زمان به دنیا نیومده بودی!؟؟؟؟؟؟
    حالا از الان دارید برنامه ریزی میکنید که این 2 برد ناداورانه رو بعدا بکوبید تو سر پرسپولیسیا!؟!؟!؟!؟!؟
    موفق باشید دوست من //

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

[/COLOR]حرف زدن در مورد اين بازيه تموم شده اونم بعد از يه سيزده بدر لذت بخش اصلا برام جالب نيست
    اما يه حرفايي زده شد كه از ديد خودم براي بار آخر جوابشون رو ميدم
    [=The shining;5982347]اون پنالتیو که نصفه کارشناسا قبول ندارن....نجاتی حتی اعتقاد داره رضایی باید کارت هم میگرفت.... داداشه من نیمه دوم که داور فقط به نفع شما سوت میزد....تعداد خطاهایه دو تیمو امارشو یه نگاهی بنداز...پرسپولیس بازی با پاس بیشتر خطا کرده بود تا بازی با استقلال(با توجه به سوتایه ترکی)دیگه خودتون تا اخرشو برین........
    نصف كارشناسا؟؟؟؟؟؟؟
    نصيرزاده كه كل خوزستانيها به ويژه اهوازيها از استقلالي بودنش باخبرن و حتي در ديدار شاهين بوشهر و استقلال در تهران كه اون پنالتي واضح شاهين بوشهر رو خطا ندونست خيلي صريح گفت پنالتي بوده و اخراج محمدي
    به نظر من اين منطق اصلا جاي جواب دادن نداره و از دوستان پرسپوليسي هم يه خواهش دارم كه در اين مورد ادامه ندن

ژ

امیر ابادی خطایی نکرد که اخراج داشته باشه ...ولی اون بادامکی بود که باید اخراج میشد
    شریفاتو تکل از پشت زدن خطا نگرفت کاپیتان فرهادو نصف کردن خطا نگرفت..یه جا یه بازیکنه پرسپولیس (یادم نیس کی بود)پاشو دو متر بالا اورد ولی خبری از خطایه کف پا نبود و..............
    جالبه کدوم وقت کشیو میگی؟این تهمت نیست؟حالا خوبه محمدی یه ماهی به خاطر همون کشاله بازی نکرد...اگه دقت کنی بازیهایه پیشم محمدی از دقیقه 60 به بعد همین مشکل براش پیش میومد و فقط بازی با پرسپولیس نبود

یه پیشنهاده برادرانه
    این بازی گذشت باختینو دبل تو تاریخ ثبت شد....به فکر این باشید که دیگه امیر خان دبلتون نکنه اون میتونه سبل کنه
    کلا این فصل خیلی بد شانسین خدایی دلم براتون میسوزه یه بازیتون با سپاهان تو اصفهان مونده رو 6 تا میچرخه اون بازی....
    جام حذفیم که باز مثل اینکه با سپاهانید....خلاصه به فکر اینده باشین.با این بازیکنایه مشنگتون فقط ابرویه تهرانو میبرید
    هرچی باشه تیمه دومه ما استقلالیا پرسپولیسه

[/COLOR] [/COLOR][/SIZE]
    به نظر منم تركي بعد از اون پنالتي سه خطاي كاملا واضح رو براي استقلال نگرفت
    ولي برام جالبه استقلاليهاي عزيز كه يه هو اينقدر طرفدار عسگري شدن با اين همه اشتباه داوري نظرشون در مورد نمره 9 براي تركي چيه؟
    به قول حسين عزيز اينجا فقط بحث حمايت از داورا و به نوعي لاپوشوني كردنه
    +
    در مورد وقت كشي هم خيلي خوبه ديگه از اين به بعد هركي وقت كشي كرد اگه گفت مصدوم هستم ديگه حرفي نميمونه
    اگه اينقدر مصدوم بود مطمئن باشيد مظلومي اصلا ريسك نميكرد مطمئن باشيد
    +
    در مورد بخش آخر پستتون و پينهاد برادرنتون
    من هم با سروش موافقم بيش از اين از پرسپوليس اين فصل انتظار نميره
    من فكر ميكنم حتي شاهين بوشهر هم راضي به بازي دادن علي عسگر و آقازماني در دفاع چپ و راست نشه

"ما بردیم و ما بردیم, جوجه کبابو ما خوردیم"
    ------------------------------

میشه متن دقیق این مورد خطا رو به زبان انگلیسی بدید؟ ترجمه مشکوکه!
    در ضمن این حرف شما یعنی محمدی هیچ عکس العملی تو اون موقیعت تک به تک انجام نمیداد! اصلا با منطق جور درنمیاد!
    همین آقای گرافیکار که شما ازش نقل قول گرفتی برای اشتباهات داوری بازی چلسی و بارسا صحبت از مدیریت بازی توسط داور میکرد که هر برخوردی حتی نزدیک به
    خطاهای 9 گانه که پنالتی نسیت, وگرنه هر بازی 10 تا پنالتی داشت!
    اول در مورد اون بيت شعر زيبا و عميقتون بايد بگم شكست وزني داره « ما » در مصرع دوم زياديه
    درستش اينه
    ما برديم و ما برديم .... جوجه كبابو خورديم
    در مورد اون ترجمه مشكوك هم بايد بگم من اصلا ترجمه نكردم
    من يه مثال زدم تا مفهوم اون قوانين رو بگم
    وگرنه توي قانون داوري فيفا كه اسم محمدي رو نميارن
    مفهوم ساده اون قانون داوري هم اينه متوقف كردن و جلوگيري از به بازي برگشتن بازيكن مساويست با خطا
    مدرك و لينك و ... توي اينترنت زياده

در مورد بازي بارسا و چلسي فكر ميكنم چون دقيقا توي جريان بحث من با دوستان نبودين اشتباه برداشت كردين
    من گفتم معمولا داورا بعد از مثلا يك اخراج يا يك پنالتي بازي رو مديريت ميكنن نه اينكه به خاطر مديريت بازي تنها خطاي آشكار رو توي 18 قدم نگيره اين ديگه مديريت نيست اشتباه داوريه
    البته بيشتر شبيه مديريت يه ليگه تا مديريت يه بازي

من که کارشناس نیستم به طور قطع بگم پنالتی بوده یا نه!
    ولی اینکه از این صحنه پرچم کاوه درست کردن برای کمرنگ کردن بعضی مسائل! همین خون آدمو یجوش میاره!

(منظورم طرفدارا نیست, سیاست کلان پشت فوتبال و رسانه ای که از همین فوتبال حمایت میکنه سیل طرفدار رو به این مسیر کشونده)
    به عنوان مثال, یک طرفدار پرسپولیس بعد از شکست دربی اولین چیزی که تو ذهنش شکل دادند همین صحنه مشکوک بود.
    به ذهن نشانه هایی دادن که این سوال رو نپرسه که چرا تیم ما ضربه آخر خوب نمیزنه؟ چرا دفاع متزلزلی داره؟ چرا این فصل
    بدترین نتایج رو گرفته؟ چرا باعث و بانیش از سره جاش یه تکون هم نخورده؟ و خیلی چراهای دیگه که پرسیدنش ممکنه
    جایگاه بعضی ها رو به خطر بندازه!!!!!

وگرنه تو خیلی از بازی های بسیار مهمتر از این دربی پنالتی های واضح تر از این گرفته نشده. این دروغ ها و سیاستهاس
    که اعصاب آدم رو خورد میکنه.
    آخه تا کی میخوان این نمایش خیمه شب بازی فوتبال رو ادامه بدن؟!
    به نظر منم دوستان پرسپوليسي ديگه نبايد اين مسئله رو كش بدن تموم شد و رفت
    مطمئنن در ادامه بازيها هم با توجه به وضع اسف بار كميته داوران اين اشتباهات داوري ادامه داره
    هم براي پرسپوليس و هم براي ساير تيمها
    هرچند كمتر سابقه داشته كه در دو ديدار رفت و برگشت دربي دو اشتباه تاثير گذار در نتيجه بازي به ضرر يه تيم اتفاق بيفته
    ولي در هرصورت گذشت
    +
    بله من هم فكر ميكنم بازيكنايي كه اينقدر پول ميگيرن نبايد اينقدر موقعيت گل رو خراب كنن
    اما در مورد دفاع متزلزل
    وقتي ميگيم پرسپوليس خيلي بهتر و كم اشكال تر بازي كرد به همين خاطره
    دقيقا برعكس نظر شما دفاع پرسپوليس در بازي با استقلال برخلاف بازيهاي قبل يكي از بهترين روزهاي خودش رو داشت
    به قول بكن بائر هر خط دفاعي در نود دقيقه اجازه داره يك دو اشتباه هم بكنه
    پرسپوليس فقط يه اشتباه داشت كه اونم رفت توي گل كه البته به خاطر غير تخصصي بودن علي عسگر واقعا قابل چشم پوشيه
    در باقي موارد مجيدي برهاني و باقيه مهاجمين استقلال به خوبي كنترل شده بودن
    چيزي كه براي من كه عادت ندارم فقط سياهي ها رو ببينم جالب و البته اميدوار كننده بود اين بود كه پرسپوليس در نيمه دوم هم در خلق موقعيت موفق بود و هم در ندادن موقعيت به استقلال
    نقطه ضعف اساسي فوتبال ما همينه كه وقتي يه تيم عقبه توي ضد حمله خيلي آسيب پذير ميشه
    كه اين ضعف در بازي پرسپوليس ديده نشد
    اميدوارم در بازيهاي بعد هم اينجور باشه
    فكر نميكنم دوستان استقلالي بتونن از دفاع پرسپوليس توي اين بازي ايرادي بگيرن
    اگر ميتونن بسم الله

از اين پست هر كاربري خواست ميتونه نقل قول بگيره چون به خودم اجازه نميدم كه بگم نقل قول نگيرين
    اما به خودم اجازه ميدم كه جواب ندم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •