شارژ باتری قطع میشه ولی ارتباطش رو با دستگاه هنوز داره
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
شما اینو کجا خوندی؟
آخه برام یه ذره این حرف سنگین میاد
شارژ باتری قطع میشه ولی ارتباطش رو با دستگاه هنوز داره
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
شما اینو کجا خوندی؟
آخه برام یه ذره این حرف سنگین میاد
ببخشید انقد سوال میکنم خب چه فایده ای داره چون من برای اینکه به باطری فشار نیاد باطری رو از لب تاپ بیرون میارم
اگه این گزینه فعال باشه به باطری فشار میاره مثل قبل؟؟؟منظورم اینه که عمر باطری کم نمیشه مثل وقتی که بدون استفاده به لب تاپ وصله؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه این قطع شارج فقط در محیط ویندوز انجام میشه؟؟؟یعنی با بیرون اومدن از ویندوز غیر فعال میشه؟؟؟؟
آقا این support center لپ تاپ من enable نمیشه، از اولم نمیشد، شما نمیدونی دلیلش چیه؟
Enable رو که میزنم بعد چند ثانیه دوباره مثل اول میشه
![]()
Last edited by sheytoon001; 24-11-2010 at 22:30.
شما چرا گیر دادی به باتری؟ برادر باتری رو برداری با این وضع برق کشور اونوقت ممکنه عمر یه چیزای دیگه کم شه ها، چه فشاری آخه به باتری میاد؟ فکر میکنم مهمترین دلیلی که میگن باتری رو درارین دماست که میتونه در عمرش تاثیر بزاره ، به نظرم باتری رو برندار
و خیلی حساسی یه کولپد بزار زیرش
![]()
چرا میزنی جیگر خب دیگه سوال نمیکنم
والا منکه نفهمیدم فروشنده گفت باطری رو برای اینکه عمرش نیاد پائین دربیارین چون همش در معرض شارج و دشارج قرار میگیره عمرش میاد پائین شما میگی بزار بمونه بعدشم که میزنی مارو!!! نمیدونم چی بگم والا
سلام
اینقدر حساس نباش عزیز
منم بیشتر باتری رو در میارم ولی اگه برق قطع شه به سیستم آسیب میرسونه
ولی همیشه هم بدون باتری کار نکن
باسلام
دوست عزیز خب واضحه تو تصویر دومی نگاه کنید شما گزینه ی اول را فعال نکردید که به معنی موافقت با گرفتن آپدیت و ... است..
دوست عزیز خیلی هم به این حرف ها توجه نکن.من 2سال و نیم یه لپتاپ را فقط با برق استفاده کردم نه خودش خراب شد نه باطریش.فوقش 5-6 بار از باطریش استفاده کردم همیشه هم باطری روی لپ تاپ بود..خیلی حساس نباشید![]()
جاااان؟؟
میزنی چیه عزیز من، ببخشید اگه لحن صحبتم خشن شد
فقط خاستم بگم داشتیم کسایی که با برداشتن باتری دچار مشکل شدن، مسلما دوست ندارم شما دچار این مشکل بشین وگرنه نمیگفتم که
دوست من هرچی سوال داری بپرس ، من معمولا هر روز به اینجا سر میزنم و جواب هر سوالی رو بدونم حتما جواب میدم![]()
سلام دوستان
بخدا گيج شدم هر سري يه تصميم ميگيرم كه چي بگيرم
الان تو مخم افتاده 5010 رو بگيرم قيمتشم خوبه با سيپيو cor i5.
حالا خدا وكيلي خودتون راضي هستين مشكلي پيش نيومد براتون؟
يكي از دلايلش كه منو سست كرده نداشتن ويندوز و شارژ كمشه
بنظرتون بگيرم پشيمون ميشم؟:(
توروخدا جواب درستي بدين تعصبي نباشه...
خوب منم که گفتم این کار رو میکنم اما بعد چند ثانیه خود بخود مثل اول میشه،علاوه بر این دکمه enable هم میزنم همین اتفاق میوفته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)