تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 421 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه david .jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب اگه اینجوریه پس برای منم همون 1066 نشون میده ولی توی نرم افزار 1334 البته به گفته یکی از دوستان سی پی یو های ما از باس بیشتر از 1066 پشتیبانی نمیکنه اگه نمیکنه چرا پس این رمو گذاشتن؟؟؟

---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------

در این حالت فقط شارج باطری قطع میشه یا اینکه کامل ارتباط باطری قطع میشه تورو خدا جواب بدید که از هر چیزی برای من حیاتی تره
    چون الان من مجبورم برای فشار نیومدن به لب تاپ باطریشو در بیارم که هم پرز میره داخل دستگاه و هم اینکه خلاصه نمای جالبی نداره ممنون زود جواب میدین
    شارژ باتری قطع میشه ولی ارتباطش رو با دستگاه هنوز داره

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------

قضیه ی این رمها که توی setup 1066 دیده میشه اینه که cpu های ما فقط از این باس پشتیبانی میکنه نه بیشتر!!!!
    شما اینو کجا خوندی؟
    آخه برام یه ذره این حرف سنگین میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شارژ باتری قطع میشه ولی ارتباطش رو با دستگاه هنوز داره
    ببخشید انقد سوال میکنم خب چه فایده ای داره چون من برای اینکه به باطری فشار نیاد باطری رو از لب تاپ بیرون میارم
    اگه این گزینه فعال باشه به باطری فشار میاره مثل قبل؟؟؟منظورم اینه که عمر باطری کم نمیشه مثل وقتی که بدون استفاده به لب تاپ وصله؟؟؟
    یه سوال دیگه اینکه این قطع شارج فقط در محیط ویندوز انجام میشه؟؟؟یعنی با بیرون اومدن از ویندوز غیر فعال میشه؟؟؟؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستش همین امروز dell support centre به من پیغام داد که ورژن جدید این برنامه + ورژن جدید درایور بلوتوث آماده آپدیت هستن. نمیدونم به نظر خودم که همه درایورام به روز بوده. در هر حال...
    آقا این support center لپ تاپ من enable نمیشه، از اولم نمیشد، شما نمیدونی دلیلش چیه؟
    Enable رو که میزنم بعد چند ثانیه دوباره مثل اول میشه

Last edited by sheytoon001; 24-11-2010 at 22:30.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببخشید انقد سوال میکنم خب چه فایده ای داره چون من برای اینکه به باطری فشار نیاد باطری رو از لب تاپ بیرون میارم
    اگه این گزینه فعال باشه به باطری فشار میاره مثل قبل؟؟؟منظورم اینه که عمر باطری کم نمیشه مثل وقتی که بدون استفاده به لب تاپ وصله؟؟؟
    یه سوال دیگه اینکه این قطع شارج فقط در محیط ویندوز انجام میشه؟؟؟یعنی با بیرون اومدن از ویندوز غیر فعال میشه؟؟؟؟
    شما چرا گیر دادی به باتری؟ برادر باتری رو برداری با این وضع برق کشور اونوقت ممکنه عمر یه چیزای دیگه کم شه ها، چه فشاری آخه به باتری میاد؟ فکر میکنم مهمترین دلیلی که میگن باتری رو درارین دماست که میتونه در عمرش تاثیر بزاره ، به نظرم باتری رو برندار و خیلی حساسی یه کولپد بزار زیرش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما چرا گیر دادی به باتری؟ برادر باتری رو برداری با این وضع برق کشور اونوقت ممکنه عمر یه چیزای دیگه کم شه ها، چه فشاری آخه به باتری میاد؟ فکر میکنم مهمترین دلیلی که میگن باتری رو درارین دماست که میتونه در عمرش تاثیر بزاره ، به نظرم باتری رو برندار و خیلی حساسی یه کولپد بزار زیرش
    چرا میزنی جیگر خب دیگه سوال نمیکنم
    والا منکه نفهمیدم فروشنده گفت باطری رو برای اینکه عمرش نیاد پائین دربیارین چون همش در معرض شارج و دشارج قرار میگیره عمرش میاد پائین شما میگی بزار بمونه بعدشم که میزنی مارو!!! نمیدونم چی بگم والا

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

والا منکه نفهمیدم فروشنده گفت باطری رو برای اینکه عمرش نیاد پائین دربیارین چون همش در معرض شارج و دشارج قرار میگیره عمرش میاد پائین شما میگی بزار بمونه بعدشم که میزنی مارو!!! نمیدونم چی بگم والا
    سلام
    اینقدر حساس نباش عزیز
    منم بیشتر باتری رو در میارم ولی اگه برق قطع شه به سیستم آسیب میرسونه
    ولی همیشه هم بدون باتری کار نکن

7. این کاربر از guzga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه naseresmaeily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا این support center لپ تاپ من enable نمیشه، از اولم نمیشد، شما نمیدونی دلیلش چیه؟
    Enable رو که میزنم بعد چند ثانیه دوباره مثل اول میشه
    باسلام
    دوست عزیز خب واضحه تو تصویر دومی نگاه کنید شما گزینه ی اول را فعال نکردید که به معنی موافقت با گرفتن آپدیت و ... است..
    دوست عزیز خیلی هم به این حرف ها توجه نکن.من 2سال و نیم یه لپتاپ را فقط با برق استفاده کردم نه خودش خراب شد نه باطریش.فوقش 5-6 بار از باطریش استفاده کردم همیشه هم باطری روی لپ تاپ بود..خیلی حساس نباشید

9. 2 کاربر از naseresmaeily بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جاااان؟؟
    میزنی چیه عزیز من، ببخشید اگه لحن صحبتم خشن شد
    فقط خاستم بگم داشتیم کسایی که با برداشتن باتری دچار مشکل شدن، مسلما دوست ندارم شما دچار این مشکل بشین وگرنه نمیگفتم که
    دوست من هرچی سوال داری بپرس ، من معمولا هر روز به اینجا سر میزنم و جواب هر سوالی رو بدونم حتما جواب میدم

11. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه P!nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

سلام دوستان
    بخدا گيج شدم هر سري يه تصميم ميگيرم كه چي بگيرم
    الان تو مخم افتاده 5010 رو بگيرم قيمتشم خوبه با سيپيو cor i5.
    حالا خدا وكيلي خودتون راضي هستين مشكلي پيش نيومد براتون؟
    يكي از دلايلش كه منو سست كرده نداشتن ويندوز و شارژ كمشه
    بنظرتون بگيرم پشيمون ميشم؟:(
    توروخدا جواب درستي بدين تعصبي نباشه...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

باسلام
    دوست عزیز خب واضحه تو تصویر دومی نگاه کنید شما گزینه ی اول را فعال نکردید که به معنی موافقت با گرفتن آپدیت و ... است..
    خوب منم که گفتم این کار رو میکنم اما بعد چند ثانیه خود بخود مثل اول میشه،علاوه بر این دکمه enable هم میزنم همین اتفاق میوفته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •