تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 187 از 515 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مثلا وقتي ميخوام ديفرانسيل بخونم ، اول يه كمي جزوه معلمو ميخونم بعد يه ضرب ميرم سراغ تست ، اگه تستا رو ميزنم جوابش درست بود پاسخ تشرحي رو نميخونم اگه درست نبود پاسخ تشريحي رو نگاه ميكنم

براي هر مبحث حداقل 10-15 تست ميزنم ، مسئله تشريحي اصلا حل نميكنم تقريبا براي هر تست 1 دقيقه وقت ميزرام ، تستا رو بر اساس طبقه بندي كتابي كه ازش تست ميزنم ، ميزنم

به نظر خودم فكر ميكنم روش مطالعه ام خوب نيست
    بچه ها خوب راهنماییت کردن ولی چند موردم من میگم:
    1- بحث کنکور با امتحان نهایی فرق داره برای امتحان نهایی جزوه ی دبیر کفایت میکنه ولی توی کنکور منبع طراح سوال کتاب درسیه پس سعی کن از کتاب درسی استفاده کنی. من خودم به شخصه هیچ وقت برای کنکور جزوه استفاده نکردم حتی جزوه ی بهترین اساتید
    2- همونطور که بچه ها گفتن تا وقتی که درس رو خوب نخوندی سمت تست نرو اگه به تست زدن علاقه داره (مثل من) میتونی مباحث رو به قسمت های کوچیک تقسیم کنی و بعد از خوندنش اول تمرین تشریحی حل کنی (تا روش اصلی حل سوال دستت بیاد) بعد بری سراغ تست
    3- شیوه ی تست زدنت کاملا غلطه!
    شما تستهارو به دو قسمت آموزشی و سنجشی تقسیم میکنی (برای هر مبحث) مثلا میگم توی فیزیک فصل حرکت شناسی حرکت با شتاب ثابت میشه یه مبحث و مثلا برای این مبحث توی کتاب تست 40 تا تست داده شما 20تاشو آموزشی بزن و 20تاشو سنجشی.
    توی آموزشی شما وقت نگیر و فقط سعی کن سوال رو با دقت بخونی/ تحلیل کنی و حلش کنی (حتی اگه هر تست 1ساعت وقتتو گرفت مهم نیست) بعد از حلش چه جواب درست بود چه غلط شما با تمرکز باید پاسخنامه رو بررسی کنی. (این مرحله معجزه میکنه امتحان کن)
    وقتی تموم شد شما 20 تا سوال سنجشی داره برای هر سوال 1دقیقه و نیم وقت داره یعنی جمعه نیم ساعت وقت باید توی نیم ساعت جواب بدی (ارفاق هم نکن به خودت که مثلا 3دقیقه بیشتر وقت بذاری!) بعد درصد بگیر اگه درصدت زیر 60 بود نشون میده اون مبحث رو ضعیفی باید مراحل بالا رو دومرتبه انجام بدی!
    پاسخنامه سوالای سنجشی رو از دست نده!
    میدونم این کار وقت میبره ولی هرکه طاووس خواهد....
    4- شما احتمالا وقتی میای خونه سوالای کنکور آزمایشی رو حل میکنی؟نتیجه بهتره یا همونه؟
    5-برنامه روزانت چیه؟برای هر درس چند ساعت میخونی(در هر روز) و چندتا درس رو میخونی( منظورم از درس یعنی فیزیک/شیمی/ریاضی و....)
    6-بعد از آزمون ارزیابی میکنی آزمونتو یا نه؟

2. 6 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بچه ها خوب راهنماییت کردن ولی چند موردم من میگم:
    1- بحث کنکور با امتحان نهایی فرق داره برای امتحان نهایی جزوه ی دبیر کفایت میکنه ولی توی کنکور منبع طراح سوال کتاب درسیه پس سعی کن از کتاب درسی استفاده کنی. من خودم به شخصه هیچ وقت برای کنکور جزوه استفاده نکردم حتی جزوه ی بهترین اساتید
    2- همونطور که بچه ها گفتن تا وقتی که درس رو خوب نخوندی سمت تست نرو اگه به تست زدن علاقه داره (مثل من) میتونی مباحث رو به قسمت های کوچیک تقسیم کنی و بعد از خوندنش اول تمرین تشریحی حل کنی (تا روش اصلی حل سوال دستت بیاد) بعد بری سراغ تست
    3- شیوه ی تست زدنت کاملا غلطه!
    شما تستهارو به دو قسمت آموزشی و سنجشی تقسیم میکنی (برای هر مبحث) مثلا میگم توی فیزیک فصل حرکت شناسی حرکت با شتاب ثابت میشه یه مبحث و مثلا برای این مبحث توی کتاب تست 40 تا تست داده شما 20تاشو آموزشی بزن و 20تاشو سنجشی.
    توی آموزشی شما وقت نگیر و فقط سعی کن سوال رو با دقت بخونی/ تحلیل کنی و حلش کنی (حتی اگه هر تست 1ساعت وقتتو گرفت مهم نیست) بعد از حلش چه جواب درست بود چه غلط شما با تمرکز باید پاسخنامه رو بررسی کنی. (این مرحله معجزه میکنه امتحان کن)
    وقتی تموم شد شما 20 تا سوال سنجشی داره برای هر سوال 1دقیقه و نیم وقت داره یعنی جمعه نیم ساعت وقت باید توی نیم ساعت جواب بدی (ارفاق هم نکن به خودت که مثلا 3دقیقه بیشتر وقت بذاری!) بعد درصد بگیر اگه درصدت زیر 60 بود نشون میده اون مبحث رو ضعیفی باید مراحل بالا رو دومرتبه انجام بدی!
    پاسخنامه سوالای سنجشی رو از دست نده!
    میدونم این کار وقت میبره ولی هرکه طاووس خواهد....
    4- شما احتمالا وقتی میای خونه سوالای کنکور آزمایشی رو حل میکنی؟نتیجه بهتره یا همونه؟
    5-برنامه روزانت چیه؟برای هر درس چند ساعت میخونی(در هر روز) و چندتا درس رو میخونی( منظورم از درس یعنی فیزیک/شیمی/ریاضی و....)
    6-بعد از آزمون ارزیابی میکنی آزمونتو یا نه؟
    4- من امروز كه رسيدم خونه ( ساعت 2.30 ) براي امتحان هندسه فردا شروع كردم به درس خوندن تا الآن كه اين نقل قول رو مينيوسم ، احساس ميكنم اين دفعه مطلب بهتر و جا افتاده تر تو ذهنم مونده ( هر بخشي رو ميخونم + سوال تشريحيشو حل ميكنم )

5 - برنامه روزانم متغيره ، مثلا اگه فردا معارف داشته باشم معارف پيش + معارف پايه رو ميخونم ، همين برنامه رو براي روزهاي ديگه هم استفاده ميكنم. ( البته اين برنامه رو بعد از آزمون روز قبل نوشتم )

6 بعد از آزمون ارزيابي كوچولويي ميكنم در حد نيم ساعت

4. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت D o R s A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    کسی در مورد مشاور های برنامه ی فرصت برابر اطلاعی داره؟
    این که کدوم مشاور های تحصیلی تو برنامه ی فرصت برابر از همه بهترند؟و اون مشاورا چه روزهایی برنامه دارند؟

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

4- من امروز كه رسيدم خونه ( ساعت 2.30 ) براي امتحان هندسه فردا شروع كردم به درس خوندن تا الآن كه اين نقل قول رو مينيوسم ، احساس ميكنم اين دفعه مطلب بهتر و جا افتاده تر تو ذهنم مونده ( هر بخشي رو ميخونم + سوال تشريحيشو حل ميكنم )

5 - برنامه روزانم متغيره ، مثلا اگه فردا معارف داشته باشم معارف پيش + معارف پايه رو ميخونم ، همين برنامه رو براي روزهاي ديگه هم استفاده ميكنم. ( البته اين برنامه رو بعد از آزمون روز قبل نوشتم )

6 بعد از آزمون ارزيابي كوچولويي ميكنم در حد نيم ساعت
    خوب خداروشکر . یادت باشه سوال تشریحی حل کردن دسر نیست که بتونی حذفش کنی جزئی از اصل درسه (منظورم اینه که همیشه این کارو بکن)
    این که برنامه روزانت متغییره خوبه ولی یعنی شما مثلا فردا فقط معارف میخونی؟! اگه جواب مثبته باید بگم کار اشتباهی میکنی. هر درس حداکثر باید 3ساعت مطالعه و تست و حل سوالات تشریحی انجام بشه . یعنی معارف چه پیش چه پایه فقط 3ساعت از وقت فردای شما رو میگیره بعدش باید بری سراغ درس دیگه . میدونی دلیلش چیه این حرف رو میزنم؟
    شما سر کنکور قراره توی دونیمه (عمومی و اختصاصی) هر نیمه 3_4تا درس رو همزمان امتحان بدی. اگه مغز شما عادت به سوئیچ کردن سریع از درسی به درس دیگه نداشته باشه سرعت شما به نصف میرسه بخصوص زمانی که میخوای از درسی به درس دیگه وارد بشی
    بهترین تمرین واسه درمان این معضل اینه که شما از الان مغزت رو عادت به سوئیچ کردن بدی. الان معارف میخونی بعد میری سراغ شیمی (که هیچ ربطی به معارف نداره) بعد میری سراغ فیزیک (که بازم ربطی به شیمی و معارف نداره)
    ارزیابی بعد از آزمون باید کامل و مفید باشه درس خوندن و موفقیت توی کنکور نیاز به زنجیر بزرگ و قوی داره که هر حلقه فقط میتونه وظیفه خودش رو ایفا کنه
    اگه شما ارزیابیت ضعیف باشه با تست زدن جبران نمیشه چون ارزیابی یه چیزه تست زدن یه چیز دیگه . یکی از مهمترین وظایف آزمون دادن رفع نقاط ضعف شماست نه تراز و رتبه (اونا هم مهمه ولی فقط واسه جهت دادن به مسیر مطالعت) پس ارزیابی آزمونات رو جدیتر بگیر. 4ساعت آزمون دادی حداقل 4ساعت هم ارزیابی کن. سوالای قشنگی رو بررسی کن سوالایی که جواب ندادی یا اشتباه جواب دادی همینطور. خوب جایی به فکر جبران افتادی به شرطی که پشت گوش نندازی و تنبلی نکنی.
    ایشالا موفق باشی . مطمئنم اگه بیشتر تلاش کنی و اشتباهاتت رو جبران کنی قطعا آزمون بعد جهش بزرگی میکنی

7. 9 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام خدمت همه بچه درسخون های عزیز

اقا ما 3 ساله پشت کنکوریم نمیدونیم چه کنیم تورو خدا کمک کنید ساله اول که افتضاح شد سال دوم که بد نشد شدیم 15000 ولی یه خریتی کردیم گفتیم بزا یه سال دیگه بمونیم شاید خدا زدو دارو دارومدیم کلا من داروسازیه خیلی دوست دارم از بچگی این طور بودم هی مینشستم دارو هارو با هم قاطی میکردم به هر حال اما اول از ازمون شروع کنیم بنظر شما کدوم ازمون بهتره گزینه 2 که بیخیال از بین کانون با سنجش سنجش رفتم تعداد شرکت کننده زیاده جامعه اماری بالاست سوالاتم بد نیستن ولی کانون چه جوریاست این مشاورش به درد بخور هست خواهشا یه توضیحی بدین به ما درضمن اگه کسی کتاب فیزیک کنکوریه خوب برا پیش میشناسه معرفی کنه من خودم رمزینه دارم ولی یه جوریه منتظر جواب

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

5

با سلام خدمت همه بچه درسخون های عزیز

اقا ما 3 ساله پشت کنکوریم نمیدونیم چه کنیم تورو خدا کمک کنید ساله اول که افتضاح شد سال دوم که بد نشد شدیم 15000 ولی یه خریتی کردیم گفتیم بزا یه سال دیگه بمونیم شاید خدا زدو دارو دارومدیم کلا من داروسازیه خیلی دوست دارم از بچگی این طور بودم هی مینشستم دارو هارو با هم قاطی میکردم به هر حال اما اول از ازمون شروع کنیم بنظر شما کدوم ازمون بهتره گزینه 2 که بیخیال از بین کانون با سنجش سنجش رفتم تعداد شرکت کننده زیاده جامعه اماری بالاست سوالاتم بد نیستن ولی کانون چه جوریاست این مشاورش به درد بخور هست خواهشا یه توضیحی بدین به ما درضمن اگه کسی کتاب فیزیک کنکوریه خوب برا پیش میشناسه معرفی کنه من خودم رمزینه دارم ولی یه جوریه منتظر جواب
    رفیق تقریبا وضعیت مشابهی داریم.. من چون مثل خودت شروع کردم..بهت میگم که فعلا بی خیال آزمون بشو.. فقط سعی کن درس هار و بخونی و بیاری جلو.. چون الان به برنامه آزمون ها نمیرسی... فقط درس ها رو مطالعه بکن..البته اگر ثبت نام کردی هم مشکلی نیست..ولی چون از بقیه عقب تری نباید از تراز پایین بترسی.. مهم اینه که به وقتش رتبه خوب رو بیاری..

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نمیدونم این سوالم جاش اینجا هست یا نه؟؟؟
    رشته روانشناسی،یا روانشناسی بالینی از زیر شاخه های رشته تجربی هم هست؟یا فقط انسانی؟

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من دستگاه اعداد با دنباله رو نخوندم اگه واسه قلم چی حد رو بخونم مشکل پیدا میکنم یعنی ربط داره ؟ از رمزینه میخونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا غیر از کتاب حسابان ، کتاب دیگری هم از رشته ریاضی تغییر کرده؟( نسبت به سالهای قبل)
    سپاس گزارم

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام تو رو خدا یکی به من کمک کنه!
    من 6 سالی از کنکور دور بودم یعنی رفتم دانشگاه لیسانس گرفتم اما رشتم دوست ندارم میخوام امسال کنکور بدم و پزشکی بیارم انگیزه خوندم دارم.اگه بخوام درس اختصاصی کلاس برم کدوم موسسه برم یا معلم خصوصی که میدونین خوبن بهم معرفی کنید در ضمن برای هر درسم بیشتر از 400 نمیتونم هزینه کنم.خواهش کتاب و معلم یا موسسه که الان این موقع سال قبول کنه برم کلاساشون بهم معرفی کنید. کسی نیست به من کمک کنه
    اگه تو شهر بزرگ هستید موسسه علوی گزینه ی خوبی هستش.
    __________________________________________________ ___________________________
    ]
    Dont reply this message
    Last edited by Farshid72; 28-11-2010 at 11:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •