بچه ها خوب راهنماییت کردن ولی چند موردم من میگم:
1- بحث کنکور با امتحان نهایی فرق داره برای امتحان نهایی جزوه ی دبیر کفایت میکنه ولی توی کنکور منبع طراح سوال کتاب درسیه پس سعی کن از کتاب درسی استفاده کنی. من خودم به شخصه هیچ وقت برای کنکور جزوه استفاده نکردم حتی جزوه ی بهترین اساتید
2- همونطور که بچه ها گفتن تا وقتی که درس رو خوب نخوندی سمت تست نرو اگه به تست زدن علاقه داره (مثل من) میتونی مباحث رو به قسمت های کوچیک تقسیم کنی و بعد از خوندنش اول تمرین تشریحی حل کنی (تا روش اصلی حل سوال دستت بیاد) بعد بری سراغ تست
3- شیوه ی تست زدنت کاملا غلطه!
شما تستهارو به دو قسمت آموزشی و سنجشی تقسیم میکنی (برای هر مبحث) مثلا میگم توی فیزیک فصل حرکت شناسی حرکت با شتاب ثابت میشه یه مبحث و مثلا برای این مبحث توی کتاب تست 40 تا تست داده شما 20تاشو آموزشی بزن و 20تاشو سنجشی.
توی آموزشی شما وقت نگیر و فقط سعی کن سوال رو با دقت بخونی/ تحلیل کنی و حلش کنی (حتی اگه هر تست 1ساعت وقتتو گرفت مهم نیست) بعد از حلش چه جواب درست بود چه غلط شما با تمرکز باید پاسخنامه رو بررسی کنی. (این مرحله معجزه میکنه امتحان کن)
وقتی تموم شد شما 20 تا سوال سنجشی داره برای هر سوال 1دقیقه و نیم وقت داره یعنی جمعه نیم ساعت وقت باید توی نیم ساعت جواب بدی (ارفاق هم نکن به خودت که مثلا 3دقیقه بیشتر وقت بذاری!) بعد درصد بگیر اگه درصدت زیر 60 بود نشون میده اون مبحث رو ضعیفی باید مراحل بالا رو دومرتبه انجام بدی!
پاسخنامه سوالای سنجشی رو از دست نده!
میدونم این کار وقت میبره ولی هرکه طاووس خواهد....
4- شما احتمالا وقتی میای خونه سوالای کنکور آزمایشی رو حل میکنی؟نتیجه بهتره یا همونه؟
5-برنامه روزانت چیه؟برای هر درس چند ساعت میخونی(در هر روز) و چندتا درس رو میخونی( منظورم از درس یعنی فیزیک/شیمی/ریاضی و....)
6-بعد از آزمون ارزیابی میکنی آزمونتو یا نه؟