به عکس زیر توجه کن تعداد کانکشنهای خروجی رو زده 15تا ولی 2 برنامه به نت وصله 1-مالواریبیتس 2-کروم
![]()
به عکس زیر توجه کن تعداد کانکشنهای خروجی رو زده 15تا ولی 2 برنامه به نت وصله 1-مالواریبیتس 2-کروم
![]()
سلام
برای من توی Summery>Firewall>treaffic دو تا برنامه زده که اولی رو نمیدونم برای چیه؟
![]()
پروسس ویندوز هست
احتمالا ویندوز آپدیت !
تا جایی که من میدونم هیچ برنامه یی و فایلی برای وصل شدن به اینترنت نمی تواند از چنگ فایروال فرار کند و فایروال به شما پیغام میدهد که فلان فایل قصد برقراری ارتباط با اینترنت رو داره و اگر تشخیص دادیدکه ضروری نیست یا احتمالا بدافزار است بلوک کنید.
مثلا در عکس زیر یک تروجان واقعی قصد وصل شدن به اینترنت رو داره و من سعی میکنم با کلیک در قسمت نشان داده شده با باز شدن پروپرتیس سعی میکنم اطلاعاتی از اون کسب کنم و به این فکر میکنم که اینکه اصلا چرا این برقراری صورت بگیرد؟
و برای نمونه این هم عکس اپرا و مالواریبیتس:
------------
این هم بخش پروپرتیسشان که با کلیک روی قسمت نشان داده شده در عکس ظاهر میشود؛ خوب دقت شود؛
-----------
![]()
روی مفهوم عکس زیر فکر کنید....
download@72dpi#High Qulality
s1.picofile.com/file/6304265590/comodo_flame.jpg
I♥Comodo
خداحافظ همتون....
Last edited by santamove; 30-01-2011 at 14:23.
خیلی فکر کردم . اما چیزی نفهمیدم
حالا آقا چرا آخرین پست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا تو پی سی ورد نمیمونید یا تو تاپیک کمودو فعالیت نمیکنید ؟؟
یک مورد رو هم به نظر باید به توضیحات خوب دوست عزیزم jadda اضافه کنم که تعداد کانکشن ها مشکلی نداره.
چون مثلا" برنامه های مدیریت آپدیت یا مرورگر ها برای بالا تر بردن سرعت اینترنت، بیش از یک کانکشن ایجاد می کنند. (اصلا" پایه ی برنامه های مدیریت دانلود بر اساس افزایش کانکشن و دانلود موازی فایل از چند کانکت هستش)
همچنین در مرورگرها که تب های مختلفی باز می شوند، و هر کدام به یک صفحه ی خاص در اینترنت مربوطند، لذا به تعداد هر کدام یک کانکشن ایجاد میشه، مال خود من 50 که سهله، چند برابر 50 هم میشه![]()
سلام بچه ها
من هر کاری میکنم نمیتونم IDM رو کرک کنم!!!!
به همه کیجن ها و پچ ها کومودو گیر میده!!!من هم که تو سایت ویروس توتال میزنم بعضی از آنتی ویروس ها،ویروس تشخیص میدن بعضی ها هم نه!!!
حالا کسی از دوستان میتونه برای IDM 6.04.2 یه کرک پیدا کنه که کومودو بهش گیر نده؟
با سلام
وقتی تو سایت ویروس توتال اسکن کردی ببین اگر آنتی ویروسهایی مثل دکتر وب و ناد و کسپراسکای هم ویروس شناسایی کردند احتمال زیاد ویروس است و از یک پچ دیگر استفاده کن ولی اگر فقط آنتی ویروسهایی مثل آویرا و آواست وبیتدفندر اونو مخرب شناسایی کردند (این آنتی ویروسها بدلیل حمایت از قانون کپی رایت به کیجنها و پچها گیر میدن) احتمال قوی فایلتون سالم است.
*از کرک سایت سافتگذر استفاده کن مشکلی نداره.
فایروال کومودو بالاخص در زمینه Outbound یعنی نظارت بر اطلاعات خروجی بسیار قوی هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)