دوستان این 6950 خروجی دو فیشی صدا نداره نه ؟ کاریش نمیشه کرد ؟
خروجی صدا میخوام به غیر از اوپتیکال
دوستان این 6950 خروجی دو فیشی صدا نداره نه ؟ کاریش نمیشه کرد ؟
خروجی صدا میخوام به غیر از اوپتیکال
دوست عزیز
خروجی دو فیشی صدا دارد هم با AV هم با کامپونت می توانید استفاده کنید. و هم می توانید از خروجی هدفون استفاده کنید که در تنظیمات اون را بر روی بلندگوی خارجی بگذارید
میخوام سینمای خانگی قدیمی وصل کنم که فقط دو فیش قرمز و سفید ورودی AV رو داره به کدوم قسمت وصل میشه من توی دفترچه چیزی در مورد خروجی دوف یش قرمز و سفید چیزی ندیدم یه قسمت کانپونتت داره و یه قسمت AUDIO VEDIO که با کامپونتت مشترک هست
میخوام هر دستگاهی که به تلویزیون وصل صداش از سینما خانگی بیاد پشت تلویزیون از AV IN صحبت کرده نه از AV OUT
این تلویزیون خروجی AV OUT نداره یا AUDIO OUT
![]()
سلام من تازه یه ال ای دی مدل ue40eh5000w خریدم متاسفانه فارسی نداره. دوستان راهی هست فارسی بشه/ معذرت میخوام اگر جای این سوال تو این تاپیک نیست با تشکر
دوست عزیز
جواب شما را در این تایپیک داده ام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فرق مدل 6950 و 6960 و 6980 از سری LED های سه بعدی سامسونگ تو چیه ؟
میخوام یه 46 بخرم از بین این سه مدلها کدومش جواب خودش رو پس داده ؟
شاید امکاناتی که 6980 یا سری 7 داشته باشه خیلی هاش ضروری نیست بیشتر کیفیت تصویر و کیفیت ساختش برام مهمه
دوست عزیز
مدل 6950 انطباق تصویرش 400 مدل 6960 انطباق تصویرش 500 و مدل 6980 هم انطباق تصویرش 500 هم تنظیم نور نقطه ای micro dimming و پر دازنده 2 هستهای دارد و در باقی آیتم ها باهم مشترک هستند. پس نتیجه اینکه مدل 6980 اولین انتخاب 6960 دومین و 6950 آخرین انتخاب خواهد بود.
با سلام من یه تیوی گرفتم اصل کره بعد توی ستاپ بجز قسمت انالوگ و دیجیتال یه قسمتی بنام AT sat داره شما میدونین برای چی هست ؟
ممنون از توضیحات
آیا انطباق 500 و پردازنده دو هسته ای در 6980 ارزش یک میلیون تومان اضافه پرداختی به نسبت 6950 را دارد یا خیر ؟
در مورد این انطباق هم اگر میشه یه توضیح بفرمایید
سوال بعدم هم اینه آیا تو این رنج قیمتهای از برندهای دیگه مثل ال جی گزینه ای خاص داره که به این سه مدل بچربه و بهتر باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)