بله رسیدگی می کنن، یعنی باید رسیدگی کنن. رسیدگی هم نکنن اعدامت که نمی کنن!سنگ مفت، گنجشک مفت.
خوب مرکز مخابراتی اینطوری بسته دیگه، خودشم باید درست کنه.
خدمتتون عرض کردم؛ برای 128ی ها هم 32 نیست.
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
بله رسیدگی می کنن، یعنی باید رسیدگی کنن. رسیدگی هم نکنن اعدامت که نمی کنن!سنگ مفت، گنجشک مفت.
خوب مرکز مخابراتی اینطوری بسته دیگه، خودشم باید درست کنه.
خدمتتون عرض کردم؛ برای 128ی ها هم 32 نیست.
دوستان، من امروز ADSL مخابرات ثبت نام کردم.
حالا میخواستم یه راهنمایی بکنید با توجه به اینکه خطمون از نوع فیبر نوریه (تو برگه زده کافوی نوری ZTE) چه مودمی بخرم تا سازگار باشه؟ یعنی مودم خاصی برای فیبر نوری لازمه یا اصلا تفاوتی نداره؟
ممنون
من زنگ میزنم 1899 میگه شماره تلفن رو وارد کنید من وارد که میکنم میگه اشتباه میباشد و خداحافظ...خیلی جالبه...البته منطقه ما چون کد میخوره اطراف تهران به خاطر اینه که نمیتونه شماره رو قبول کنه...حالا به نظرتون چیکار کنم؟؟با این وضعیت که از چند نفر پرسیدم تهران اپلود رو روی 80 میبندن ولی برای من اینجا 32 هست...الان باید چیکار کنم؟؟؟راستی صبح هم رفتم مرکز مخابراتی گفتم اپلود کمه و 32 هست گفت اپلود چی هست؟؟این حرف رییس مخابرات مرکز بود...بعد به من هم میگفت چیزی نمیفهمی ..به خدا این ها هیچ اطلاعاتی ندارند..
این هم اسپید تست من با سرعت اپلود فوق العاده![]()
چجوری ثبتنام کردی میشه به منم یاد بدی؟دوستان، من امروز ADSL مخابرات ثبت نام کردم.مر30
حسام جان باتوجه به حجم مناسبی که توی استان ارایه کردن و سرعتی که بهت دادن چرا ناراحتی؟ باید کلی هم خوشحال باشی. سرعت 1 مگ با محدودیت 32 گیگ ترافیک و سرعت 2 مگ بهت میدن. 128 با 4 گیگ ترافیک و سرعت 512 بهت میدن. دیگه چی میخوای؟ با این قیمتهایی هم که مخابرات داره والا فکر نمیکنم هیچ ISP در حال حاضر توی استان بتونه باهاش رقابت کنه.
با توجه باینکه بخش پشتیبانیش همیشه هم زیر بار مشکلات میره و مثل ISPهای دیگه سر نمیدوونه.
برای چند تا از دوستان سرویس دانلود و آپلودشون کمتر از مقدار واقعی بود بعد از چند روز درست شد؛ شاید برای شما هم همینطور باشه. البته دست از پیگیری برندارید.
شما اگر مالک خط هستید، مدرک شناسایی خودتون رو بردارید و تشریف ببرید مرکز مخابراتی منطقه تون.
اگر هم سرعت بالای 128 می خواید (زیاد بلند پروازی نکنید، 256 بیشتر نمیدن!) کارت دانشجویی یا هر کارتی مربوط به اعضای هیئت علمی و ... با خودتون ببرید. خیلی راحت ثبت نام کنید و منتظر وصل شدنش بشید. کاری نداره که.
فرق این سرویس با مثلا صبانت چیه؟شما اگر مالک خط هستید، مدرک شناسایی خودتون رو بردارید و تشریف ببرید مرکز مخابراتی منطقه تون.
اگر هم سرعت بالای 128 می خواید (زیاد بلند پروازی نکنید، 256 بیشتر نمیدن!) کارت دانشجویی یا هر کارتی مربوط به اعضای هیئت علمی و ... با خودتون ببرید. خیلی راحت ثبت نام کنید و منتظر وصل شدنش بشید. کاری نداره که.
فرقش اینه که
1- دولتیه
2- قیمت و سرعت پایینتری بهتون میده
4- مثل صبانت محدودیت حجمی نداره
دذ کل اگه میتونین از صبانت بگیرین، توصیه بنده هم همونه و مخابرات رو همیشه گزینه آخر قرار بدین. یا اگه اهل فقط چت و دیدن 4تا وبسایت سبک و چک کردن ایمیل هستین، بازم مخابرات نسبت به قیمتش گزینه مناسبیه.
اگه هم از اون دسته افرادهستین که کامپیوترتون 24 ساعته روشنه و خودتون فقط 1 ساعت از اینترنت استفاده میکنید و در عین حال میخواین فایلهای حجیم دانلود کنین، بازم مخابرات بکارتون میاد چون میتونین امروز یه فیلمو برای دانلود بذارین و فردا تحویلش بگیرین بدون اینکه غصه حجم ماهیانهرو بخورین
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
فرقش اینه که
1- دولتیه
2- قیمت و سرعت پایینتری بهتون میده
4- مثل صبانت محدودیت حجمی نداره
دذ کل اگه میتونین از صبانت بگیرین، توصیه بنده هم همونه و مخابرات رو همیشه گزینه آخر قرار بدین. یا اگه اهل فقط چت و دیدن 4تا وبسایت سبک و چک کردن ایمیل هستین، بازم مخابرات نسبت به قیمتش گزینه مناسبیه.
اگه هم از اون دسته افرادهستین که کامپیوترتون 24 ساعته روشنه و خودتون فقط 1 ساعت از اینترنت استفاده میکنید و در عین حال میخواین فایلهای حجیم دانلود کنین، بازم مخابرات بکارتون میاد چون میتونین امروز یه فیلمو برای دانلود بذارین و فردا تحویلش بگیرین بدون اینکه غصه حجم ماهیانهرو بخورین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)