اکتیویتوری که دو صفحه ی فبل مدیر انجمن(havas_1980) گذاشت برای همین کار هست!سلااام
بچه ها من میخوام آنلاین بازی کنم..
اما product key میخواد..
تو رو خدا یه راهی بگید که من بتونم آنلاین بازی کنم..
مرسی .. منظرم
اکتیویتوری که دو صفحه ی فبل مدیر انجمن(havas_1980) گذاشت برای همین کار هست!سلااام
بچه ها من میخوام آنلاین بازی کنم..
اما product key میخواد..
تو رو خدا یه راهی بگید که من بتونم آنلاین بازی کنم..
مرسی .. منظرم
خوب بچه ها من این بازی رو الان تموم کردم در کل بد نبود!
از هر مسیر 1-2 طلا گرفتم
اون مسابقه 70 کیلومتری از همش جذاب تر بود بخصوص 8 کیلومتر آخرش بی وجدان ها زیر 380 نمی رفتند به زور و کمی شانس تونستم نقره رو بگیرم! به نظر من وقتی پلیس می شدیم و باید 7 تا ماشین رو متوقف می کردیم خیلی هیجان داشت و از مراحل دیگر پلیس آسون تر بود
الان می خوام آنلاین بازی کنم این اکتیوتور رو فقط باید اجرا کنم؟ دیگه تمومه؟ خودش می ره برا آنلاین؟
برا آنلاین می پرسید که ایمیل و پسوردت چیه الان با اکتیوتور دیگه نمی پرسه؟
-----------------------------------
الان اکتیوتور رو اجرا کردم یک صفحه داس اومد که اشاره کرده بود یک دکمه بزنم بعد که دکمه رو زدم هیچ اتفاقی نیفتاد و صفحه بسته شد بازی رو که اجرا کردم و f1 زدم باز ایمیل و پسورد می خواد
چطوری باید آنلاین بازی کرد؟
Last edited by Ali-ss; 18-02-2011 at 13:19.
دوست عزیز که activator رو گذاشتی میشه بفرمائید که این activator چیکار میکنه چون مشکل من اینه که از بازی میپره بیرون و ارورش اینه که میگه
this program has be stopped by windowsیه چیزی 2 مایه های don't send error
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
پچ دوم (ورژن 1.020) کفایت میکنه که از آدرس زیر می تونین بگیرین:
اکتیویتور بخش تک نفره هم از آدرس زیر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخیر. واسه انلاین زدن نیست. اسمش هم روشه. بخش تک نفره رو میشه آفلاین بازی کرد.
اون اکتیویتور فقط برای بخش تک نفرست. لطفا سوالتون رو در انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ایی مطرح کنین.
بخش تک نفره رو میشه آفلاین بازی کرد.
این پیغام خطا از خیلی موارد میتونه باشه... سیستمون برای این بازی اصلا مناسب هست؟ شاید زیر حداقل سیستم مورد نیاز باشه... درایور هاتون به روز هست؟ آخرین پچ بازی رو نصب کردین؟ این مشکل چه وقتی رخ میده؟ نصب بازی به چه صورت بود؟ ستاپش؟ این موارد رو باید مشخص کنین.
من قبل اونم میتونستم تک نفره بازی کنماخیر. واسه انلاین زدن نیست. اسمش هم روشه. بخش تک نفره رو میشه آفلاین بازی کرد.![]()
این پچی که گذاشتین کرک هم لازم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا!
اون دوستمون گفت میخواد انلاین بزنه. شما هم گفتی با این اکتیویتور میشه. منم گفتم نه! نمیشه...
بالاخره واسه اولین بار باید ازش استفاده بشه تا وارد بازی شد!
کرک میشه همون اکتیویتوری که آدرسشو دادم!
سیستم کاملا مناسبه من چند مدت پیش راحت بازی میکردم و حدود 80% رو رفته بودم درایورها به روزه آخرین پچ رو هم نصبیدم- وقتی ویخام وارد منو auto log بشم ینی وقتی که میگه press any key to continue
گرافیکشو بردم تا ته ولی همچین جلب نیست... شیفت خیلی بهتره بود از این...
تبلیغات شیفت 2 هم توش بود... کی میاد؟
دوستا بعد از HOT POR SUITE چی میاد؟
شنیدم SHIFT 2 میاد ؟ صحت داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)