تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 311 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

برای کنسول امده برای pc هنوز خبری نیست ادم وسوسه می شه بره یک Xbox 360 بخره من دمو نسخه pc رو روی TV 40 inch بازی می کنم واقعا بازی حرف نداره و خودم یک عمر pes باز بودم حالا افسوس که چرا زودتر کنسول نگرفتم که از نسخه های قبل بازی هم لذت ببرم واقعا با واقعیت نزدیک است چه داور چه بازیکن تماشاگر چه حرکات بازیکن حالت دستی هم خیلی هیجان داره بازی رو خیلی سخت می کنه بعد یک سوال خدمت دوستانی که کنسول دارن خیلی این نسخه pc با کنسول فرق داره ارزش داره کنسول بخرم من اینترنت سرعت بالا با پینگ 175 150 متغیر دارم pc انلاین میشه زد یا فقط مخصوص کنسول ؟ بعد یک مورد دیگر که دوستان گفتن دقیقا درسته من روی TV که بازی می کنم سرعت کمتر بازی سختر به نظر می رسه چون طبیعی تر نشون میده پاس ها یک خورده با مکث و بقیه موارد اما وقتی با مانیتور بازی می کنم پاس خیلی راحت تر بازی سرعت بالا تر پاس ها پینگ پنگی می شه داد و یک خورده از واقعیت بازی کاسته میشه اگر راحی پیدا کردین ما رو هم در اطلاع بزارید

2. این کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

ما که برای ps3 شو از توپخونه گرفتيم ، نسبت به دمو ميشه گفت ايراد هاش کمتر شده تا به کلی برطرف شده من که تو 10 دست بازی کردن هيچ ايراد يا bug ای نديدم ، سرعت بازی خيلی کمتر شده و واقعاً هم بازی سخت شده بود اين personality+ هم واقعاً مشهود بود در آخر هم بايد از شهروز جان تشکر کنم که اجازه داد برم پيشش و با هم بازی کرديم

4. 3 کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم یه نمونه اش.با کمی دقت خیلی راحت میشه گل زد.

دقیقا! به خصوص CPU اینطوری خیلی گل می زنه. رو اعصابه که دروازبان هیچ تلاشی نمی کنه و مهاجم حریف پشت سرش راحت می زنه تو گل!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه شما زیاد گل خوردی دلیل نمیشه که بقیه هم زیاد با این روش گل خورده باشن
    اتفاقا من روی این حرکات خیلی کم گل خوردم
    اگه درست دفاع کنیم کمتر گل میخوریم...مثل PES نیست که برای دور کردن توپ فقط دکمه مربع رو بزنیم
    باید مدافعین خودتون رو به سمت توپی که سانتر شده حرکت بدین تا توپ رو دفع کنن
    چیزی که بارها توی فوتبال واقعی هم دیده شده.

7. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

دقیقا! به خصوص CPU اینطوری خیلی گل می زنه. رو اعصابه که دروازبان هیچ تلاشی نمی کنه و مهاجم حریف پشت سرش راحت می زنه تو گل!
    دوستمون گفته بودند روی سانتر از جناحین و کرنر نمیشه گل زد من هم این نمونه را گذاشتم برای مثال .حالا اینطوری نیست که هر چی سانتر بکنی بره تو گل.گل زدن روی سانتر از کناره ها سخته ولی با کمی دقت شدنیه.

9. 2 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سعید جان ما کلی نسخه 10 کنسولی رو بازی کردیم تازه روی درجه legendary که توی این دمو نیست اما اینجوری که شما میگی دروازه بان ضعیف نیست من نمیدونم شما داری در مورد چی صحبت میکنی آخه خیلیا ایراد میگیرن دروازه بان فیفا از حد معمول قوی تره . چطوره آدرس اونا رو بهت بدم من که نتونستم اونا رو قانع کنم که دروازه بان از حد نرمال خیلی قویتر نیست شاید شما بتونی متقاعدشون کنی یکیش همین آدام سایت wenb هستش که همش از این شاکیه که توی فیفا دروازه بانها به سختی گل میخورن امسال کلی خوشحال بود که توی نسخه 11 کنسولی یک کم راحت تر دروازشون باز میشه .

11. 7 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Here

پيش فرض

دوستان یکی نیست به ما بگه ریجن جی ایکس باکسو از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟؟ من تو کفم!!! کمک plz

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بازی برای نسخه پی سی عرضه شده؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

منکه دیگه 10 رو تعطیل کردم هرچند که دوست داشتم با تیم موفقیتهای بزرگ کسب کنم اما می خوام یه هفته ای فیفا بازی نکنم تا تشنه تشنه 11 این بازی بشم
    Last edited by وین رونی; 26-09-2010 at 20:05.

15. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

دروازبانا تو فیفا11 کنسول از هر لحاظ خیلی واقعی تر شده هم انیمیشنهای متنوعی بهش اضافه شده و هم از لحاظ مهار توپهای مشکل واقعی تر عمل میکنن.تو فیفا 10 بیشتر حرکات تکراری بود و خیلی کم انیمیشن داشت ولی در این نسخه واقعا انیمیشن های زیادی اضافه شده و دیگه حرکات تکراری نیستن.
    باید بگم این بهترین دروازبانی هست که تا بحال در تمام نسخه های فوتبالی تجربه کردم.

• اگر سرعت بازی کمتر بشه + عملکرد cpu در حمله هوشمندانه تر بشه من سالها فیفا 11 رو بازی خواهم کرد.

17. 4 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •