تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 451 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام نه دوست عزیز دقیقان یکسان نیست تو اندازه فرق دارند اما تکنولوژِی ساختشون که یکیه

راستی چند نفر این بایوس جدیدو امتحان کردند چه طور بوده اپگرید بکنیم یا نه نظر خودم اینه که وقتی تو سایت اسوس اومده معتبره دیگه
    ممنون از پاسخت

من دو روزه به 212 آپدیت کردم و مشکلی نداشته تا حالا
    به نظر من آپدیت کن هرچی باشه این جدید تره دیگه

2. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

3 روشن شدن wireless

سلام دوستان من هرچی کلید fn +f2 رو میزنم فعال نمیشن رو هردو ورود ممنوع داره درحالی که همه اداپتورها فعال هستند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

اقا مهران این عکسایی که میزاری منو کشته(مخصوصا اونی که تو امضاته)
    رم من کینگستونه با باس1333 و تایمینگ 9-9-9-24 ولی تو indexفقط 5.9 امیاز میگره!!

یه سوال مبتدیانه : رمهای لپاپ و دسکتاپ یکیه؟
    راستش خواستم بهت بگم اگر بایوست رو آپدیت نکردی آپدیت کنی و اگر درایو های مربوط به اینتل رو نصب نکردی نصب کنی و بعد دوباره Inrex رو re-run کنی یعنی دوباره اجراش کنی اما پست های بعدی رو که خوندم دیدم نوشتی بایوس رو آپدیت کردی.

میمونه یک چیزی ...

Intel® Chipset Software Installation Utility 9.1.2.1007

اینو دانلود کن... تمام برنامه های اجرا شده رو ببند... آنتی ویروس و فایروال رو اگر داری خاموش کن و بعد نصبش کن. بعد از نصب حتما ریستارت میخواد اما اگر نخواست خودت حتما ریستارت کن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رمهای لپ تاپ و دسکتاپ هم Gnulinux عزیز جواب دادند و گفتند که یکی نیستند. من هم اینو اضافه کنم که حتی رمهای لپ تاپ و نت بوک ها هم یکی نیستند.

برای دسکتاپ رمهای 240pin, 184Pin و 168Pin استفاده میشه که هر کدومش به انواع مختلف مثلا DDR2 یا DDR3 تقسیم میشه.

لپ تاپ های جدید و امروزی اکثرا از رمهای SODIMM 204Pin استفاده میکنند.

نت بوک هایی که در حجم های کوچک ساخته میشند و معمولا اینچشون کمه مثلا میتونه 8 اینچ یا 10 یا 12 باشند از رمهای 200pin استفاده میکنند.

برای لپ تاپ N61jq مشخصات رم در موقع خریدن باید این باشه 204Pin DDR3 SO-DIMM بعد از این مشخصات میتونی تصمیم بگیری که باس و تایمینگ چند باشند.

اگر درایو اینتل رو اونطوری که گفتم نصب کردی و بعد index رو re-run کردی و درست نشد...

تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که اگر کسی رو میشناسی که لپ تاپ با 4 گیگ رم داره. یعنی 2 تا 2 گیگ. باسش هم فرق نمیکنه چند باشه هم 1066 میشه و هم 1333 اونوقت ازش خواهش کنی که برای تست جلوی چشم خودش رمهای اونو بندازی توی لپ تاپ و دوباره آزمایش کنی. ببین که امتیاز فرق میکنه یا نه. البته سعی کن کسی رو گیر بیاری که رمهاش Kingstone نباشه.

یک نکته ی دیگه ای هم هست اینکه این امتیاز های ویندوز زیاد مهم نیستند. اگر رو این حساب باشه الان امتیاز ویندوز به رم من باید 7.7 یا 7.8 باشه چون من قبلش با رم 4 گیگ امتیازم 7.3 بود. چیزی که این وسط مهمه بنچ مارکه نه امتیاز ویندوز.

اگر برنامۀ Everest رو داری بازش کن. از منوی Tools برو و Cash and Memory Benchmark رو باز کن.

حالا قبل از اینکه Start BenchMark رو بزنی تمام برنامه های باز شده رو ببند... آنتی ویروس و فایروال رو خاموش کن... تنظیمات لپ تاپ رو با استفاده از برق شهری روی High Performance قرار بده و بعد Start رو بزن و از نتیجۀ نهایی عکس بگیر و اینجا بزار.

از دوستان دیگه هم میخوام این کار رو بکنند تا رم ها با همدیگه بهتر مقایسه بشه.

5. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان من هرچی کلید fn +f2 رو میزنم فعال نمیشن رو هردو ورود ممنوع داره درحالی که همه اداپتورها فعال هستند
    درایورش نصبه؟

یه دکمه هم کنار usb3 هست که مال خاموش و روشن کردنه وایرلسه فکر کنم

7. 2 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

شاید از کانکشن Disable کردی...

9. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام.میشه آخرین قیمت رو لطف بفرمایید.مرسی

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان سلام .
    من هم مطالبی در مورد مباحث مطرح شده از تجربیات شخصیم می نویسم .
    در مورد ورژن جدید بایوس باید بگم بعد از چند روز که آپگرید کردم مشکل خاصی احساس نمی کنم و باید احساس درونیم این هست که کمی پرفورمنس سیستم در کار با ویندوز بهتر شده از نظر سرعت لود شدن منو ها و پنجره ها و کلا عملکرد سیستم خوبه فقط تنها مطلبی که به نظرم میرسه این هست که شاید چند درجه مثلا 5 درجه حد اکثر ، دمای کارکرد سیستم بالا تر رفته مثلا بطور معمول دمای سی پی یو در حد 68 و 69 هست که البته این مساله می تونه دو تا عامل داشته باشه ، اول اینکه واقعا به دلیل افزایش فرکانس برخی قسمت ها و افزایش کارایی کمی دما بالاتر رفته و یا باگ و یا خطایی در سنسور های دما بوده که رفع شده و الان دمای واقعی رو نشون میده که بالطبع گاها فن ها هم با سرعت بیشتری کار می کنن .
    در مورد رم و امتیاز ویندوز به اون صحبت کرد یکی از دوستان ، باید بگم که من هم با همون مشخصات یعنی رم کینگ استون 1333 و تایمینگ 9.9.9.24 و ظرفیت 4 گیگابایت ، نمره ای مشابه دارم یعنی 5.9 که به نظرم نمره ی کمیست . اما مطلبی خوندم رو سایت مایکروسافت درباره ی اساس نمره دادن ویندوز به قسمت های مختلف سخت افزاری که برام جالب بود . نوشته بود که ویندوز اساسا به حجم قابل دسترس ویندوز به رم (با منها کردم مقدار حافظه ی اشتراک گذاشته شده برای گارت گرافیک) نمره میده و این اساسی ترین فاکتروش هست پس نیاید زیاد به این نمره توجه کرد چرا که مثلا شاید در لپ تاپی مثل N61JQ که یکی از نقاط قوتش پرفورمنس گرافیکی هست شاید میزان دسترسی کارت گرافیک به حافظه ی رم بیشتره و به همین خاطر حجم رم در دسترس ویندوز کمتر محاسبه میشه و بنابر این نمره ی کمتری رو برای رم نشون میده . (راهش اینه که اگر کسی از دوستان بلده راهنمایی کنه چطور میشه دسترسی کارت گرافیک به رم رو محدود کرد و بعد دوباره نمره ی ویندوز رو حساب کنیم و ببینیم آیا این مساله صادقه یا نه)
    ==============
    مطلب بعد در مورد نرم افزار واسط چیپ ست که مهران عزیز معرفی کردن . آیا این با اون نرم افزاری که روی سایت اسوس هست متفاوته؟

12. 4 کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

چرا اینجا به جای kingston نوشته kinston!!!!

اینم از این!!!

14. این کاربر از mehran_beloved بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان.
    منم پنجشنبه به جمع N61JQ داران پیوستم. 1470 گرفتم با هارد 640 و بلوری، خوب بود؟
    فقط این سرعت هاردش خیلی پایینه، واقاً حیفه این لپتاب با این هارد. هاردهای SSD پیدا میشن؟ قیمتشون چطوریه؟
    راستش خواستم بهت بگم اگر بایوست رو آپدیت نکردی آپدیت کنی و اگر درایو های مربوط به اینتل رو نصب نکردی نصب کنی و بعد دوباره Inrex رو re-run کنی یعنی دوباره اجراش کنی اما پست های بعدی رو که خوندم دیدم نوشتی بایوس رو آپدیت کردی.

میمونه یک چیزی ...

Intel® Chipset Software Installation Utility 9.1.2.1007

اینو دانلود کن... تمام برنامه های اجرا شده رو ببند... آنتی ویروس و فایروال رو اگر داری خاموش کن و بعد نصبش کن. بعد از نصب حتما ریستارت میخواد اما اگر نخواست خودت حتما ریستارت کن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز میشه درمورد اون مواردی که ذکر کردی توضیح بدی؟ امتیاز ویندوز به رم من 5.9 هست، که فکر میکنم خیلی کم باشه درسته؟
    امتیازام:
    CPU 6.9
    RAM 5.9
    GRAFIC 607
    GRAFIC 6.7
    HDD 5.9
    چطورن؟ خوبن؟
    ممنون.

اگه جاییش نیاز به آپدیت داره هم لطفا بهم بگین.
    Last edited by afshin b; 04-09-2010 at 14:59.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

==============
    مطلب بعد در مورد نرم افزار واسط چیپ ست که مهران عزیز معرفی کردن . آیا این با اون نرم افزاری که روی سایت اسوس هست متفاوته؟
    نه فرقی نمیکنه. فقط نسخه ی جدیدترشه و اونی که در سایت ایسوس و یا در سی دی درایوهاش وجود داره قدیمیه.

در مورد CPU هم دمای بالای 60 درجه در مواقع معمولی مثل تو اینترنت گشتن, فیلم دیدن, موزیک گوش کردن اصلا طبیعی نیست. شما سعی کن کلاک سی پی یوی رو روی 930 تا 950MHz استفاده کنی. یعنی خود سی پی یو که از کلاک 1.6GHz شروع میشه و تا 2.8 گیگاهرتز میتونه بالا بره رو استفاده نکنی. شما از همون 930 مگاهرتز استفاده کن تا خودش هر وقت نیاز داشت با کلاک بالا تر اور بشه و تا 2.8 بالا بره.اینطوری حرارت و دمای سی پی یو کاهش پیدا میکنه.

17. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •