واقعا انتظار داشتید ایران از کره ببره ؟ : )))))))))))))))
واقعا انتظار داشتید ایران از کره ببره ؟ : )))))))))))))))
به نظر من:
سازمان تربیت بدنی زیاد مقصر نیست! دلیل:
الان عملکرد اکثر فدراسیون های ورزشی در حد خوب به بالا هستش... اینو به عینه تو گوانگژو دیدیم! پس مشخصا این سازمان (خیلی ببخشید) اینقدر احمق نیست که با وجود جو سی؟اسی اجتماعی کشور و طبیعتا تو چشم بودن ورزش، واسه فدراسیون های مختلف بودجه کافی رو نده و برای موفقیتشون باهاشون همکاری نکنه...
فدراسیون فوتبال: مطمئنا یکی از مقصر هاست (شک نکنید)! شاید هم مقصر شماره یک! بعد از جام جهانی 2006 و حذف تیم ملی در مرحله گروهی، تو این 5 سال چی کار واسه فوتبال ملی این مملکت انجام داده! ما تو دو جام ملت ها تو مرحله یک چهارم حذف شدیم و به جام جهانی هم نرفتیم (حتی به پلی آف!!!) تو مسابقات آسیایی هم در دو دوره اخیرش، فوتبالمون از قهرمانی هاش دفاع نکرد - المپیک پکن هم نرفت... تیم ملی جوانانمون (زیر بیست سال) هم هیچ عنوان خاصی نیاوردیم و فرت فرت تو مرحله گروهی مسابقات آسیایی حذف شدیم...
کل افتخار فدراسیون فوتبال تو این 5 ساله، فقط میتونه به تیم ملی نوجوانان و قهرمانیش در سال 2008 در آسیا و صعودش به ورلد کاپ 2009 و صعود از مرحله گروهی هستش...
مخلص کلام، تو این 5 ساله تو هر رده ملی فوتبالیمون یه نتیجه مثبت نگرفته این فدراسیون فوتبال.
کادر فنی: به نظرم مقصر شماره دو کادر فنیه... به نظرم فدراسیون حداقل با برگذاری بازی های تدارکاتی نسبتا خوب و سازمان لیگ با همسو کردن تیم ملی و لیگ، واقعا برادری شون رو ثابت کردن... تمام بازیکنان هم تو اوج آمادگی شون در باشگاهاشون به تیم ملی اومدن...اما...
یه مربی و کادر فنیش باید بر اساس ابزاری که دارن، برنامه هاشون رو پیاده کنه و ادعای نتیجه گیری کنه... متاسفانه تاکتیک تیم ملی تو این 4 بازی، بیش از اینکه رو زمین باشه، رو بازی های هوایی بودش... این در حالیه که اکثر بازی کنان تیم ملی ما قد کوتاه، و ریز نقش هستند و قدرت سرزنی و بعضا قدرت بدنی رو ندارند... وقتی تیم ملی تو دادن پاسای پشت دفاع و قطری افراط می کنه، باید بازیکانی رو داشته باشه که قدرت کنترل توپ و حمل توپ و تمام کنندگی بالا رو داشته باشند... اما وقتی این موضوع مشاهده نمیشه، چرا ما باید رو بازی هوایی افراط کنیم و بالای 80 درصد بازیه رو زمینمون، تو یک سوم دفاعیمون باشه؟؟
بازیکنان: من به شخصه تو این تورنومنت بازیکنان رو هم سر حال دیدم هم با تعصب و باغیرت... البته بازیکنای کم فروغ هم بوددن مثل همین شجاعی که از ابتدای شروع بازی ها یکی از متوسط ترین و یا شاید ضعیف ترین مهره های ما بود... اما در کل اگه تو این بازی ها امثال شجاعی یا نکونام یا... ضعیف بودن، بیشتر به نظر من بابت تفکر کادر فنی بود تا خود بازیکنا... شاید اگه سرمربی ما یه فرد دیگه بود، ما کره رو میزدیم...
در کل من مقصر اول رو فدراسیون فوتبال و مقصر دوم رو کادر فنی میدونم... به این دو تا رای میدم...
در پایان امیدوارم دوباره تیم ملی سال های 96 و 2004 رو ببینیم...
یاعلی![]()
شما هم دلتون نمی آد تاپیک رو ترک کنی؟
حق دارید وقتی دلمان برای شادی فوتبالی برای غرور ملی فوتبالی تنگ شده....!
چاره ای نیست همین جا باید خودمون رو سرگرم بکنیم
[COLOR="Silver"]
100%
عزیز اون بیچاره ها کم فروشی نکردن. نکونام بد بازی کرد. مخصوصاً نیمه اول ولی کم فروشی نکرد. یکی اگه آماده نیست مربی باید تشخیص بده و تعویضش کنه. در مورد مسعود شجایی بیچاره هم میگم خیلی مقصر نیست. وقتی بیمار باشی همین میشه. تعویضشم تیری در تاریکی بود که شاید یه جرقه ای چیزی بزنه. و + اینکه کره ایه مسعود رو کشت. با زانو زد پس سرش بعد هم با تمام وزنش با باسن افتاد رو کتفش. بابا بیچاره 50 کیلو هم وزن نداره. مرد بیچاره.
من با این جمله هایی که از دوستمون نقل کردم تا حد زیادی موافقم. استرس داشت از سر ررو روی تیم میبارید
موافقم.
آقا من وقتی صحبت تروسیه شد گفتم. اینا باید برن چند تا مثلاً 15-20 تا مربی فوتبال پایه رو با زور پول (مثل عرب ها) بیارن به کشورمون و بزارنشون که رو جوون ها کار کنن و ددستیار ایرانی مطیع همون مربی ها هم باهاشون باشن تا یاد بگیرن و بعد از دوره طولانی جای اونا رو بگیرن. اون ها که دیگه مثل مربی های بزرگسالان 3 ملیون دلار در سال نمیخوان. 10 سال بعد اصلاً دیگه از این مشکلات نخواهیم داشت
در کل من فکر نمیکنم کسی کم فروشی کرده باشه. نکونام خوب نبود. به شجایی امیدی نبود از اول ولی مصدومیتش کار مضاعف دستمون داد تیموریان وضایفش رو انجام داد اما همه دیدن که دقیقه 118 توپ تو پاش بود گوشه 18 قدم ولی استرس نمیذاشت تصمیم بگیره. آخر هم توپ رو زد بیرون. پژمان نوری تلاشش رو کرد ولی اواخر کم آورده بود و استرس هم امونش رو بریده بود. واقعاً از همون بازی اول نبود یک هافبک وسط بازیگردان مشخص بود. تعویض نوری باید انجام میشد ولی من انتظار داشتم یا مبعلی یا اونیکی نوری رو بیاره.
ای کاش نداشتیم ای کاش ایران در مرحله گروهی امیدوارمون نمی کرد ...
حداقل این جوری کمتر اه و حسرت می کشیدیم.
سرخوردگی و غم اولین حس بعد از شکست است.به اشکهای این دختر بچه ایرانی نگاه کنید.عکس ، عکس تلخی است
[/COLOR]![]()
ضمناً من 10 -15 صفحه قبل یه پست راجع به داوری دادم. یکی اومد بهم اعتراض کرد (اون موقع تاپیک بسته بود و نمیشد نقل قول کرد)
من بازم میگم. ایرماتوف بد اشتباهاتی رو در حساس ترین موقع داشت. ما به خودمون باختیم اما این اشتباهات وجود داشتن. پارک جی سونگ به خاطر هند عمد و خطا روی رضایی باید دو تا کارت زرد میگرفت و اخراج میشد. دفاع کره دقیقه 117 توپ رو تو 18 با دست کنترل کرد که 100% پنالتی بود. آخرشم 2 دقیقه وقت اضافی اعلام کردن ولی 1:34 گرفت. بای شخص من این ها + دو سه تا موقعیتی که ما هم داشتیم باعث میشه فکر کنم میتونستیم پیروز بشیم.
هر چند نیمه اول واقعاً آبرومون رفت
آخه رو چه حسابی ؟ رو چه کتابی؟ اگه ایران از کره می برد که دیگه ایران نبود ! اونا نمودار پیشرفتشون صعودیه مال ما نزولی ! چه انتظاراتی دارید واقعا !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)