تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 674 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

درباره بویان
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظرم بازی اسون تر شده
    کد:
    ژاپن من هستم
    و باور کنید یا نکنید روی top player بازی کردم
    خودم طرف دار بارسا هستم اما خواستم با یه تیم ضیف بازی کنم
    یه گل با بایرن توی زربه ایستگاهیی زدم
    کد:
    از زیر پای دیواره

تک به تک هم راحت گل میشه واسه این میگم چون استاد خراب کردن تک به تک بودم اینم نمونش
    کد:
    دروازبان بهتر شده اما بازم سوتی میده اینم نمونش
    کد:

2. 3 کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karnavaleroos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

بازی خیلی چشم نواز شده با قاطعیت میشه گفت این بهترین نسخه pes در این نسله

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اصلا بزارین از اول و کامل میگم.

اول من فایل زیر رو که دانلود کردم اجرا میکنم:

بعدش صفحه زیر میاد که داره آماده میشه برای نصب:

بعد از این که دوبار پر شد ارور زیر رو میده:

حالا من چی کار کنم؟؟؟
    اين كارو كني صدرصد جواب ميده استارت رو بزن بعد از قسمت run اين رو تايپ كن %temp% و بعد ok كن بعد هر فايلي داخل اين پوشه هست رو پاك كن بعد بازي رو نصب كن......

5. این کاربر از hasani2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من فکر میکنم تک روی با یک بازیکن توی نسخه نهایی راحت تر بشه چون الان زمان پاسخ دهی بازی خیلی زیاده شما وقتی صاحب توپی و میخوای با سرعت به جلو حرکت کنی بازیکن اولش یک مکث زیادی میکنه بعد استارت دویدن رو میزنه و همین مساله سبب شده مدافعین بتونن خودشونو به بازیکن صاحب توپ برسونن . اگه یادتون باشه دمو نسخه قبل هم زمان پاسخ دهیش خیلی زیاد بود که توی نسخه نهایی تا حد زیادی درستش کرده بودن .
    الان شما اینجا ببینید شوت میخواد بزنید بازیکن با مکث شوت میزنه ,
    استپ سینه میخواد بکنید بازیکن خیلی طولش میده و خیلی وقتا مدافع از همین مکث سوء استفاده میکنه و توپو میگیره ,
    بعضی از پاسها هم با تاخیر داده میشه ,
    کنترل بازیکن روی توپ واقعا با تاخیره حتی بعضی وقتا بازیکن کنار خط طولی یا عرضی زمین نمیتونه توپو کنترل کنه و با توپ بیرون میره ,
    بعضی وقتا همین تاخیر باعث گل به خودی میشه بعضی وقتا که تو درگیریهای وسط زمین به زمین میخورید یا توپو ازتون میگیرن بازیکن با تاخیر بسیار زیاد به خودش میاد و برای گرفتن مجدد توپ خیلی دیر واکنش نشون میده ,
    بعضی وقتا توپهای سرگردون توی منطقه جریمه رو میخواید دفع کنید اما تاخیر و زمان پاسخ زیاد مانع از این میشه که به موقع توپو دفع کنید و همین مساله سبب میشه بعضی وقتها این صحنه ها گرون براتون تموم بشه
    و خیلی موارد دیگه که حتما خودتون لمس کردین و دیدین .

یک چیز دیگه توی بازی شما هم مهاجمین خیلی توی منطقه آفساید قرار دارن ؟ نمیدونم چرا توی بازی من همش مسی توی آفسایده صد رحمت به اینزاگی . جالبه توی هر بازی 10 دقیقه ای حداقل این مسی 4-5 بار توی تله آفساید گیری میفته !
    Last edited by 4039; 16-09-2010 at 15:51.

7. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب من فیفا رو هم بعد از مشقت های بسیار بازی کردم!

بازی عینا نسخه 2010 کنسوله و یعنی میشه گفت بازی بسیار خوبیه. اما باید بگم PES به من خیلی بیشتر می چسبه به چند دلیل:

1. گرافیک چهره فیفا اصلا جالب نیست و در این زمینه کیلومترها از PES عقب تره. این در مورد کساییه که چهره شون ساخته شده، مگر عده معدودی مثل مسی یا رونالدو که خوب کار شدن. یه سری مثل بوسکتس یا کانالس که اصلا ساخته نشدن!

2. سیستم پاس دهی نسبت به سیستم جدید PES حساسیت خیلی کمتری داری و قدرت ضربه خیلی کندتر پر میشه. این باعث میشه اولا نتونی خیلی سریع پاس بلند بفرستی و اینکه حتی وقتی تا آخرش پر می کنی هم ضربه خیلی قدرت نداره. تو این زمینه PES واقعا برتره!

3. اون حس و هیجانی که در PES هست در فیفا نیست! البته من قبول دارم که این نسخه که در واقع نسخه 2010 فیفاس، از نسخه 2010 PES از نظر گیم پلی سرتر بوده، ولی با این گیم پلی جدید، واقعا PES بازی کردن لذت دیگه ای داره!

البته اینها همش نظرات شخصیه و ممکنه نظر کسی کاملا بر خلاف این باشه. بهتر هم هست علاقمندان به فیفا توی این تاپیک دائم از این بازی تعریف نکنن، چون این تاپیک علاقمندان PES هست. کما اینکه من هرگز این ارسال رو توی تاپیک فیفا نمی فرستم!

اما در پایان میگم امسال سال 2 بازی فوتبال خوب برای PC باز هاست که هیچ کدوم رو نباید از دست داد! هر دو بازی به هم نزدیکن و می تونن در کنار هم، از فوتبال زدگی در طول سال آینده جلوگیری کنن!

9. 5 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اين كارو كني صدرصد جواب ميده استارت رو بزن بعد از قسمت run اين رو تايپ كن %temp% و بعد ok كن بعد هر فايلي داخل اين پوشه هست رو پاك كن بعد بازي رو نصب كن......
    این کارو یکی دیگه از دوستان هم گفت،من انجامش دادم

ولی بازم همون آش و همون کاسه

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

با سلام.
    به نظر من بازی خیلی بهتر شده اصلا به نظرم انگار یه بازی دیگس.
    سبک بازی عوض شده .
    دفاع تیمی خیلی خوبو مستحکمه.
    در مواقع حمله با زیکنا خوب باز میشن.
    تشویق تماشاگرا که حرف نداره اگه که سیستم صوتی خوبی داشته باشین که آخر هیجانه مخصوصا موقع تشویق بازی تیمهای لیبرتادورس.
    صدای برخورد توپ به تیر دروازه هم عوض شده که نسبت به نسخه قبلی خیلی طبیعی تر شده.
    داور بازی هم به نظرم خیلی رو خطا ها حساس مخصوصا تو محوطه جریمه . من دو تا بازی انجام دادم که تو هر دوتاش مرتکب پنالتی شدم به طوری که در نسخه قبلی باید به جرات بگم که در هر 30-40 بازی مرتکب پنالتی بر روی حریف می شدم.
    در آخر هم یه سوال دارم.
    آیا این حالتی که ما تو دمو بازی میکنیم , حالت کاملا دستی هستش یا نیمه دستی ؟
    سپاسگذارم.

12. 3 کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

با سلام.
    به نظر من بازی خیلی بهتر شده اصلا به نظرم انگار یه بازی دیگس.
    سبک بازی عوض شده .
    دفاع تیمی خیلی خوبو مستحکمه.
    در مواقع حمله با زیکنا خوب باز میشن.
    تشویق تماشاگرا که حرف نداره اگه که سیستم صوتی خوبی داشته باشین که آخر هیجانه مخصوصا موقع تشویق بازی تیمهای لیبرتادورس.
    صدای برخورد توپ به تیر دروازه هم عوض شده که نسبت به نسخه قبلی خیلی طبیعی تر شده.
    داور بازی هم به نظرم خیلی رو خطا ها حساس مخصوصا تو محوطه جریمه . من دو تا بازی انجام دادم که تو هر دوتاش مرتکب پنالتی شدم به طوری که در نسخه قبلی باید به جرات بگم که در هر 30-40 بازی مرتکب پنالتی بر روی حریف می شدم.
    در آخر هم یه سوال دارم.
    آیا این حالتی که ما تو دمو بازی میکنیم , حالت کاملا دستی هستش یا نیمه دستی ؟
    سپاسگذارم.
    با توجه به اینکه من زیاد دستی بازی کردم این بین دستی و کمکیه . یعنی آزادی عمل کامل روش وجود نداره انگار مسیرهای حرکت توپ در زمان پاس دادن بصورت اسکریپتی هستش و از قبل تعیین شده . بطور خلاصه بگم بازم توپ دقیقا همونجایی که میخوایم نمیره زوایای حرکت توپ زیاد نیست من فکر میکنم نهایتا توپ در 32 جهت میتونه حرکت کنه .
    علاوه بر اینها فقط پاسها دستی هستن و شوتها هنوز اتوماتیکن که اکثرا با کمک CPU توی چارچوب قرار میگیرن مگر اینکه شوتو بیش از حد فشار بدیم .

با این وجود حقیقتا باز هم باید به کونامی تبریک گفت که شجاعت به خرج داد و یک تغییر اساسی در پاسها ایجاد کرد تا اون حالت پینگ پنگی سالهای قبل از بین بره . هر چی باشه این سال اولیه که این نوآوری رو داره توی بازیش پیاده میکنه نباید توقع زیادی داشت .

در ضمن آرمین ناقلا قبلا گفته بودی در خونتون کرم رنگه چی شد باز عوضش کردی برای رد گم کنی آدرس اشتباه میدی ؟
    Last edited by 4039; 16-09-2010 at 16:37.

14. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان من امشب دانلود دمو برام تموم میشه . واقعا ورزشگاهاش مثل همینیه که تو این عکس هست :
    کد:
    مثل موکته . شبیه فیفا 10 شده ؟ آخه می گفتن بهتر شده . هوش مصنوعی چی ؟ چطوری شده . valdes بازم موقعی که میاد بیرون تکل می کنه . شوتاش همش گله یا نه . خطای داوری چی ؟ داره ؟ شرمنده دیگه الان وقت ندارم پستا رو بخونم . بعدا می خونم اگه قبلا جواب اینا رو دادین . اگه نه که جواب بدین دیگه

داره خودمونی میشه sk_vegas2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام تورو خدا یکی نسخه 360 رو هم برای دانلود بزاره خواهشششششششششششششششششش
    تورنت . مستقیم . پارت هر چی /؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •