بله لازمه. در ضمن در زمان اجرای بازی سرور باید باز باشه.
بله لازمه. در ضمن در زمان اجرای بازی سرور باید باز باشه.
منم مشکل شما رو داشتم ، value رو عوض کنی مشکلت حله
بابا یه نفر آخره بازی رو لو بده ببینیم چی میشه
اینم نقشه الماس ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگي.خوب دوستان بلاخره بازي ما هم درست شد اونم رو اكس پي
خوب اولش هست كه يه بچه اي هست ميگه دستتو تكون بده من ميزنم تكون ميخوره اما هيچي نميچه بايد اين valve ها بريزم.كجا بريزم لطا جديد ترينشو بديد![]()
موافقم.
اگه کسی مشکلاتی مثل نشون ندادن ماموریت در نقشه داره با یک Value جدید این مشکل حل میشه. من خودم با این Value رفتم و درست هستش:
به نظرم میشه این Value رو توی صفحه اول تاپیک گذاشت تا اونایی که می خوان راحت دانلود کنن.این لینکی که گذاشتم راحت میشه ازش دانلود کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن دوستانی که مشکل در اجرا بازی دارن با خوندن مطالبی که در تاپیک آموزش اجراي بازي Assassins Creed II نسخه PC داده شده به احتمال خیلی زیاد مشکلشون حل میشه![]()
حتما دکمه رو اشتباه میزنی. همه مشکل ها که از ولو نیست. ولی اگه میخوای ولو جدید رو بزار![]()
تویه پوشه اول بازی
مثلا
C:\Program Files (x86)\ASSASINS CREED 2
سلام...
به نظرم گرافيك بازي پايين هست...چرا؟؟؟ماله شما هم اينجوري بود؟؟؟
اين عكس رو نگاه كنيد...
شايدم من اشتباه ميكنم ولي يه جوريه...
گرافیکه این سری این بازی به شدت ار ورژن قبلی بالاتر هست.
از رو عکسی گذاشتی که نمی شه چیزی فهمید.
ولی در کل گرافیک بسیار بالایی داره مخصوصا وقتی به شهراش برسی اینو می فهمی.
سلام
آقا من جریان یه ASSASSINS TOMB رو متوجه نمیشم که باید چطوری پیداش کنم همونجایی سوار وسیله پروازی میشه که رو نقشه عکسا شعله آتش میاد باید چیکار کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)