بگو چیه تا من 1000 تا نظر بدم
فیلمبرداریش در حد I8910 هست ؟
عکاسیش چطور ؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
بگو چیه تا من 1000 تا نظر بدم
فیلمبرداریش در حد I8910 هست ؟
عکاسیش چطور ؟
Swype يعني اينکه کيبوردو بدون اينکه دستتونو بردارين تايپ کنين. مثلا اول برين بالا بعد چپ بعد... .
با گالاکسي اس هم مثل اينکه رکورد سريعترين تايپو باهاش زدن.
![]()
دیگه نیازی نیست برای Swype تو اون نظر سنجی شرکت کنید، تو فرمور جدید (بادا 1.2) اضافه شده.
من 8910 نداستم
ولي فكر نميكنم به پاي ويو برسه بررسيهاي مختلفي ازش خوندم
من كه پسنديدم فيلمبرداريشو
فریور گوشی من 1.0.2 هست.این ورژن آخری هست ؟
به طور رسمی 1.0.2 آخریشه، اما 1.2 رو ویو 2 معرفی شد، بعدشم Leak شد و الان با Multiloader ی تونید بریزید، البته فارسی نداره.
کسی این مشکل رو نداره اصلا توی این چند روزه کسی با kies برنامه دانلود کرده؟
چه طور میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
خیلی برام ضروریه. دوستان خواهش می کنم اگه کسی همچین مشکلی رو بر طرف کرده به من کمکی کنه ممنون میشم
یعنی فارسیش هم میاد یا همین رو بگیرم بریزم؟من برام فقط زبان نوشتاری فارسی مهمه و الا همیشه انگلیسی میزارم
بعد 2 تا مشکل دارم با این گوشی
یکی این دلیوری ریپورتش هست.نمی شه فقط پیام هشداری بده و الکی پیام متنی نده؟منظورم مثل نوکیا هست.نمی شه اونجوری بشه؟
بعد هر دفه USB بهش میزنم شارژ میشه.نمی شه کاری کرد که خودش رو شارژ نکنه؟می ترسم باتریش رو عرض یه هفته مرخص کنم
سلام
اسمش T9 Trace هست و علاوه بر اینکه میشه در حالت QWERTY ازش استفاده کرد (مثل Swype) میشه در حالت Keypad معمولی هم ازش بهره برد که این قابلیت رو Swype نداره...
بله حتما میاد، مسئله اینه که فرمورهای اروپا اصلا فونت فارسی نداره و حتی اس ام اس ها رو هم نشون نمی ده.
درباره ی شارژ هم نگران نباشید، باطری لیتیوم-یونیه و تعداد دفعات و مقدار شارژ تو عمرش تاثیر نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)