اقا یون لیست معاوضه بنده به شرح ذیل میباشد :اگه مشتری هستین بسم ا...
- ایگور پاندف
- اوبــیــنـــا
اقا یون لیست معاوضه بنده به شرح ذیل میباشد :اگه مشتری هستین بسم ا...
- ایگور پاندف
- اوبــیــنـــا
خوبی عادل جان ؟
میبخشی از این پستت کاملا غافل شده بودم چند دقیقه صبر کن الان قیمتا رو میزارم راستی بازیکنی برای فروش نداری ؟
صبر کن الان چک میکنم .
مودریچ : 46.7 ( این بازیکن چقدر کارت داره!)
حسین هنوز دارم می خندماین مشکل به خاطر پچ هست که من گرفتم مثل اینکه کسی که اینو درست کرده کلا از یه سری بازیکنان خیلی خوشش می اومده. این مودریچ 3 تا کارت قهوه ای داره اگه توجه کنی بیشتر از 2 تا کارت قهوه ای هیچ بازیکنی نداره. اگه میشه کارتهای این بازیکن رو دیفالت کن. اگه این کار رو بکنی این بازیکن یه کارت قهوه ای و 4 کارت سبز داره.
اگوئرو : 68 میلیون . اما وحید متقاضی این بازیکنه اگه میخوای باید حداقل 10 درصد قیمتو بالا ببری مجددا اگه وحید بخواد باز باید 10 درصد حداقل قیمتو بالاببره . من عمدا این قانون رو گذاشتم تا سریع تر معاملات انجام بشه و زودتر لیگ راه بیفته دیگه خیلی معطل کردیم .
روبینیو : 69 م
کلیچی و ترائوره رو باید با برادر حامد یعنی حبیب توافق کنی . ساعت 8 قراره ایشون بیاد .
به نظر من من دفاعتو تقویت کن در زمینه حمله تیمت تقریبا کاملا اما ممکنه توی دفاع کم بیاری بخصوص توی بازیهای رو در رو .
ژیرکوف رو کسی نمیخواد ؟در زمینه سانتر خیلی قوی عمل می کنه تازه کارت قهوه ای early cross هم این بازیکن داره
راستی حسین من روبینیو رو حتما می خوام.
قیمت fritz تو وردر برمن و نالدو از همین تیم میخوام.
و کار لوکا از تاتنهام.
دستت درد نکنه.
با کدوم هافبک من بجز سیدورف و پیرلو عوضش میکنی ؟
من اصلا دفاع راست و چپ ندارم. و مهاجم هم که یه دونه ذخیره بیشتر ندارم.ولی دو تا دفاع ذخیره دارم حالا اگه یه دونه دیگه هم داشته باشم.خوب میشه مثلا این نالدو خوبهبه نظر من من دفاعتو تقویت کن در زمینه حمله تیمت تقریبا کاملا اما ممکنه توی دفاع کم بیاری بخصوص توی بازیهای رو در رو .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)