تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 500 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مگه مشكلي براي مك بوك پروتون پيش اومده ؟؟؟؟؟

نياز به دي وي دي ريكاوري در محصولات اپل نيست

معمولا سيستم هايي كه بالاي 3 گيگ رم دارن ويندوز 64 بيتي نصب مي كنن. منم بهتون 64 بيتي رو توصيه مي كنم
    نه آخه من دفعه قبل که سونی خریدم یه روز معطل این بودم که امرتات برام dvd ریکاوری بسازه.بهشون گفتم خودم بلدم گفتن نه باید بیاری اینجا ما یدونه بسازیم :-?? پس اپل این سوسول بازی ها رو نداره.تحویل می دن و خلاص؟

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

نه آخه من دفعه قبل که سونی خریدم یه روز معطل این بودم که امرتات برام dvd ریکاوری بسازه.بهشون گفتم خودم بلدم گفتن نه باید بیاری اینجا ما یدونه بسازیم :-?? پس اپل این سوسول بازی ها رو نداره.تحویل می دن و خلاص؟

شما تحويل ميگيري و تست ميكني و خلاص . البته شايد بگه بده برات برنامه يا ويندوز بريزم كه شما قبول نكن . همه نوع آموزش اينجا هست .

3. 3 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان هرکدوم از گارانتی های نقش یا الماس بعد از خرید باید به مرکز خدمات پس از فروشش ببرم لپ تاپ رو؟
    مثل امرتات که dvd های ریکاوری رو خودشون برات می سازن و بهت می دن.برای اپل هم به این شکل هست یا نه؟ممنون
    در مورد نصب ویندوزش هم باید ویندوز 7 نسخه 64 بیت رو نصب کنم یا 32 بیت؟
    ممنون( سوالم در مورد macbook 374 هست)
    داداش من گارانتی توی ایران یعنی کـــــــــــشـــــــــک !! چرا کشک ؟ چون توی ایران هیچ نماینده رسمی تولید کننده های خارجی وحود نداره نه سونی نه هیچ مخصول دیگه مخصوصن مک که جای خود داره . اینایی هم که گارانتی میکنن اولن گارانتی هاشون به درد همون کشک میخوره و اونقدر ازت میگیرن که وقتی هم یک در هزار خراب شد و رفتی سراغشون , دو زار از جیبشون پرداخت نکرده باشن و پول خودتو برای خودت خرج میکنن و بعد هم اینقدر دبه در میارن و عیب میذارن روی دستگاهت تا نصف بیشتر پول تعمیرات خفن رو از خودت بگیرن . مثلن ریختن آب و شوک برق و ضربه خوردن و ده تا چیز دیگه پای خودته . خب نوکرتم اینم شد گاراننی ؟ اونم تو ایرانی که زرت و زرت برق ها میپره ؟ پس خودتو خلاص کن و هیچ نوع گارانتی ای نگیر . الکی واسه خودش در آورده گارانتی نقره ای و طلایی و ... که کشک ارزش نداره . فکرشو بکن در ماه 200 تا لپ تاپ با گارانتی داره میفروشه و از این 200 تا 1 دونه در ماه بیاد برگشت بخوره . پولی که از مجموع این بندگان خدا گرفته برای گارانتی گرفته اندازه 10 تا لپ تاپ نو هست و یک صدمش رو خرج تعمیر دستگاه برگشتی میکنه . در نهایت خودتم بکشی فروشنده همیشه سود میکنه و خریدار همیشه بازنده هست . در مورد ویندوز 64 بیتی ! هر دستگاهی که بالاتر از 2 گیگ رم داشته باشه روی ویندوز 32 بیتی خونده نمیشه ! خلاص . یعنی چی ؟ یعنی دستگاهی که میخری 4 گیگ رم داره . وقتی روش ویندوز 32 نصب میکنی , دو گیگ رمش پـــــــــر ... نمیشناسه . باید 64 نصب کنی تا بشناسه و در ضمن پرفرمانس 64 یک و نیم برابر 32 بیتی هست ولی بعضی از درایورها و برنامه های خاص روی 64 اجرا نمیشه و باید بگردی و درایور و یا برنامه 64 بیتیش رو دانلود کنی . یکی از مهمترین ها , بعضی مودم های دی اس ال هستن که اصلن نسخه نرم افزاری 64 بیت براشون وجود نداره از جمله ایسوس کمبو ! که اینار و باید با کابل لن وصل کنی و نمیتونی یو اس بی کنی ! آنتی ویروس ها و فایروال ها کلن همشون نصب میشن . در ضمن توی پروگرام فایلی که ویندوز 64 بیت میسازه دو تا پروگرام فایل روی پارتیشن سی میبینی . یکی نوشه پروگرام فایل و یکی نوشته پروگرام فایل اکس 86 . برنامه هایی که 32 بیت هستن روی این اکس 86 نصب میشن و اونایی که 64 بیت هستن روی اولی . مثلن یاهو مسنجر 32 بیت هست . آنتی ویروس ها 32 هستن . فایروال ها همینطور . برنامه های پخش موزیک همینطور . پلیرها همینطور . فتوشاپ دو نسخه 32 و 64 با هم نصب میکنه که میتونی بگی فقط 64 رو نصب کن که خیلی سریعتر میشه . آفیس هم جدیده هم 32 داره هم 64 . winrar هم فقط 64 نصب میشه و باید جدا بگیریش . برنامه های موبایلت رو هم ب اید بری تو سایتش و نسخه 64 رو بگیری . درایور پرینتر هم همینطور . مودم ای دی اس ال هم همینطور .

5. این کاربر از ali_rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخواستم 374 بگیرم فقط یه چند تا سوال از بچه هایی که این مدل رو دارن داشتم:
    اول اینکه تا چه حدی میشه رو گیم حساب کرد با این لپ تاپ؟
    دوم اینکه سایز 13.3 واسه مانیتور تو کار طولانی مدت چشمو اذیت نمیکنه؟
    و سوم اینکه اون لوگوی اپل پشت لپ تاپ روشن میشه؟

در آغاز فعالیت Celtic.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

در مورد ویندوز 64 بیتی ! هر دستگاهی که بالاتر از 2 گیگ رم داشته باشه روی ویندوز 32 بیتی خونده نمیشه !
    جل الخالق ...
    پرفرمانس 64 یک و نیم برابر 32 بیتی هست
    از کجای مبارکتان در آوردید !!
    آنتی ویروس ها و فایروال ها کلن همشون نصب میشن
    قابل توجه جنابعالی اتفاقا پر مشکل ترین و ناهماهنگ ترین نرم افزارها در ساختار ۶۴ بیتی همین ها هستند !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من تا 3 میلیون تومان میخوام برای لپ تاپ هزینه کنم. یکی از عزیزان لطف کنن و بفرمایند چه مدلی از اپل رو بگیرم؟ کانفیگش رو هم لطف بفرمایید. در ضمن mack pro بهتره یا mack Air ???? ؟؟؟؟ تفاوتشون در چیه؟ آیا واقعاً درسته که باتری mack air قابل تعویض نیست؟>؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه schakiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Windows OS - nonce Macintosh OS - soon

14

معمولا سيستم هايي كه بالاي 3 گيگ رم دارن ويندوز 64 بيتي نصب مي كنن. منم بهتون 64 بيتي رو توصيه مي كنم
    سلام محسن جان

خوبی ؟

میشه در این رابطه بیشتر توضیح بدی ؟

اگر درست خاطرم باشه ، در یک پست گفته شده بود : اگر بر روی مک بوک پرو 32 بیت نصب بشه مشکل خاصی پیش نمیاد ولی افزایش دما داریم ؛ انگار به نوعی مستحبی هست !!!
    (اسم کاربر مربوطه رو نمی گم که اگر نقل قولم اشتباه بود سوء تفاهم پیش نیاد).

بین ویندوز ها کدوم یکی بهتره ؟ (البته با توجه به این مقوله که ویندوز اکس پی فراوانی نرم افزاریش کمی بیشتر از سون هست و سون شکیل تر و user-friendly تر هست).

تا چند وقت پیش برای مکینتاش آنتی ویروس و این جور چیزا کمتر بود (یا به نوعی ، یا نبود یا لازم نمی شد) چون فکر کنم (همونطور که امید جان گفته بود) تا الان تنها 5 تروجان ساخته شده و امکان -- و ویروسی شدن این سیستم عامل تقریبا" غیرممکن هست (که دلایلش را هم قید کرده بودن) ؛ الان هم همینطور هست یا تغییر کرده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جل الخالق ...

از کجای مبارکتان در آوردید !!

قابل توجه جنابعالی اتفاقا پر مشکل ترین و ناهماهنگ ترین نرم افزارها در ساختار ۶۴ بیتی همین ها هستند !!
    داداش من ما اینجا قصد یقه گیری نداریم . شما انگار متوجه منظورات ما نشدی پس مفصل تر برات میگم : سیستم اگه 4 گیگ رم داشته باشه روش ویندوز 32 بیت نصب کنی تنها 2 گیگ رم رو شناسایی میکنه و باقیش رو نمیشناسه و با همون 2 گیگ کار میکنه . من خودم روی لپ تاپم که 4 گیگ رم داشت تست کردم و فقط 2 گیگش رو شناخت ! بعد هم وقتی کل سخت افزار مخصوصن سی پی یو از 64 بیت ساپورت میکنه آدم مگه مغزش پاره سنگ بر میداره که روش 32 بیت نصب کنه نوکرتم ؟ حالا تو دستگاههای دیگه غیر از اینه من نمیدونم و تجربه شخصی خودمو نوشتم و ادعامونم نشد که همچین پریدی به ما که انگار ارث احدادتو خوردیم . پرفرمانس هم بطور کلی توی همه چیز یک و نیم برابر منظورم نبود و توی برنامه های خاصی بود مخصوصن برنامه های گرافیکی که خودم تخصصی کار میکنم خیلی سریع تر اجرا میشه تا 32 بیتی ولی در کل به نظر خودم سرعت اجرای برنامه ها و انجام عملیاتشون توی 64 خیلی سریعتره تا 32 بینی و این تغییر کاملن محسوس هست . در مورد آنتی ویروس هم هر چی من نصب کردم مشکلی بر نخوردم بجز چند تا فایروال که اونها رو هم نسخه 64 بیتیش رو گرفتم حل شد . هر آنتی ویروسی رو هم من آنتی ویروس نمیدونم و اگه قرار باشه هر چی در میاد آدم نصب کنه که نشد کار بعدشم نوکرتم مک که آنتی ویروس نمیخواد . ویندوز هم 29 تومن میدی یکسال کاسپراسکای توپ میندازی تنگش حالشو میبری دیگه کسی که میره 2 تومن میده مک میخره 30 تومن نداره بده یه آنتی ویروس مشتی بخره ؟؟؟؟؟؟؟ مثل این میمونه بری بنز بخری بجای ضبط و پخش روش رادیو تزانزیستوری ببندی ! کاسپراسکای اول از همه ست و ناد 32 و ای وی جی که من تست کردم خیلی راحت نصب شدن بدون هیچ مشکلی . مک آفی هم دوستم نصب کرده بود مشکلی نداشت . زون آلارم اینترنت سکوریتی تنها گیر داد که اونم وقتی 64 نصب کردم حل شد . حالا شما بیا ما رو بزن بکش ! والا
    Last edited by ali_rv; 01-08-2010 at 22:58.

داره خودمونی میشه schakiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Windows OS - nonce Macintosh OS - soon

13

سلام دوستان
    من تا 3 میلیون تومان میخوام برای لپ تاپ هزینه کنم. یکی از عزیزان لطف کنن و بفرمایند چه مدلی از اپل رو بگیرم؟ کانفیگش رو هم لطف بفرمایید. در ضمن mack pro بهتره یا mack Air ???? ؟؟؟؟ تفاوتشون در چیه؟ آیا واقعاً درسته که باتری mack air قابل تعویض نیست؟>؟؟؟؟؟؟
    سلام دوست عزیز

با اجازه اساتید عزیز Microsoft24 و mohsenfhm

1- به نظر من با این قیمت شما ، MC373LL/A انتخاب خوبی باشه.

2- کانفیگ :

CPU : 2.66 / 4 MB
    RAM : 4 GB \ 1066 FSB
    HDD : 500 GB \ 5400 RPM
    ODD : DVD-RW
    VGA : Geforce 330M GT & Intel HD 512 MB GDDR3 Dedicated
    Display : 15.4" LED Glossy \ 1440x900
    Other : Webcam , BT , PAU , SD card slot
    Weigh : 2.54 KG \ US Model

3- تفاوت :
    مک بوک ایر خیلی باریک تر و سبک تر هست (1.36 کیلوگرم) و از طرفی برای ایجاد چنین شرایطی ، بعضی از امکانات (مثلا" دی وی دی درایو و ... ) حذف شده است (که برای جبرانش باید نوع اکسترنالشونو تهیه کنید).

برای اطلاعات بیشتر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مک بوک پرو معمولا" در بین نوت بوک های اپل ، سری ای قوی تر و سنگین تر هست و امکانات کاملتری داره.

4- این موضوع باتریو زیاد مطمئن نیستم ؛ ولی از اونجائی که باتری های مک (بطور کلی) در داخل هست (بر خلاف دیگر نوت بوک ها که می توان براحتی از قسمت پشت و در نزدیکی ال سی دی ، جدا کرد) و بیرون آوردن آن به مراتب مشکلتر هست ؛ اما بنظرم مشکلی برای تعویض باتری نیست.

موفق باشید.
    اگر در ارائه این مطلب جائی کم و کاستی مشاهده میشود ، جدا" عذر خواهی میکنم .
    Last edited by schakiba; 02-08-2010 at 01:11.

12. 3 کاربر از schakiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

آیا واقعاً درسته که باتری mack air قابل تعویض نیست؟>؟؟؟؟؟؟
    در سری جدید مک بوک ایر و مک بوک پرو ، باتری داخل بدنه قرار گرفته ، ولی دلیلی بر عدم تعویض نیست !

قابل تعویض ه! ولی نه به راحتی !

خواستید براتون توضیح میدم!

از پاسخ کامل جناب schakiba هم ممنونم‌! توجه کنید که من از شما ها استقبال میکنم! اگر ادامه بدید به زودی به تیم اضافه میشید!

موفق باشید ،

امید

14. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •