اگر وسط آپدیت دیسکانکت بشیم گوشی به فنا می ره؟
جایی هست که این کار را بکنه؟ خب اینترنت پرسرعت ندارم......
اگر وسط آپدیت دیسکانکت بشیم گوشی به فنا می ره؟
جایی هست که این کار را بکنه؟ خب اینترنت پرسرعت ندارم......
دقیقا به فنا میره...
البته بستگی داره تو کدوم مرحله باشین. اگه موقع اینستال کردن فایل دانلود شده یا حدود 40% به بالای مرحله دانلود باشین 100% میره... ولی پایینترشو فکر کنم مشکلی نداره. چون تا اونجا ممکنه ارور شارژ بده و بگه ببرین فول شارژ کنین بیارین... که این یعنی هنوز به گوشی دست نزده و تازه فهمیده شارژ کم داره. البته بعد از اون هم تا اینستال کردنش شروع نشده، اصولا نباید با گوشی کاری داشته باشه. ولی واسه امتحان کردنش بیکاری و جرات می خواد. اگه کسی تجربه ای داره بگه...
موبایل فروشی ها و تعمیرکارها همه اینکار رو انجام میدن. فقط مساله پول زیادی هست که میگیرن و اصلا نمی ارزه واسه کاری که نمیکنن این همه خرج کرد... اگر بردین بیرون 10 دقیقه تا ماکزیمم 2 ساعت کار داره. بستگی داره به اینکه فولدر دیتابیس آپدیتر رو واسه هر گوشی داشته باشن یا نه... و اینکه اگه نداشته باشن سرعتشون چقدر باشه. چون فعلا این آپدیت جدید اومده احتمال اینکه جایی آفلاین آپدیت کنن کمه. ولی اگه پیش آدم ماهر ببرین حتما دیتابیس رو داره و حدود 10 دقیقه زمان میبره واسش...
در ضمن باید ورژن به R2EA023 تغییر کنه. چیزه دیگه ای غیر از این میشه فلش نه آپدیت...
موفق باشید
ممنونم برای پاسخ کاملتون....
البته من ای دی ای ال دارم ولی سرعتش بالا نیست.موقع آپدیت باید سیم روی موبایل باشه یا نه؟
و کلا اینکارا جرات و جسارت می خواد که من برای موبایل نو جرات انجام اینکار را ندارم.
ورژن کنونی فریمور را چطوری بفهمم و اینکه در تهران کجا برای این آپدیت جدید باید برم و حدود قیمتی که می گیرند ؟
اقا كسي نميدونه اين ارور پي سي سوييت من مربوط به چيه
آپديت تا زماني كه در مرحله دانلود هست اگه ديسكانكت شه به گوشي آسيب نميرسونه، و دوباره كه كانكت شين چون فايلهاي دانلود شده موجوده از ادامش دانلود ميكنه، ولي اگه وقتي داره اينستال ميكنه كابلو قطع كنيد، چون نصفه ريخته فايلو، گوشي قاطي ميكنه.
بله کابل باید وصل باشه .. چون سرعتتون پایین هست حتما فول شارژ کنین تا دچار مشکل نشین .. !
این کار فقط یه کم توجه میخواد همین ..
ورژن فعلی رو با شماره گیری #0000#* میتونی ببینی .. زیر Custome Version نوشته ! ( ورژن فعلی R2EA023 هست )
مغازه های تعمیرات موبایل آپدیت میکنن ، من از 8 تا 12 تومن شنیدم میگیرن !
موفق باشید ..
منظور سیم کارت بود...این آپدیت چه تاثیراتی داره؟ ( سوالم که تکراری نیست؟ و زبان فارسی اضافه می شه 100% ؟ )
کجاس؟ من نمیتونم پیداش کنم.
ویندوزت بهروز نیست، این دوتا آپدیتی که لینکش رو گذاشته دانلود و نصب کن.
چی ویواز؟ آره دیگه.
این سرویس صدای گوگلمپ هم جالبه اما برای اسماس فارسی خوب عمل نمیکنه. مثلا بگیم میرداماد، یهچی دیگه سرچ میکنه اما یه محلهی امریکا رو بگیم پیدا میکنه.
شاخصههای آپدیت جدید تو فروم رسمی سونیاریکسون اینا اومده:
تعجب میکنم، تو خود فروم رسمی کلی مشکلات رو گفتهبودن، باز تو آددیت جدید این مشکلات هست.
- New Facebook™ and RoadSync™ panels on the standby screen.
- Improvements in phone start up time.
- Enhanced performance and functionality for YouTube™, Facebook™, RoadSync™ and Barcode Reader.
- Stability improvement in the areas of W-LAN, MMS and Internet.
- Video quality improvement for playing MPEG4 format.
- Performance improvement when multitasking.
نبود فلاش اتوماتیک، نبود قفل صفحه هنگام تماس و خیلی مشکلات دیگه.
يه سوال
تو گوشيه قبليم (5700)يه ترفند بود كه تو پوشة ي other يه مسيري رو ميرفتي و ميتونستي اونجا فايلايي كه ميخواي رو مخفي كني!
حالا من همون پوشه رو تو ويواز كپي كردم، ولي همشون الان تو گالريمن!
كسي راه مخفي كردن فايلارو تو ويواز بلده؟
دوستان بعد از 3-4 روز که بعد از آپدیت مشکلم حل شد دوباره این پیغامه کوفتی یکی کمک کنه لطفا :SIM not allowed MM # 3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)