تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 323 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان با آپدیت جدید چه تغییراتی ایجاد شده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها؛ سايت موبايل ناين( M o b i l e 9 . c o m) هيلتر شده ...سايت ديگه اي سراغ دارين واسه دانلود برنامه و اينا؟!

داره خودمونی میشه amina4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آ.ش

پيش فرض

عزیزان جی پی اس چندان ضعیف نیست، حداقل 5 تا 10 دقیقه در محیط باز زمان نیاز هست برای لاک شدن به ماهواره ها!

درضمن در ایران بدلیل وجود سیستم هایی برای جلوگیری از حملات احتمالی دشمنان فعالیت GPS مختل شده! و این ربطی به X6,N97,5800,... بودن گوشی نداره!
    چی چی میگین واسه خودتون !!!!!!!!!! x6 من حدود 5 الی 10 ثانیه می کشه تا وصل بشه به ماهواره . البته در محیط باز. در محیط بسته هم حدود 30 الی 60 ثانیه

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------

بچه ها میشه تا حالا میزان رضایتتون از X6 رو بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من از 100، 80 بهش می دم.
    مشکلات:
    1- صدای خارجی چندان قوی نیست.
    2- سرعت خروج از برنامه ها پایینه.
    3- تو میزیک پلیر جستجوی آهنگ نداره

نقاط قوت:
    1- صفحه تاچ خازنی فقط جون می ده واسه لمس کردن. عالمی داره
    2- دوربین مناسب
    3- صدای باکیفیت در هندزفری

درکل عــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــالیه

---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------

بچه ها؛ سايت موبايل ناين( M o b i l e 9 . c o m) هيلتر شده ...سايت ديگه اي سراغ دارين واسه دانلود برنامه و اينا؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از amina4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    من میخوام به زودی گوشی بگیرم
    بین x6 و c6 مرددم
    دلم میخواد x6 بگیرم به خاطر تاچ خازنی و از اون طرف هم از این که کیبرد نداره ناراحتم در ضمن شنیدم یکم سرعتش پایینه مخصوصا تو گالریش
    c6 رو هم به خاطر کیبردش دوست دارم ولی تاچش مقاومتیه
    یه چیز دیگه هم میخوام بپرسم اونم اینه که شمایی که برای بار اولتون با تاچ کار کردید نوشتن باهاش براتون راحت بود؟ چون من شنیدم اونایی که با تاچ کار کنن دیگه نیازی به کیبورد ندارن این درسته؟
    خیلی دوست دارم نظرتونو راجع بع این که کدومو بگیرم بدونم.
    بعدم این c6 هایی که تو بازار دیدم یه نوار آبی زیرش داره که تو هیچکدوم از عکس هاش تا حالا ندیدم تو ایران هم که بهم گفتن فقط مشکیش هست فعلا..
    حالا در کل نظرتون چیه؟

ممنون

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بین x6 و c6 مرددم
    دلم میخواد x6 بگیرم به خاطر تاچ خازنی و از اون طرف هم از این که کیبرد نداره ناراحتم در ضمن شنیدم یکم سرعتش پایینه مخصوصا تو گالریش
    یه چیز دیگه هم میخوام بپرسم اونم اینه که شمایی که برای بار اولتون با تاچ کار کردید نوشتن باهاش براتون راحت بود؟ چون من شنیدم اونایی که با تاچ کار کنن دیگه نیازی به کیبورد ندارن این درسته؟
    بعدم این c6 هایی که تو بازار دیدم یه نوار آبی زیرش داره که تو هیچکدوم از عکس هاش تا حالا ندیدم تو ایران هم که بهم گفتن فقط مشکیش هست فعلا..
    حالا در کل نظرتون چیه؟

ممنون
    پيشاپيش بهت تبريك مي گم ...
    راستش من روز شنبه ( كه تعطيل بود ) رفتم و ايكس 6 خريدم. حقيقت من هم مثل شما بودم و بين اين دو تا مردد بودم. راستش گوشي قبليم 5530 بود و كار با تاچ رو تجربه كرده بودم اما انصافا ايكس 6 يه چيز ديگس ... توي جعبه ايكس 6 هاي اصل هم يه شارژر فندكي و يه نگهدارنده ماشين هم بود. خريدم 340 .. يه مزيت ديگه ايكس 6 هم نسبت به سي 6 جي پي اسش هست كه فعاله و اورجينال ... زيادم خودتو درگير تايپ نكن ... چه اين چه اون زود عادت مي كني .... بازم از من مي شنوي برو سايت جي اس ام يا سايت هاي مشابه كه امكان مقايسه دارن يه مقايسه بكن با هم ...
    موفق باشي ...

7. این کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام به همه
    اگر دقت کرده باشید در دو طرف اسپیکر مکالمه دو سنسور وجود دارند
    کار اینها چیه و چطور فعال میشند؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه
    اگر دقت کرده باشید در دو طرف اسپیکر مکالمه دو سنسور وجود دارند
    کار اینها چیه و چطور فعال میشند؟
    يكيش كه مي دونم سنسور نور هست ... وقتي دارين صحبت مي كنين و گوشي رو مي زارين دم گوشتون اگر دقت كنين صفحه خاموش ميشه و وقتي از گوشتون دور مي كنين روشن ميشه .. اين كار همون سنسوره و اما اون يكي رو نمي دونم ... فعال هم هستن به صورت پيش فرض ...

داره خودمونی میشه amina4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آ.ش

پيش فرض

سلام
    بین x6 و c6 مرددم
    حالا در کل نظرتون چیه؟

ممنون
    Just X6 For type and game

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------

يكيش كه مي دونم سنسور نور هست ... وقتي دارين صحبت مي كنين و گوشي رو مي زارين دم گوشتون اگر دقت كنين صفحه خاموش ميشه و وقتي از گوشتون دور مي كنين روشن ميشه .. اين كار همون سنسوره و اما اون يكي رو نمي دونم ... فعال هم هستن به صورت پيش فرض ...
    اولی رو راس گفت یه برنامه هم داره وقتی گوشی رو می ذاری جیبت قفل می شه وقتی می یاری بیرون خود به خود وا میشه
    اونیکی هم بزودی کشف می شه

11. این کاربر از amina4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پيشاپيش بهت تبريك مي گم ...

راستش من روز شنبه ( كه تعطيل بود ) رفتم و ايكس 6 خريدم. حقيقت من هم مثل شما بودم و بين اين دو تا مردد بودم. راستش گوشي قبليم 5530 بود و كار با تاچ رو تجربه كرده بودم اما انصافا ايكس 6 يه چيز ديگس ... توي جعبه ايكس 6 هاي اصل هم يه شارژر فندكي و يه نگهدارنده ماشين هم بود. خريدم 340 .. يه مزيت ديگه ايكس 6 هم نسبت به سي 6 جي پي اسش هست كه فعاله و اورجينال ... زيادم خودتو درگير تايپ نكن ... چه اين چه اون زود عادت مي كني .... بازم از من مي شنوي برو سايت جي اس ام يا سايت هاي مشابه كه امكان مقايسه دارن يه مقايسه بكن با هم ...
    موفق باشي ...
    ممنون از راهنمایتون
    راجع بع کیفیت عکس برداری و این که گفتم شنیدم سرعتش مخصوصا تو گالری پایینه (اینو تو جی اس ام خوندم) هم توضیح میدید لطفا؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنمایتون
    راجع به کیفیت عکس برداری و این که گفتم شنیدم سرعتش مخصوصا تو گالری پایینه (اینو تو جی اس ام خوندم) هم توضیح میدید لطفا؟
    والا حقيقت اينو منم شنيدم اما كندي سرعت نديدم توي گالري .... كيفيت عكسشم خوبه در حد خودش ... منو كه راضي كرده ... باز سطح توقعات آدم ها متفاوته ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •