آقا من هم رم 16 و هم invisible shield میخواستم
ممنون میشم واسه آدرس فروشگاه در تهران و قیمت به من کمک کنین
فقط لطفا فوری چون فقط یک هفته تهران هستم .
آقا من هم رم 16 و هم invisible shield میخواستم
ممنون میشم واسه آدرس فروشگاه در تهران و قیمت به من کمک کنین
فقط لطفا فوری چون فقط یک هفته تهران هستم .
در جواب MOHAMMAD_ASEMOONI ، من هفته پیش داشتم با گوشی فیلم میدیم که بدون اینکه به چیزی دست بزنم رفت رو Call و با اخرین شماره تماس گرفت ، منم قطعش کردمو بقیه فیلمو دیدم، همین یه بار اینطوری شد.
دوستان ممنون میشم کمک کنن من 2 مشکل دارم
1- برای SMS یه Ringtone گذاشتم که 20 ثانیه هست. وقتی SMS میاد نمی تونم گوش رو Silent کنم ، حتی SMS باز هم میکنم گوشی ساکت نمیشه. حتی دکمه volume down رو میزنم میزارمش رو Silent ، دوباره صدا رو زیاد میکنم گوش داره اهنگشو میزنه .
بايد Silent كنم، ۲۰ ثانيه صبر كنم، آهنگ تموم بشه حالا Volume رو زياد كنم.
۲- بد از قطع تماس Call Summary ( زمان ِ مكالمه ) رو نشون نميده. ( نميخوام از برنامه خاصى استفاده كنم ، چنين چيزى رو خودش نداره؟ )
خبر بد برای دارندگان اچ دی2.
طی این خبر اعلام شد که طراحی 5 دکمه ای و سخت افزار اچ دی2 این اجازه رو نمی ده که به ویندوز فون7 آپدیت بشه
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه winse7en (ویندوز موبایل7) رسمی پرید.حیف به اونهمه آرزوهایی که واسه این گوشی داشتم.نه ازدواج کرده بود نه دانشگاه رفته بود...همه رشته هام پنبه شد.هر چند رام کوک شده صددرصد بدست کوکرها ساخته خواهد شد.
اما رسمی نه.....
![]()
آره از این آدمها بعید نیست, ولی فقط نکته ی قشنگش اینه که کدوم ضمانت نامه ؟! که به خاطرش بخواد پول نرم افزار ازم بگیره ؟ من به فکر آکبند نبودن و اینجور چیزا بودم ... همچین که یه مشکلی پیش بیاد, خیلی راحت یارو میگه چه ضمانتی ؟ چه کشکی ؟
دوستان این اطلاعاتی که راجع به hd3 پخش شده رو تا چند درصد ممکن میدونن ؟ توی pocket now هم امکانش رو بررسی کرده و اونقدرها هم ایرادی بهش نگرفته .
گل بود به چمن هم آراسته شد !!!!
این عیبها رو به لیست بالا بلندی که من قبلاً درج کردم اضافه کنین.
بله دوستِ عزیز . بنده هم یه رینگ تونِ 15 ثانیه ای گذاشتم برای مسج اما همونطور که گفتین باید اجبارا تا آخرش رو بشنوید .
مسخره تر اینکه اگر در همون لحظه یه مسج دیگه براتون بیاد اونوقت دو صدایی میشه !!!!!! یعنی زنگِ اولی و دومی با هم قر و قاطی میشه . شاید اگه یه مسج دیگه هم بیاد میشه سه صدایی سمفونی بتهون و ادیسون !!!!!
2 - میفرمایین بعد از تماس زمان مکالمه رو نشون نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
چه خبرته آقا !!!!!! 750 تومن دادی میخوای همه کار برات انجام بده ؟؟؟؟!!!!!!!!
این رو هم به لیستِ عیبهاش اضافه کنین . یه موبایل صد تومنی همین کار رو راحت انجام میده !!!!!!!
آفتابه لگن 7 دست شام و نها هیچی
=================================================
دیگه میدونین گوشی من چی بر سرش اومد؟؟؟؟
دیروز غزل خداحافظی رو خوند و جان به جان افرین تسلیم کرد رفت پی کارش دیگه .
طوری شد که هر وقت روشنش میکنم درست مثل اینه که هارد ریست کرده باشین !!!!!!
خلاصه بردم و دادمش تحویلِ نمایندگی و رفت دوبی و گفتند اورژانسیِ و وضعش خیلی خرابه و تا یک ماه دیگه منتظرِ هیچی نباشم .
بهشون گفتم از همون روز اول دکمۀ ارسال ایراد داشه . گفتند اگه ایراد داشت خب مراجعه میکردین تاعوضش کنیم .
گفتم حالا هم دیر نشده . من یک ماه صبر میکنم اما اگه یه گوشیِ سالم تحویل من ندین اونوقت سر و کارتون با سازمانِ حمایت از مصرف کننده هست .
این سازمان تو کویت فوق العاده قوی هست . حتی اسمش هم پشت همه مغازه دارها رو میلرزونه .
یا باید رضایت مشتری رو جلب کنند یا با جریمه های چند ده ملیون تومنی و بستن شرکت و باطل شدن پروانه کسب سرو کار دارند .
================================================== =
دوستان چیزهایی که من از این گوشی نوشتم با اخلاص و امانت داری نوشتم .
من به هیچ وجه قصد خراب کردن این گوشی رو ندارم . هر چی نوشتم عین حقیقته .
من مثل بعضی از فروشنده ها نیستم که عیبهاشو مخفی کنم تا مشتری نپره یا اینکه بیخودی تعریفش رو کنم که مشتری جلب کنم .
من یه مصرف کننده هستم فقط . اون هم مصرف کننده ای که وقتی چیزی میخرم از اون تا سالها استفاده میکنم . سعی کردم همۀ عیبهایی رو که باهاش روبرو شدم اینجا درج کنم تا شما دوستان عزیز هم ازش مطلع بشین . فقط همین . حالا باور کنین یا نکنین ، جدی بگیرین یا نگیرین ، به خودتون مربوطه .
اگر قصدِ خرید این گوشی رو دارین به همۀ جوانبش خوب فکر کنین قبل از خرید گرچه عشقِ داشتن این جور گوشی ها چشم رو کم سو میکنه و عقل رو از کار میندازه و چیزی جز خوبی نمیبینین اما بعد از خرید ..... خدا رحم کنه
یه حکمتِ عربی هست که میگه :
الحُبُ یَجعَلنا نَری الوَردَ وَلا نَری شَوکَه
عشق باعث میشه که گل را ببینیم وخارش را نبینیم
یا حق
سلام.
محمد جان کسی نمیگه شما داری الکی میگی علتش هم اینه که شما گوشی رو داری فروشنده هم نیستی صاحب شرکت رقیب هم نیستی .اما بحث اینجاست که همون یکماه پیش وقتی این مشکلات غیر عادی(منظورم از غیر عادی اینه که گوشی این مشکلات رو نباید داشته باشه نه اینکه شما اغراق کرده باشید) رو مطرح کردی من و سایر دوستان به شما عرض کردیم که گوشیت از پایه ایراد داره و بر پیگیری کن و حالا بعد از یکماه و تحمل این مشکلات همون کاری رو کردی که یکماه پیش باید (تاکید میکنم باید ) میکردی .میدونی چرا باید ؟ واسه اینکه پول دادی گوشی رو خریدی و پول کمی هم ندادی و اشانتیون رو چیپس چی توز هم نگرفتی که بگی اشکال نداره.
خلاصه اینکه وقتی گوشیت اومد اگر درست نشده بود یا ایراد داشت از طریق قانونی (که خوشبختانه فکر میکنم اونجا قانون وجود داشته باشه) پیگیری کن که پولت رو دور نریخته باشی .
حالا وقتی درست شد میبینی که مشکلات گوشیت خیلی غیر عادی بوده و باید روز اول اقدام میکردی و اینهمه دردسر نمیکشیدی.![]()
من خودم طرفدار HD2 نیستم ولی فکر کنم گوشی شما ضربه ای چیزی خورده آخه این گوشی ها خیلی سوسولن زود میچانوگرنه یه شرکت با این همه فروش فکر نکنم این همه خرابکاری با هم توی یه گوشی بکنه(البته منظورم از فروش این همه فروش HD2 بود)خیلی هم ارزون نشده که بگیم تقلبیش اومده بازار.
سلام به همگی.
برای دارندگان این گوشی خبر بدی دارم.
طبق اخبار منتشر شده این گوشی نمیتواند از Windows Mobile 7 پشتیبانی کند و متاسفانه این خبر برای دارندگان این گوشی که امید به آپدیت گوشیشون به Windows Mobile 7 داشتند زیاد جالب نیست.
با سپاس.
منبع: سایت GSMArena
من هم خدمت این آقا کویتی عزیزم بگم که من از بدو خرید تا حالا فقط یه مشکل داشتم اونم این بود که بعضی وقتها مو قع گوش کردن آهنگ با پلیر خود گوشی اگه صدا رو چند بار کم و زیاد می کردی هنگ می کرد.
که اون هم با تعویض رام به 1.66 کاملا حل شد.
البته مشکلاتی مثل بد نصب شدن برنامه یا عدم اجرای برنامه(جانبی)در تمام پاکت پی سی ها وجود داره و مشکل به حساب نمیاد.
من فکر کنم اون فروشنده کویتیه انداختس گوشی رو.
من اگه جای شما باشم می رم اونجا و تا یه گوشی نو نگیرم از مغازه بیرون نمی رم.
من تو همین ایران مودم مشکل دار به من دادن دیگه نمایندگی نرفتم.انقد تو مغازه نشستم تا مودمم تعویض شد.تازه بربار دوم وقتی مودم کانفیگ نمی شد دوباره رفتم سراغ مغازه دار.راجع به اسپیکر هم همینطور شد یک بار.
اگه خواستی این کار رو بکنیس فقط مذراقب باش پلیس 110 خبر نکنه بیاد بگیردت(من نمی دونم تو مملکت این سوسمار خورها این کارو می کنن یا نه!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)