تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 432 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

داره خودمونی میشه golebeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

هه هه ماخ!! گیر اکثر بچه های کلوپ علمی کاربردی همینه دیگه!! اطلاع نداریم که ثبت نام جدید برای کارشناسی، افتاده به کی!! ممکنه امسال باشه، ممکنه سال اینده باشه!!! بعد شما که شرط معدل میری تو، دیگه کتاب ازمون و نویسنده و اسم کتاب رو لازم نداری!!! یه سایته... میری تو، اسم و مشخصات رو وارد میکنی مثلا میزنی معدل 14.30!!(ریسکه ها!!) بعد موقع ثبت نام که قبول شدی، میری میگی اقا معدل مغایرت داره!! ولی میری سر کلاس ها و در اخر هم همه چی درست میشه و شما میری درست رو میخونی!!

پس این شرط معدله چیه که گفتی...بابا من صفر کیلومترم

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ثبت نام دوره هاي كارشناسي پیوسته و ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي از روز دوشنبه 11 اردیبهشت آغاز و تا 17 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت . به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكتر علی صدر ، معاون سنجش و خدمات آموزشی دانشگاه با اعلام اين خبر افزود: ثبت نام دوره هاي كارشناسي پيوسته و ناپيوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي در 136 رشته ، 1125 كد رشته محل و ظرفيت پذيرش حدود 78 هزار نفر در 4 گروه آموزشي صنعت ، كشاورزي ، مدیریت و خدمات اجتماعي و فرهنگ و هنر انجام مي شود. دكتر صدر در ادامه اظهار داشت: ثبت نام دوره هاي كارشناسي ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي به صورت الكترونيكي انجام مي شود ، لذا داوطلبان مي بايست پس از تهيه دفترچه و كارت اعتباري از دفاتر پستي سراسر كشور و یا استفاده از کارت های بانکی شبکه شتاب براي ثبت نام در مهلت مقرر به پايگاه الكترونيكی سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمايند. معاون سنجش و خدمات آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: آزمون دوره هاي كارشناسي پيوسته و ناپيوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي روز جمعه 30 تیرماه سال جاري به طور همزمان توسط سازمان سنجش در سراسر كشور برگزار مي شود.

یعنی الان ثبت نام می کنن و امتحانش تیر 92 هست
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

ثبت نام دوره هاي كارشناسي پیوسته و ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي از روز دوشنبه 11 اردیبهشت آغاز و تا 17 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت . به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكتر علی صدر ، معاون سنجش و خدمات آموزشی دانشگاه با اعلام اين خبر افزود: ثبت نام دوره هاي كارشناسي پيوسته و ناپيوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي در 136 رشته ، 1125 كد رشته محل و ظرفيت پذيرش حدود 78 هزار نفر در 4 گروه آموزشي صنعت ، كشاورزي ، مدیریت و خدمات اجتماعي و فرهنگ و هنر انجام مي شود. دكتر صدر در ادامه اظهار داشت: ثبت نام دوره هاي كارشناسي ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي به صورت الكترونيكي انجام مي شود ، لذا داوطلبان مي بايست پس از تهيه دفترچه و كارت اعتباري از دفاتر پستي سراسر كشور و یا استفاده از کارت های بانکی شبکه شتاب براي ثبت نام در مهلت مقرر به پايگاه الكترونيكی سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمايند. معاون سنجش و خدمات آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: آزمون دوره هاي كارشناسي پيوسته و ناپيوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي روز جمعه 30 تیرماه سال جاري به طور همزمان توسط سازمان سنجش در سراسر كشور برگزار مي شود.

یعنی الان ثبت نام می کنن و امتحانش تیر 92 هست
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    روز دوشنبه 11 اردیبهشت آغاز و تا 17 اردیبهشت ماه سال91
    امتحانش تیر 30تیر 91 بود

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

بچه ها یه جایی می شناسید بدون کنکور واسه مهر منو ثبت نام کنه واسه کاردانی به کارشناسی

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با دیپلم ابیاری گیاهان دریایی، میشه تو علمی کاربردی هواپیما سازی خوند!!! نیگران نباشید....
    پس پیش دانشگاهی نمیخاد مقطع کاردانی . خیالم راحت شد
    احتمال قبول شدن در دانشگاه چقدره ؟
    واسه ازمونش باید چه کتابایی رو خوند.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من کاردانی گرافیک سراسری دارم و می خوام دانشگاه جامع علمی کاربردی کاردانی به کارشناسی ترمی... فرهنگ و هنر (تصوی سازی) شرکت کنم چون پودمانی زمانش گذشت ولی ترمی فکر کنم دفترچش پاییز بیاد
    دروسی که به عنوان مواد آزمون آزمون معرفی شده شامل
    زبان و ادبیات فارسی

زبان انگلیسی
    مبانی کامپیوتر
    ** آمار و روش تحقیق
    ** تاریخ هنر ایران و جهان
    ** هنرهاي سنتی و تجسمی
    ** نظریه هاي جامعه شناسی فرهنگی

می باشد و در انتهای آن نوشته

** در گروه فرهنگ و هنر داوطلبان لازم است به سؤالات 2 درس از 4 درسی که با علامت ** مشخص شده است پاسخ دهند.

1 حالا سوالم اینه که این نوشته بالا یعنی چی؟یعنی من به انتخاب خودم از اون چهار درس تخصصی می تونم دو تا شو بخونم و جواب بدم یا نه هر چهار تاشو باید بخونم و جواب بدم دروس تخصصی همشون ضریب 2/5 هستن

2 آیا آزمون علمی کاربردی نمره منفی داره؟

3 آیا کتاب کنکور و یا تست و یا کتابی که به درد من و این امتحانات بخوره می شناسید که بهم معرفی کنید چون اصلا نمی دونم باید برم چه کتابهایی تالیف کی و انتشارات چی بخرم:((

من هشت ساله از کاردانی ام می گذره والان واقعا نمی دونم چه کنم

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

فرق این کاردانی فنی با کاردانی حرفه ای چیه من گیج شدم؟! بعد با معدل کل 16.13 دیگه قبولی حتمی هست دیگه نه (هر علمی کاربردی که بخوام میتونم برم؟)؟

هیچی!

د نه د عزیز برادر ببین اشتباه می گی
    عه؟ عاره من اشتباه کردم.... ظاهرا کاردانی به کارشناسی ازمون داره هر دوتاش! پس معدل مهم نیست! من معدلم 18 و خورده ای میباشه!!

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام
    بچه ها لطفا منو راهنمایی کنید

این دفترچه ی کاردانی ترمی جامع علمی کاربردی که 13 شهریور میاد و پیوسته و ناپیوسته داره.....آیا من که دیپلم ریاضیم (پیش دانشگاهی هم دارم) میتونم کاردانی پیوسته شرکت کنم؟؟
    و اینکه این کاردانیه پیوسته یعنی از دیپلم تا آخر کارشناسی رو یه کله میخونی؟؟؟

و یه مساله ی مهم ...قبول شدن توش راحته؟؟..چون چند نفر گفتن فُرمالیتس و چون ریاضی هستی ... قبولی.چون تقریبا هیچی نخوندم و فقط دین و زندگی 3 سالانه رو نشستم و خوندم اونم نه همشو...آیا امیدی هست؟
    Last edited by MAGIDIYUM; 23-08-2012 at 20:53.

داره خودمونی میشه f.a.r.i.21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

این مسئول های بی کفایت تصمیم گیرنده ازمون علمی و کاربردی مگه نمیدونن که چون خودشون قبلا ترم بهمن دانشجو میگرفتن

الان 70 درصد داشجو های کاردانی بهمن ماه امسال 91 فارق التحصیل میشن و باید کارشناسی شرکت کنن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بابا 1 سال عقب موندن از درس ؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا این هیئت مدیره مرکزی علمی کاربردی و این به اصطلاح دکتر صدری رئیس برگزاری ازمون های کاردانی و کارشناسی علمی کاربردی که نمیدونم با این طرز فکرشون مدرکشونو چجوری بهشون دادن اصلا مغز ندارن نیمدونن که باید طبق روال گذشته بهمن ماه ازمون کارشناسی بگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یعنی واقعا تا یه سال دیگه الاف میشین؟ اینا دیگه کین بابا.

11. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •