تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 966 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان حالا که به انتخاب رشته دانشگاه آزاد خیلی نزدیک شدیم ، کارنامه های پارسالتون رو بزارید یه حدودی بیاد دستمون.

این کارنامه پارسال من:
    موقعی که سوم بودما...پست کنکوری نیستم)

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

بنده هم نظر دوستان را تایید میکنم از این بابت که دانشگاه ازاد خیلی جاها بهتر از دانشگاه دولتیه ؟!

بله راست میگید اگر بی عرضه باشید پولتونو که میخورند هیچ هیچ کاری هم نجام نمیدند ولی این حساب دانشگاه آزاد نیست حساب همه جا و هر اداره و .... است. دیگه دانشگاه دولتی که پول نمیدی دیگه هیچی کارت تمومه.

من هم میگم دانشگاه آزاد واجدهاش خیلی با هم فرق دارند پس نرید دوقوزآباد درس بخونید بعد کل مجموعه داشنگاه ازاد را ببرید زیر سوال.
    شکر خدا من هر کاری داشتم به سرعت مشکلم را حل کردند. و سطح دانشگاه هم خیلی بالاست.

3. 2 کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام .
    من نميدونم شما دانشجوي كدوم واحد هستين ، اما واسه شخص من كه كرج درس ميخونم بايد بگم كه سيستم اداري,دانشجويي,مديريتي,است د ها همه و همه خوب هستن . برخورد بد من نديدم !
    سطح علمي استاد ها به شدت بالا ؛ سطح علاقه به تحصيل دانشجو بالا ، سطح سيستم هاي آموزشي بالا...
    اين بي انصافي هستش كه انقدر از دانشگاه آزاد بد بگيم به خاطر اينكه داريم بهش پول زيادي ميديم .
    به نظرم اونايي كه گلايه از واحد هاي شهرستاني دانشگاه آزاد دارن ، خوب ميتونستن نرن ! كسي به زور مجبورشون نكرده بود . ميتونستن همت كنن دولتي قبول بشن ! يا يه واحد خوب آزاد...

الان دوستاي ديگه دارن يواش يواش از بالا تا پايين دولت رو ميشورن خودتون خربزه خوردين ؛ پاي لرزش هم بشينيد ديگه . . . مثل خود من
    داداش من عزیز من
    دانشجو در واحد شهرستان مثلا 800 تومن پول میده
    شما در کرج هم 800 تومن پول میدی
    ولی تو تقسیم منابع مشکل هست
    وگرنه همه به مساوات از امکانات بهرمند بودند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان سبز کشورم

پيش فرض

داداش من عزیز من
    دانشجو در واحد شهرستان مثلا 800 تومن پول میده
    شما در کرج هم 800 تومن پول میدی
    ولی تو تقسیم منابع مشکل هست
    وگرنه همه به مساوات از امکانات بهرمند بودند
    تا جایی که من میدونم حداکثر قیمت بهترین رشته آزاد ترمی تو کارشناسی 600 تومن هست .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تا جایی که من میدونم حداکثر قیمت بهترین رشته آزاد ترمی تو کارشناسی 600 تومن هست .
    یک 360 حداقل شهریه ثابت
    18 تا نظری هم بگیری
    260 تومن
    2 تا عملی هم
    120
    میشه 740

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

یک 360 حداقل شهریه ثابت
    18 تا نظری هم بگیری
    260 تومن
    2 تا عملی هم
    120
    میشه 740
    آقاي دانيال درست ميگه . يه ترمي هم كه عملي ها تعدادشون زياد بشه ديگه شهريه زياد ميره بالا...

ولي شهريه ي كارشناسي ناپيوسته ها خيلي بيشتره ! حدود 450 تومن شهريه ثابت دارن فقط !!!

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

خب اينم كارنامه امسال ما...مسخره نكنين ديگه خب نخونده بودموضش قراره امسال بتركونم
    درصد رياضيات هم به علت طوفاني بودن و احتمال شوكه شدن شما محو گرديده است...فقط براي سلامتي شما!

يه چند تا سوال هم داشتم در مورد انتخاب رشته دانشگاه ازاد...
    تو دانشگاه ازاد هم مثل سراسري بومي گزيني هست؟
    دانشگاه هاي تهران مركز و شمال و جنوب نسبت به علوم تحقيقات كه هم بهترينه چه وضعي دارن؟ اينا هم به خوبي علوم تحقيقات هستن؟
    Last edited by shifter; 16-02-2010 at 10:42.

9. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

من الان ترم 6 کاردانی پیوسته هستم(ماشالا ) منتها درسم 7 ترمه تموم میشه.یعنی ترم پائیز بعدی رو که بردارم ترم 7 منه.میخوام این تابستون و ترم 7 رو تو شهر خودم مهمون بشم.
    منتهای مراتب رفتم دانشگاه شهر خودمون ولی اونا گفتن ما کاردانی ناپیوسته داریم! و اطلاعاتی در مورد مهمان شدن نداشتن.
    میخواستم بدونم آیا امکانش هست که بتونم اینجا مهمون بشم یا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ثبت نام دانشگاه آزاد کی شروع میشه؟

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

من الان ترم 6 کاردانی پیوسته هستم(ماشالا ) منتها درسم 7 ترمه تموم میشه.یعنی ترم پائیز بعدی رو که بردارم ترم 7 منه.میخوام این تابستون و ترم 7 رو تو شهر خودم مهمون بشم.
    منتهای مراتب رفتم دانشگاه شهر خودمون ولی اونا گفتن ما کاردانی ناپیوسته داریم! و اطلاعاتی در مورد مهمان شدن نداشتن.
    میخواستم بدونم آیا امکانش هست که بتونم اینجا مهمون بشم یا نه؟
    سلام . اين كه به نظر زياد مهم نمياد ! كارداني پيوسته و ناپيوسته فقط توي چند تا درس مشترك نيستن ؛ وگرنه 95% درس ها مشترك هستش . اين يعني چي كه ما پيوسته داريم ناپيوسته نداريم !!
    شما اگه درس هايي كه ميخواي برداري‌ ( كه حتما هم اختصاصي ها هستن ) اگر توي دانشگاه شهر خودتون ارائه بشه ، بايد به صورت مهمان پذيرفته بشي . التبه واسه اين جور مهماني و انتقالي ها يه كم آشنا بازي هم لازمه...

يه چند تا سوال هم داشتم در مورد انتخاب رشته دانشگاه ازاد...
    تو دانشگاه ازاد هم مثل سراسري بومي گزيني هست؟
    دانشگاه هاي تهران مركز و شمال و جنوب نسبت به علوم تحقيقات كه هم بهترينه چه وضعي دارن؟ اينا هم به خوبي علوم تحقيقات هستن؟
    آره توي دانشگاه آزاد هم اين بومي بازي رسم هستش ، مثل سراسري ! مثلا %60 ظرفيت رو به بومي هاي استان ميدن . يا توي يك سري مقاطع ، دختر ها فقط ميتونن استان محل سكونت خودشون رو انتخاب كنن كه بومي اونجا هم باشن ! يعني يه علامت دايره به اين شكل ● دارن اون سري شهر ها .
    بعدش هم كه خوب تهران جنوب و تهران شمال هر دو جاهاي خيلي خوبي هستن ! سطحشون خيلي بالاس ، وضعشون هم خوبه !
    Last edited by payam; 16-02-2010 at 16:01.

13. 2 کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •