متاسفم که سون هم همینه و باید باهاش ساخت!! پس اینطور که میگید ایکس پی هم اولش اینطور بود باید صبر کنیم دنیا خودشو با سون وفق بده!!
نه گوشی من این چیزا رو نداره حتماً باید نرم افزار نصب بشه همونطور که قبلنم گفتم روی سون کار نمیکنه توی سایتشم توی نتم هیچ راه حلی پیدا نکردم خیلی اذیتم میکنه بعد این ایکس پی اگه نباشه واقعاً فاجعه نیست هیچ راهی برای ارتباط موبایلو سیستم نباشه؟ انصافاً شما بگو این ایکس پی چقد به خودت تو جاهایی که ویستا و سون نقص داشتن کمک کرد؟؟؟
خواهش میکنم بدتون نیاد این ایرادات رو میگم به هرحال این تاپیکا چه بهتر که همه نقاط ضعفو قوت این ویندوز رو نشون بده که اونی که بی اطلاعه از میزان ریسک نصبشم باخبر باشه :
یکی دیگه از مشکلاتش که گفتم کسی توجه نکرده (البته همه توی دلشون خبردارن)مشکل نمایش عکسشه که واقعاً ویور بدی داره اصلاً از دیر ظاهر شدن تومبش گرفته تا زوم کردن روی عکس و مرور عکسای قبلیو بعدی همش کنده و تار میشه و شطرنجی میشه و بی کیفیته و منو یاد آتاری میندازه
.gif)
این زومشو شما با ایکس پی مقایسه کنید و قضاوت با خودتون.. مشکل جیفم چیز کمی نیست نمیدونم این چه صیغه ایه ویور به اون خوبی توی ایکس پی که جیفای زیبا رو به اون راحتی نشون میدادو اینا برداشتن این ویور سون رو گذاشتن که به این صورته ... خیلی ضعیفه آخه یه همچین چیزای ابتدایی رو عجیبه ماکروسافت یه فکری براش نکرده ویستا کم بود این سونم هل هلی دادن بیرون !
سرتونو درد نیارم یه مشکل دیگشم دانلود منیجره که میگن همچین ایرادی نداره ولی برای من داشته و خیلیم اذیت کرده و اونم اینه که گاهی برای دانلود روی لینک کلیک میکنم و بعد از گذشت مدت طولانی ارور میده و دانلود خراب میشه!! و فقط با ریست کردن این مشکلم حل میشه این آنتی ویروسم من هیچ شکایتی ازش ندارم! نمیدونم کجا گفتم با آنتی مشکل داره اگه دیدید بگید برم ویرایش کنم.