سلام خوب هستین بچه ها من دنبال یه دزدگیر ساده هستم برای تیبا که سوکتش فابریک باشه و سیم کشی خودرو تغییر نکنه شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ممنونم از پاسخ هاتون
سلام خوب هستین بچه ها من دنبال یه دزدگیر ساده هستم برای تیبا که سوکتش فابریک باشه و سیم کشی خودرو تغییر نکنه شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ممنونم از پاسخ هاتون
راستی فراموش کردم اگه سیستم صوتی رو تغیییر بدم گارانتی خودرو که باطل نمیشه؟مرسی
بچه ها امشب عجب مسابقه ای دادم.داشتم با تیبا میرفتم که دوستم زنگ زد گفت این عروس خانم را بیار مسابقه بدیم منم رفتم.دیدن ماشینش سمند EF7 بود یه همان ماتور ملی.من به خودم میگفتم عمرن تیبا بتونه سمندو شکست بده.رفتیم خاده مساوی با هم واستادیم یه کی از دوستام شمارشورا آغاز کرد با گفتن شماره 3 با هم حرکت کردیم تو اوج ناباوری تیبا کاملا سمند را جا گذاشت هر چقدر گاز میداد به تیبا نمرسید.ماسبقه تموم شد اودم پایین کلی به دوستم خنیدم دوستم کاملا کیچ شده بود خودم شاخ در اوردم تیبا بتونه شتاب اولیه سمند EF7 را پشت سر بگذاره.واقعا شتاب اولیش محشره.البته ازش فیلم گرفتم اما هر کاری میکنم آپلود نمیشه هر وقت تونستم آپ کنم فیلمو میذارم کیف کنید
دوستان عزیز که تیبا رو تحویل گرفتند
در زمان استفاده کولر ماشین افت زیادی میکنه یا نه؟ دیروز با مکانیک نمایندگی سایپا صحبت میکردم میگفت کولر وقتی میگیری ماشین میشینه کف خیابون!!! تجربه شما چی میگه؟
ماشين روشن نشد با امداد تماس گرفتيد؟؟مشكل چي بود؟؟
من با صدور كارت تماس گرفتم ،گفتن 700 تا كارت بدون s چاپ شده و نمايندگي ها بدون كارت بايد پذيرش كنن
كاري براي ترمزها نكردن كه ميگن ايراد داشته؟؟
اينطور نيست
نوك مدادي گرد و خاكو خيلي كمتر نشون ميده و با يه دستمال جادويي قشنگ پاك ميشه انگار بردي كارواش
اينا ديگه آخرشن!!! مگه يه كمك فنر تيبا چنده؟؟بهترين روغن موتور با تعويض فيلترها بيشتر از 30 تومن نميشه!!!!
نمايندگي هم تو پاچه سايپا ميكنه اونا هم ملتو ميتيغن
Last edited by rgh2; 25-07-2011 at 07:15.
دوستان عزیز .قضیه مشکل ترمز پراید و تیبا رو جدی بگیرید
اگر خودرو شما تو رنج اعلام شده از طرف سایپا هست یا حتی کمی بالاتر یا پایینتر خیلی زود مراجعه کنید
دیروز در نمایندگی سایپا خودم به شخصه شاهد یه پراید بودم که به علت عمل نکردن سیستم ABS و مشکل فنی ترمز خالی کرده بود و تصادف شدیدی از جلو داشت که طبق گفته یکی از پرسنل نمایندگی مالک خودرو که خدارو شکر جون سالم بدر برده بود دنبال شکایت از سایپا بود
مراقب باشید
ماشين ميشينه كف خيابون ديگه چيه؟؟
افت نميكنه!! خوبه فقط كولرش زياد خنك نميكنه و صداي فن كولر وقتي رو 3 ميزاري خيلي زياده
كولرش تو مايه هاي پرايده
اینجور باشه که خوبه
میگفت چون موتورش ضعیفه کولر میگیری ماشین دیگه راه نمیره.اما اگه مشکل نباشه که حله!
خنکی هم احتمالا برای گاز کولره
اون ديگه كي بوده!!عجب خالييه بسته!!!!شايد نعشه بوده گفته وقتي كولر ماشين روشن ميشه ماشين راه نميره و كف خيابون ميمونه![]()
اقتصادي » خودرو
1390/05/02 18:01*آرشیو*
خلف وعده مسئولان سايپا در اهداي يك دستگاه خودرو به بهترين اسم انتخاب شده
نامگذار خودروي تيبا با انتقاد از خلف وعده مسئولان سايپا در خصوص اهداي يك دستگاه خودرو به معرفي كننده بهترين اسم جايگزين مينياتور اظهار داشت: هر چند اين طرح خواسته مقامات عالي نظام بوده ولي مسئولان علي رغم پيگيري هايم هيچ گونه اقدامي انجام نداده اند.
حميد يزداني نامگذار خودروي تيبا در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با انتقاد از عملكرد شركت سايپا و مسئولان مربوطه در خصوص ناديده گرفته شدن حقوق مادي و معنوي اش در انتخاب اسم تيبا به عنوان اسم جايگزين خودروي مينياتور، گفت: علي رغم وعده مسئولان در خصوص اهداي يك دستگاه خودروي مذكور به معرفي كننده بهترين اسم به جاي نام مينياتور نه تنها وعده هاي مسئولان در اين باره محقق نشده حتي به پيگيري ها و شكايتم نيز اعتنائي نشده است.
اين كارشناس ادبيات فارسي در خصوص نحوه انتخاب نام تيبا افزود: در خلال پژوهش و تحقيقاتم با كلمه تيبا كه به معناي آهوي تيز پا مي باشد مواجه شدم و در سابقه انتخاب اسم سايپا، اين نام را معرفي كردم.
وي افزود: متاسفانه بعد از انتخاب اين نام، مسئولان مربوطه بر خلاف وعده خود عمل كرده و تاكنون خبري از عملي شدن وعده آن ها نشده است.
يزداني گفت: بعد از حضور در مسابقه و برنده شدن نام پيشنهادي ام شركت سايپا فقط به ارسال پيام هايي به شماره (30002059) در قدرداني از من بسنده كرده كه در آن از همكاري ام در اين فراخوان تشكر كردند ولي دريغ از تحقق وعده آن ها.
وي در پاسخ به سئوال كه آيا تاكنون در احقاق حق تان اقداماتي را انجام داده ايد اظهار داشت: عليرغم همه مشكلات و موانع پيش رو با نهاد رياست جمهوري و روزنامه هاي كثير الانتشار مكاتباتي داشته ام كه متاسفانه هيچ پاسخي دراين خصوص دريافت نكرده ام و حتي استانداري نيز از همكاري با من خودداري كرده است.
يزداني افزود: هدفم از پيگيري هاي مستمر، احقاق حق معنوي ام بوده است لذا از رسانه هاي جمعي تقاضاي انعكاس اين خبر را داشته تا مسئولان مربوطه بيش تر از پيش در اين راستا گام بردارند.
در پايان گفتني است، حميد يزداني(حميدرضا يزداني گلووزي) متولد 1358 شهرستان نكا بوده و با مدرك كارشناسي ادبيات در سپاه پاسداران مشغول به خدمت مي باشد.
همچنين ايشان علاوه بر همكاري با روزنامه جوان، تاليف كتابي تحت عنوان فجر عشق با محوريت ولايت فقيه را نيز در كارنامه خود دارد./ط
Last edited by ali1323; 25-07-2011 at 08:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)